Al drie jaar op rij ervaar ik problemen bij Vitens met het doorgeven van mijn watermeterstand: SMS en brief met korte termijnen, vaak te laat bezorgd. QR-code en website voor het doorgev... Leggi di più
als de overheid je aansluitadres wijzigt, moet je om de juiuiste gegevens bij Vitens in de systemen te krijgen diverse bij de gemeente op te vragen documenten aanleveren. Vitens maakt gebruik van de B... Leggi di più
Paar jaar klant geweest. Waterstand doorgeven ging altijd prima. Nooit problemen gehad met water. Bijzonder wel dat als je je afmeldt i.v.m. verhuizing, dat je dan na de verhuisdatum ook direct g... Leggi di più
Regelmatig besmet water, en ben in verschillende provincies geweest, waar het water stukken beter is en nooit besmet water is. Vitens is het duurste aan belasting en het slechtste water van Nederland... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Le persone hanno visualizzato anche
Ik heb een hoofdkraan laten vervangen
Ik heb een hoofdkraan laten vervangen. De monteur, vlak voor zijn pensioen, heeft met gevaar voor eigen leven de kraan vervangen in een kleine, diepe put, waarin werken eigenlijk onmogelijk is. Met een beetje hulp van mijn kant lukte het. Chapeau voor de monteur. Menig jongere was hier niet eens aan begonnen!
Bagger klantenservice
Er zou een monteur langskomen kom mijn watermeter te vervangen, die was ondertussen al een uur te laat. Dus ik bel vitens "ja meneer daarvoor moet u smartinstall bellen". Dus ik bel smartinstall "sorry meneer wij werken niet in uw regio, vitens stuurt constant mensen verkeerd naar ons door." ik vitens weer bellen en het uitgelegd "oh dat is gek dan moet u even dit nummer opnieuw bellen en optie 1 klikken." Dus ik bel het nummer opnieuw en klik optie 1. Er word opgenomen met een zware zucht en een "ja?" Door een man die klonk alsof ik hem wakker belde. Ik leg uit wat er aan de hand is en dat ik een beetje gek word van dat er dingen niet kloppen en dat ik al meer dan een half uur heen en weer aan het bellen ben. vervolgens zegt meneer "pffff" en hij drukt me gewoon weg! Te onbeschoft voor woorden! Het is dat ik geen keuze heb wie mijn water beheert maar allemachtig wat een respectloze rotzooi is het daar.
Storing m.b.t. watertoevoer woning
Op dinsdagmiddag 8 november loodgieter aan het werk, voor de uit voeren werkzaamheden moest de hoofdkraan van Vitens tijdelijk dicht. Dit gebeurde door de loodgieter met de hand en de 44 jaar oude, zinken kraan brak af. Wat een pech, geen water meer en ook geen warmte via de CV ketel ! Vanmorgen rond 09.30 gebeld met "Storingen Vitens" en rond 10.00 was hier een monteur van Vitens. Rond 12.00 uur was de klus geklaard en het water stroomt weer, vanavond komt onze CV monteur zodat vanavond ook onze verwarming weer gaat branden. Groot compliment voor monteur Pascal Lamberink, hij krijgt een dikke 10 van ons, zeer deskundig en goede service !! Vriendelijke groet, Henk Oude Avenhuis.
opdraaien voor andermans kosten dmv een deurwaarde.
Na mijn bedrijf te hebben verkocht in Januari 2020 heeft Vitens mij een factuur gestuurd over de 5 maanden erna. ik heb ze uitgelegd dat ik niet meer de eigenaar ben van het bedrijf en dat deze kosten niet voor mij zijn. maar omdat de overdracht op 2 januari was moest ik het volgens hun toch betalen. dit kan echt niet. na 2 gebeld te hebben en het uitgelegd te hebben, was het idee van hun om er maar een deurwaarde op te zetten. wat een onbeschoft bedrijf. geen goed woord voor over.
Eigenlijk is die ene ster nog teveel!
Eigenlijk is die ene ster nog teveel!
Mijn oude watermeter is vervangen, na 3 x op het laatste moment te zijn afgezegd. De stand van de oude meter zou worden doorgegeven aan Vitens. Wie schets mijn verbazing als ik toch nog een herinnering krijg voor het doorgeven van de meterstanden. Omdat Vitens nauwelijks bereikbaar is, ook een klacht aan de manager Klant en Facturatie kon ik niet per mail kwijt, heb ik de meterstand van de nieuwe meter maar doorgegeven. Deze was 0 voor de komma, hetzelfde cijfer geef ik aan Vitens
Onlangs een specifieke vraag gesteld…
Onlangs een specifieke vraag gesteld over een waterput via de chat. Persoon kon mij geen antwoord geven. Zou telefoontje krijgen. Resultaat: geen reactie. Toen maar een brief gestuurd. Resultaat: geen reactie. Toen een mailtje gestuurd naar een adres van een bepaalde maar niet de juiste afdeling. Resultaat: geen reactie. Nu weet ik het ook niet meer...
Helder inzicht, goed bezig!
De organisatie verloopt soepel. Vandaag kreeg ik weer een heldere factuur binnen. De tips van vorig jaar hebben mij geholpen om mijn gebruik dit jaar te verlagen. Wat voor mij inzichtelijker maakt is dat vandaag op de factuur ook het aantal m3 meters stond wat ik in een jaar verbruikt heb. Misschien stond het er eerder, maar is het me niet opgevallen. Als ik het terug reken zie ik precies wat ik per dag verbruikt heb. En dat verbruik was hoger dan ik verwacht had. Ik dacht aardig zuinig te zijn.
