Nem og hurtig afhentning/aflevering samt reparation af min elcykel, som var punkteret (tredje gang inden for kort tid). I første omgang troede jeg det kun var en lapning, men cykelmekanikeren send... Leggi di più

Aldrig har jeg oplevet en sådan kombination af serviceniveau, pris og hastighed. Fra jeg afleverer min cykel til jeg har et tilbud og en klar cykel igen, da går der nærmest under 24 timer. Super god... Leggi di più

Hurtig og virkelig god service. Jeg fik afhentet alle vores 3 cykler mandag aften, og de var tilbageleveret tirsdag. Jeg modtog en kort film om, hvad han foreslog blev lavet og accepterede tilbudde... Leggi di più

Rigtig gode priser, hurtig reparation og udspecificeret hvad der er blevet lavet på cyklen. Vi skulle have lavet 2 cykler og de var færdige efter lige knap 2 dage, hvor der blandt andet er blevet... Leggi di più

1. Negozio di biciclette
  2. Officina di riparazione biciclette
  3. Negozio di accessori per biciclette

Vi er et dedikeret cykelværksted, som kun driver værksted. | Vi koncentrerer os om at give jer den bedste service og hurtig ekspedition. | Vi henter og bringer din cykel - nemt og ligetil. | Vi laver alle typer af cykler. | Kassecykler, hverdagscykler, børnecykler, elcykler, racer, gravel og andre specialcykler. | Vi er servicepartner for flere store producenter; Cargo kid, Babboe, Eventyrcykler, Pronghorn, Stromer osv. | Vi kan lave alle specialopgaver, og er elcykelspecialister som officiel Bosch certificeret servicepartner.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Hurtig og let service

Hurtig og let service. Hentede cyklen den ene dag så video med information og tilbud og fik den tilbage næste dag færdiglavet. Ingen pjat. Kan varmt anbefales.

23 febbraio 2026

Nemt, hurtigt og fuld tilfredshed!

Benyttede den service hvor cyklen blev hentet på min adresse. Blev hentet omkring kl 18 og afleveret tilbage samme tid dagen efter repareret. Nemt og hurtigt! Inden reparation modtog jeg en video hvor teknikeren gennemgik hvad var nødvendigt at lave (el-system havde en løs forbindelse) og med forslag til andre reparationer, der var fornuftige at få fikset. Modtog tilbud på begge forslag elektronisk. Accepterede tilbud med de yderligere forelåede reparationer og er meget tilfreds med reparationen. Kan anbefales!

30 dicembre 2025

God, venlig og bæredygtig service

God service, fair pris, meget jordnær, informativ og venlig dialog - og så bliver jeg glad i mit grønne hjerte over at det her ikke handler om at sælge ekstra, men om at forlænge cyklens levetid og lave det nødvendige 💚

22 dicembre 2025