Nu har vi været tilmeldt i et par dage og stadig ingen god og stabil forbindelse! Hvordan søren kan de forsvare så dårlig kundeservice! Der bliver reklameret med kundesupprt 365 dage om året - det... Leggi di più

Efter skiftet til Waoo play kan jeg ikke se tv. Appen understøtter ikke tizen 5, så jeg må skifte tv eller udbyder. Mon ikke det bliver udbyderen? . Det er simpelthen for dårligt at Waoo ikke under... Leggi di più

Den nye App er absolut en forringelse i forhold til det vi havde i forvejen. Tv guiden er ikke særlig overskuelig. Spole funktionerne er absolut ringe. Lyden er meget forskellig fra program til prog... Leggi di più

har haft Waoo som tv (og internet) udbyder i mange år med Harddiskoptager (fra Waoo). Det har fungeret upåklageligt. Alle udsendelser kunne optages og spoles i, meget nemt at betjene. Nu Februar 2026... Leggi di più

1,2

Pessimo

TrustScore 1 su 5

En opdatering på dagens Waoo problemer

En opdatering på dagens Waoo problemer. Når du tænder for dit fjernsyn, skal du beregne at, du skal trække stikket ud på din Tv-boks. Herefter skal du genstarte hele "herligheden" igen, ellers er der INGEN, som I INGEN kontakt mellem fjernbetjeningen og dit tv. God arbejdslyst, og føl dig ikke snydt, det koster trods alt "næsten ingenting."

10 giugno 2025

Waoo ændre deres retningslinjer uden meddele deres kunder

Vil bare sige til alle nye kunder til Waoo de har fjernet en af to indgange på samme tid, det vil sige at min kone ser TV2News i stuen og jeg vil se det i køkkenet på samme tid, det kan man ikke mere, og det er uden at meddele deres kunder om det, så nu må vi videre til et andet selskab Øv øv gad vide om det er lovligt ?

2 giugno 2025

Under en stjerne.

Under en stjerne.
Under grave arbejde med fjernvarme, graver Arkil mit fibernet kabel over, kontakter så Waoo for at høre om de har fået en meddeles herom men nej, får så at vide, at de opretter en sag på dette her,men at der kan gå op til en uge måske 2 inden det kunne blive rettet og at der er en egen betaling på arbejdet, skulle så selv få Arkil til at betale regningen bagefter, måske i orden, men at være uden internet og fjernsyn i op til 2 uger er en skandale fra Waoos side. De tager sig godt betalt i forvejen, skulle mene at de have en udryknings bil til akutte sager, forventer også at min regning næste gang bliver reduceret med de antal dage uden internet og fjernsyn, de koster mig, 39,40 kr pr dag uden forbindelse. Øv Øv Øv kan gøres bedre Waoo.

21 febbraio 2025

1 stjerne er alt for meget

1 stjerne er alt for meget, men mindre kan man jo ikke give herinde.
Når de ikke kan løse et problem, bliver man bare henvist til at følge udviklingen på driftstatus. Så man selv kan se, hvornår det virker igen. Det har så varet i over 1 uge nu, uden noget nyt.
Hold jer væk fra Waoo og Fibia, hvis I vil have valuta for pengene.

21 gennaio 2025

Ufattelig dårlig oplevelse

Ufattelig dårlig oplevelse. Appen virker aldeles forfærdelig og fejler i tide og utide. Mange til dårlig teknik skal man da lede længe efter. Skifter leverandør nu.

21 gennaio 2025

Waoo med gratis TV-Boks, men hvor længe?

For ca 10 måneder siden oprettede jeg et Waoo tv-abonnement, hvor der var en gratis TV Boks med. Det har fungeret godt. MEN MEN MEN, pludselig kom der forleden en mail, at jeg nu skulle betale 600kr årligt for leje af den TV Boks. Helt ærligt; jeg blev rasende.
600 kr, sådan en boks koster et par hundrede kroner.
Jeg sendte den tilbage og nu har jeg så Waoo der ikke fungerer særligt godt.
Lad mig sige det som det er, jeg finder en anden leverandør.
Det er typisk, man ændrer bare betingelserne efter forgodtbefindende.

Kan ikke anbefale WAOO, de indgår betingelser med kunderne, når så de har kunden i buret, laver de betingelserne om.
Mærkelig forretningsmoral

29 novembre 2024

Sikke et cirkus :(

Vi fik for nylig en mail om at vores TV-pakke nu skulle erstattes af streaming - det skulle være "åh, så let" at få til at virke, man skal bare installere en app på fjernsynet - simpelt og enkelt...Bortset fra at den pågældende app ikke er på markedet til Samsung (som vi har) og LG endnu.
Supportmedarbejderen vi talte med vidste ikke hvornår den (forhåbentlig) kommer, så nu er vi henvist til at finde kanalerne på vores telefoner og så chromecaste dem til fjernsynet.
Det er virkelig ringe at implementere nye tiltag som ikke virker på to af de mest solgte mærker af smart-tv....!