Het is een kleine toevoeging op de factuur, maar het maakt voor mij het dagelijkse gebruik heel inzichtelijk.
Goed bezig!
Ik wilde op de site van Vitens een compliment geven voor de verheldering van inzicht in gebruik. Maar helaas hebben alle bedrijven - en zo ook Vitens - een klachtenprocedure maar geen complimentenprocedure ;-)
Nu dan bij deze hier een compliment :-)
Verbinding 2x verbroken
Vandaag gebeld met Vitens over de eindafrekening die absurd hoog was. De eerste medewerker zei nog, ik kijk met u mee, verbinding verbroken. Opnieuw ingebeld kreeg ik een dame aan de lijn, die me compleet uitfoeterde omdat zij haar verhaal wilde doen, en niet naar mijn wilde luisteren, empathie van een naaktslak. En toen.... verbinding weg. 3e keer gebeld, en die heeft me wel tot het eind geholpen, maar ik vind het niet normaal dat als je belt met een klacht, wordt uitgefoeterd en de verbinding verbroken wordt, omdat je te lastig bent .
Als het water je aan de lippen staat laat Vitens je verzuipen
Vitens heeft de watermeters van ons appartement en die van de onderburen verwisseld, dus wij betalen niet voor ons eigen verbruik. Heb ze daar al vanaf november 2021 op gewezen, maar Vitens onderneemt geen actie daarop, ondanks herhaald reclameren. "Het ligt bij onze planningafdeling" wordt steeds gezegd. Tot overmaat van ramp is de whatsapp van Vitens nu in handen van een bot ipv een mens van levende lijve.
Ze publicerene een valse…
Ze publiceren een valse waterhardheidsrapport warabij ze stellen dat hun water 'zacht' is. Niets is minder waar. Het is zeer hard water en de kalk die dat veroorzaakt slaat overal bij onze spullen flink aan. Zo hebben ze zelfs ene luchtbevochtigingsapparaat om zeep geholpen. Toen ik ze daarop aanspraak bewerden ze dat een enkel station even wat problemen had maar dat het later weerk beter zou worden. Nu maanden later is dit nog steeds iet het geval. Puur vals adverteren over de zgn kwaliteit van hun product.
Storingsdienst niet bereikbaar
Als er rond 6 uur in de buurt wordt geconstateerd dat er weinig of geen water is dan gaan de meeste mensen bellen met de storingsdienst. Als je dan pas om ongeveer 7.45 contact met hun krijgt vind ik dat schandalig.
Door onze fout 9 jaar lang verkeerde…
Door onze fout 9 jaar lang verkeerde meter afgelezen, dus hoge afrekening.
Vitens nam op eigen initiatief contact hierover op en gaf goed advies. Er werd een zeer soepele betalingsregeling aangeboden. Wij zijn zeer tevteden
Duur bedrijf.Ik ben verhuisd van het…
Duur bedrijf.Ik ben verhuisd van het noorden van het land.Hier betaal ik veel meer.Ook moet ik om de haverklap mijn waterkoker ontkalken wat ik vroeger ook nooit had
Hoofdwaterkraan was kapot
Hoofdwaterkraan was kapot, sloot niet af. Wilden eerst niet komen, na veel gedoe kwam er een monteur. Hij gaf aan dat de kraan gemaakt was, en vertrok weer. Als ik de kraan dicht doe spuit het water er uit, dus nog verder van huis. Gelijk gebeld maar ze wilden niet meer komen, omdat als de kraan open staat hij niets lekt is het tijdens deze tijd niet mogelijk om hem te komen maken.
Wat gek is want eerst werd er voor mij een uitzondering gemaakt, dan helpt de monteur de situatie verder om zeep en komen ze het niet maken.
Uiterst ontevreden.
Zeer onklantvriendelijk.
Zeer onklantvriendelijk.
Als je telefonisch klant wil worden zijn daar kosten aan verbonden.
Het lijkt me toch dat je een nieuwe klant met open armen ontvangt. HEEEL HEEEL HEEEEL slecht.
Just don’t understand when I’m not your…
Just don’t understand when I’m not your customer and I received sms asking me to pay.!!! Never was your customer before!!!
raken afspraken kwijt... Tuurlijk!
Telefonisch worden er afspraken gemaakt, die nadien in hun computersysteem niet meer gevonden kunnen worden. Afspraak is afspraak vitens! Zeer slecht dat je van zo’n partij afhankelijk bent!
Vandaag de hele dag thuis gebleven voor…
Vandaag de hele dag thuis gebleven voor een nieuwe water meter van vitens. Worden we om 17.00 uur gebeld dat ze toch niet komen. Er word gelijk gevraagd of we nog een dag thuis kunnen blijven. MAAR ze kon ons niet verzekeren of ze dan wel kwamen. Hoe bizar!
Waterkwaliteit in Friesland (Vitens) VS Noord-Holland (PWN)
De waterkwaliteit in Friesland (Vitens) is tov Noord-Holland (PWN) van zeer slechte kwaliteit in mijn optiek. Water blijft stinken uit de kraan, ook als je de kraan een uur laat stromen. Ten slotte smaakt het Vitens water zo dat je na 2 glazen meteen kotsmisselijk bent, wat niet met PWN water het geval is.
Komt klanten niet tegemoet.
Slechte service, klanten worden niet geholpen, te dure tarieven, facturen kloppen niet, watermeters vertonen gebreken, helpen de armen in het land niet, gewoon volle pond betalen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.