Kom til tiden, det er vidst det eneste tilfredsstillende ved produktet. Gruppebilkedet var enkrmt sløret, ingen af ansigterne kunne ses, nogle var udtvlrede så vi lignede mere smp denoner end men... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Som vanligt virker bestilling ikke. Man skal både udfylde papir (som ungerne kan få med, men hvorfor?) og bestille på nettet, hvilket ikke giver mening. Bestillingen gik så ikke igennem grundet pr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Desværre var der en mindre fejl i leverancen af fotos men Dansk Skolefoto tog lynhurtigt aktion og fik rettet fejlen. Nye fejlfrie foto modtaget dagen efter reklamationen. Fejl kan ske - forståelse he... Leggi di più
Industrivej 21, 4000, Roskilde, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Hold nu op et amatørfirma.
Pakketilbud på printet seddel er ikke at finde på hjemmesiden, når man er logget ind.
Man bliver tilmeldt samtykke automatisk - og det kan ikke tilbagekaldes på hverken hjemmeside eller i de mails, de sender (den bliver dyr, når den bliver opdaget).
Man kan ikke slippe for at bestille det alm. gruppebillede (som man i øvrigt skal bestille INDEN det er taget pga. 'noget gik galt' under foto-shoot).
Vil man have fjolle-gruppebillede i stedet for alm. gruppebillede - så må man betale 99,- for at få dem begge - men kan ikke vælge fjolle fremfor alm. billede.
64,- obligatorisk i forsendelse - så er de da sikret en fortjeneste her også.
Gruppebilledet blev ikke taget ordentligt. Noget 'gik galt', så det tager de en anden dag. Hvad der gik galt, får vi ikke at vide. Det er ligesom i Folketinget åbenbart.
Det er dyrere at købe portrætfoto digitalt (til download) + gruppebillede - end det er at købe et printet portrætfoto + gruppebillede. Selvfølgelig fordi de helst ikke ser, man printer selv til helt andre penge.
Portrættet i sig selv? Jævnt. Ikke noget prangende og slet ikke tilsvarende de 500,- man næsten ikke kan undgå at komme af med for et portrætfoto + et gruppefoto.
Hjemmesiden er kaotisk at navigere på - og der bliver lagt ting i kurven på mærkelige tidspunkter, hvis man ikke lige er opmærksom.

Risposta di Dansk Skolefoto
Jeg synes det er en rodet hjemmeside. Utrolig svært at putte det i kurv man gerne vil købe, f.eks. hvis man gerne vil have to klassebilleder. Jeg må simpelthen kontakte kundeservice for at det lykkes.
Derudover synes jeg det er tyveri at betale 64kr. i fragt. Kan man købe et lettere produkt end billeder - Hvordan Søren kan fragten løbe op i det astronomiske beløb

Risposta di Dansk Skolefoto
Der var en fejltagelse til betaling, hvor det blev forsinket betaling men da jeg forklarede hele situationen, så havde de fjernet rykker gebyret. Det var perfekt til mig som positivt oplevelse.

Risposta di Dansk Skolefoto
Kan absolut ikke anbefales!!!!
Selv når den unge ringer og skriver vedr saldo og de i mail skriver saldo efter indbetaling er 0,00 kr så sender de efterfølgende unge i kløerne på eksternt indrivelseskontor. Mage til uprofessionelle og modbydelige forretningsmetoder skal man lede længe efter.

Risposta di Dansk Skolefoto
Tager portrætbilleder af børnene selvom kun klassebillede er bestilt. Min søn blev tvunget til at stille op til portræt mod sin vilje. Man kan ikke give samtykke til klassebillede uden samtidigt at give samtykke til portræt. Man modtager hele 4 spammails hvor de forsøger at presse en til at købe portræt når man kun har bestilt klassebillede.
Fik taget mine billeder fra da jeg blev student der alle billeder var 1 cm for stor så de passer ikke til nogen rammer og vil ikke lytte når man kontakter dem på kundeservice

Risposta di Dansk Skolefoto
Pæne billeder. Synes dog de er for dyre og “kedelige” sammenlignet med hvis man selv finder en fotograf hvis udtryk man er til.

Gebyrgribbe…
Ikke ansvarligt at forvente unge under 18 år kan betale regninger under betalingsservice, hvorefter i opkræver 100 kroner i bøde. Få jer et bedre system… eller lav en guide. Latterligt

Risposta di Dansk Skolefoto
Jeg er blevet bedt om at skulle tilmelde mig før at jeg havde muligheden for at kunne være med på mit klassebillede. Herefter stod der at man kunne få lov til at se sit billede inden man skulle vælge om man ville have det eller ej. Jeg har derefter ikke valgt at få det, ligesom andre i min klasse. Så får jeg en mail, hvor der står jeg har fået en rykker, fordi jeg ikke har betalt. Men jeg har aldrig sagt jeg ville have billederne? Burde man ikke få en mail med en regning inden man får en rykker for noget man har har bestilt, hvis de mener jeg har bestilt det? Så kontakter jeg medarbejderne, hvor de svarer flabet tilbage og beder man om at sende pengene, og er totalt uforstående over for situtationen. Dette er er både sket for mig og mine tre veninder, som alle er blevet scammet fJeg er blevet bedt om at skulle tilmelde mig før at jeg havde muligheden for at kunne være med på mit klassebillede. Herefter stod der at man kunne få lov til at se sit billede inden man skulle vælge om man ville have det eller ej. Jeg har derefter ikke valgt at få det, ligesom andre i min klasse. Så får jeg en mail, hvor der står jeg har fået en rykker, fordi jeg ikke har betalt, men jeg har aldrig sagt jeg ville have billederne. Så kontakter jeg medarbejderne, hvor de svarer flabet tilbage og beder man om at sende pengene, og er totalt uforstående over for situtationen. Dette er er både sket for mig og mine tre veninder, som alle er blevet scammet for penge. Her siger de at man bare skulle havde afmeldt sig efterfølgende, som os unge piger ikke har vidst noget om, og tydeligvis ikke har stået stort nok, da vi tilmeldte os billedetagningen. Jeg advarer alle om ikke at bestille billeder herfra eller tilmelde jer deres billedtagninger, da de scammer en for penge og er flabede og uforstående.
Billederne er fine, men vi har endnu ikke set elevbogen. Min datter blev fotograferet i november 23 - fik besked den 20 februar 24, at bogen var på vej. Har ikke set den endnu.
Med Frandsen Fotografi får vi bogen leveret sammen med billederne, så undrer mig at det ikke er samme service med Dansk Skolefoto.

Risposta di Dansk Skolefoto
Man skal betale gennem bankoverførsel, og det er lidt kompliceret, da man så ikke kan være helt sikker på at man sender pengene rigtigt og da det gør det lidt svært ift. at man skal vise at man har betalt sin egen regning og ikke en andens. Hvorfor i al verden har de ikke bare en webshop. Også totalt åndsvagt at de sender en regning efterfølgende på mail og så begynder at sende rykkere der koster 50 kr hver, så mange penge kan det sgu ikke koste at sende en mail.
Super kundeservice af Susse!
Vi fik taget årets billeder i 2023, men brød os ikke om resultatet. Bestillingsprocessen var noget kluntet, og det ender med at jeg ikke får afbestilt billederne og de desværre kommer frem. Jeg returnerer dem med PostNord, og hvor end fejlen opstår kommer de aldrig frem til skolefoto, som naturligt sender mig en rykker.
Efter lidt korrespondance frem og tilbage hjælper Susse mig med at få det hele slettet, så jeg ikke behøver bekymre mig om betaling mv.
Jeg håber at systemet er lidt mere intuitivt til dette års billeder, så vi undgår fejl igen, hvis nu vi ikke bryder os om billederne.
De fire stjerner er udelukkende til Susse, resten kræver lidt nytænkning hvad angår tvangsbestilling, og fotografens evner/setup.
Denne ene stjerne gælder for de 3 fotos der blev taget af vores barn, det kan ikke have været en uddannet fotograf.
Derudover gælder den ene stjerne for den efterfølgende virkelig overraskende dårlige dialog, vi havde med deres kundeservice.
Dette blev dråben for os, vi er færdige med at få taget skolefotos af vores børn.
Fuldstændig talentløst fup firma med dårlig kundeservice.
Der spekuleres i at tjene ekstra penge på at sende rykkere, i stedet for at levere en ordentlig vare. Man får ikke tilsendt en faktura eller leveringsbekræftigelse, trods man har bestilt online. Men en rykker kan de dig godt få sendt til dig på mail.
Hold jer langt væk og prøv at få jeres skole til at vælge en anden udbyder.
Sidst år fik min kone og jeg taget to gruppebillede af vores børn, de kom med posten pris 263,20 med porto, der blev betalt med mobilpay d13.10.2023 og her efter trukket d17.10.2023 på konto.
Nu skriver vi så d25.01.2024 nu begynder dansk skolefoto så at sende rykker fordi de ikke kan se at pengene er betalt med andre ord de ønsker pengene to gange for noget de har fået penge for en gang !!, og den from for fup og fiduser hopper jeg altså ikke på...
Man får billederne selvom man ik ikke har ønsket/bestilt billederne og dem skal man betale for
Fik en god snak med Sussie fra kundeservice. Vi fandt en løsning på det hele. Tak til og for dig.
Bondefangeri af værste skuffe, flere måneder efter at opkræve 50 kr for en skole og som man troede var incl i prisen for klassebillede efter at man har betalt fremsendt faktura.
"Jamen, det står med småt på siden, siger Dansk Skolefoto". JA, men det er dårlig stil at vildlede kunderne på den måde og jeg er færdig med flere fotos fra dem. De nægter hårdnakket at tage produkterne retur for nu er der gået mere end 14 dage, siger de. Super dårlig stil at sende regninger i januar for produkter der er leveret og betalt for mere end 3 måneder siden.
Afventer at se om Forbrugerrådet medgiver at det er vildledende markedsføring.
En virksomhed, der sender både regning og 3 rykkere på 50 kr hver til en mindreårig, og til slut sender et fysisk brev med trussel om inkasso. Alle mails er havnet i min søns spam mappe og derfor er ikke set. Kundeservice oplyser at de er ikke en offentlig virksomhed og bruger ikke cpr nr., derfor kan de ikke se hvor gammel personen er. Hvad kan jeg mon bruge det til? Kommer ikke til at bruge dem igen. 285 kr kan man bruge fornuftigere et andet sted.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.