1. Negozio di biciclette

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Det er dig, der skal være vinder. Og hvornår er du det? Er det, når du mærker vinden i håret og roen i kroppen? Er det, når du kommer i bedre form, eller når du vinker til kollegaen i bilen, mens du overhaler ham indenom påvej til arbejde? Det er helt op til dig. Det vigtigste for os er, at det ikke er dit grej, der begrænser dine sejre. Vi hjælper dig med at komme først over din personlige målstreg! Vores mål er ikke at sælge dig hvilken som helst cykel, men derimod den cykel der passer til ruten i dit liv. For os er det ogsåde småsejre i hverdagen, der tæller. Vi vil være forrest i feltet, og vi vil have dig med. Du vil derfor mærke, at vores rådgivning har mere bund, mere kant, mere erfaring og mere ærlighed.

5,0

TrustScore 5 su 5

Super service

Kan kun anbefale webike.

29 novembre 2016
Logo di Heino Cykler

Risposta di Heino Cykler

Hej Bent,

Tak for din flotte anmeldelse og din kommentar.

Jeg er rigtig glad for at høre, at serviceniveauet levede op til forventningerne, ligesom det selvfølgelig også er rigtig fedt, at du gerne vil anbefale os til andre. Det er den slags, der gør at vi arbejder endnu hårdere på at forbedre os.

Hvis vi kan hjælpe med noget i fremtiden, så skal du endelig bare sige til.

Mvh.
Dennis

Mostra le recensioni in tutte le lingue. (459 recensioni)