25 novembre 2024

Aldrig har jeg haft noget TV der køre…

Aldrig har jeg haft noget TV der køre så ringe som det her.. Dårlig billede kvalitet, lyd der forsvinder i tid og utide og en TV-boks man skulle tro var fra først i nullerne… Utrolig langsom og kan næste aldrig få forbindelse til wifi, selvom man kan se, at det er fuld tilgængeligt og alle andre enheder i hjemmet er på. Jøsses…!!

14 novembre 2024

Nordic Bet Ligaen pludselig ikke med længere

Efter Waoo.tv Total pakken pludselig ikke længere inkluderede Nordic Bet Liga kampene via Viaplay abonnementet, har vi opsagt abonnementet. Da det skete uden varsel at de tog Nordic Bet ligaen ud af pakken slap vi (efter en del parlamenteren) for de 30 dages opsigelse. Vi brugte alligevel ikke Tv-boksen, og viaplay premium + TV2+sport er faktisk billigere i sidste ende.

17 settembre 2024

I aftes lykkedes det mig ikke at se TV…

I aftes lykkedes det mig ikke at se TV på mit Waoo - og i dag har jeg bøvlet med at få det tilsluttet. Det har jeg brugt flere timer på. Og da jeg endelig kommer ind og se TV er det med meget færre programmer - og kan ikke afspille gemte optagelser. Skifter snarest til noget andet

3 luglio 2024

De har nu brugt 6 mdr

De har nu brugt 6 mdr. på at få installeret fibernet på min adresse.
Nu er det hele så kommet på plads, men det virker stadigvæk ikke. Og Waoo vender ikke tilbage med hvornår det kommer til at virke🤬

21 giugno 2024

Dårlig service fra Waoo/Fibia

Jeg har haft Waoo i omkring 10 år, og det har faktisk virket godt.
De har en meget venlig kundeservice, men deres partnere i Århus har 15 arbejdsdage til at få tingene i orden igen.
I denne periode er der hverken tv eller internet.
Det skal nævnes, at når de så kommer er det en meget positiv oplevelse (el-con)

Man burde kunne have en form for midlertidigt internet/tv i den lange ventetid.

5 giugno 2024

Skrev forleden dag omkring store…

Skrev forleden dag omkring store problemer med, at få åbnet et TV signal til en pårørende der er kommet på plejehjem.

Plejehjemmet står som bruger af Waoo tv pakke man skulle blot henvende sig for at gå åbnet signalet.

Anmeldte Waoo forleden for ligegyldighed, de svarede på mit opslag, at de vil undersøgen sagen……

Ingen svar stadig

Ligeglade …..

4 giugno 2024

Rent bondefangeri!!!!

Rent bondefangeri!!!!
Hold godt øje med dine regninger fra Waoo, og Waoo tv. I godt 4 år har jeg betalt for " Waao tv go flex, som kun indeholder public service kanaler, jeg kan streame gratis. Abonnementet startede med et gratis 6 md abonnement for VIA play, og waoo TV’s priser er kun steget efterfølgende, så jeg endte med at betale 500kr om md for tv kanaler, som kunne streames gratis og et internet, der var alt for dyrt i forhold til konkurrenterne!!

15 maggio 2024

Dårligt Dårligt Dårligt

Jeg kan ikke se tv, er desværre blevet påduttet Waoo, da jeg er flyttet ind et sted, hvor afdelingen har besluttet at det skal være Waoo. Mage til juks skal man lede længe efter. Jeg har i flere år haft YouSee, som har fungeret upåklageligt, så det kan godt fungere, det er bare Waoo, der ikke magter det ØV

3 aprile 2024

Uden tv hele weekenden

2300,Kbh.S Flere lejligheder i det kompleks jeg bor i, har nu været uden tv signal siden fredag. Det blev meldt fredag, men de ville kun optage rapport på det og ikke sende en teknikker før mandag. Alle der var berørt skulle selv ringe til dem, det burde da ikke være nødvendigt. (det er sikkert krydsfeltet det er galt med) Det er ikke kundeservice. Vi vil have vores penge tilbage for de tre dage.

15 marzo 2024

Danmarks pt. dårligste webtjeneste

Der er rigtig mange streamingtjenester, hvor man kan undre sig over, hvorfor man ikke gør noget ved sin primære forretning - men waoo.tv tager godt nok rekorden. Uden sammenligning den værste 'streaming'tjeneste jeg nogensinde har prøvet. Holy moly. Og der er altså som magt mange andre om buddet her i Danmark.

11 marzo 2024

Hold jer langt fra Waoo

Hold jer langt fra Waoo. De ville sende en teknikker og han vidste ikke en skid så trak han bare på skulderen og smuttede. Nu rodede han så meget jeg ikke selv kan finde ud af det. Jeg sidder i kørestol og kan ikke mange ting selv. Nu vender jeg tilbage til min tidligere udbyder. Den behandling vil jeg ikke finde mig i.

21 febbraio 2024

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito