Eftersom den första leveransen strulade lite så beklagade jag mig över att förpackningen var skadad och 10-talet vykort skadade. Skrev att jag inte behövde någon ersättning men ni skickade genast 10 n... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Själva varorna var toppen, är jättenöjd med dem. Men fraktsättet var mindre bra, tog ca 1,5 veckor att leverera paketet när det stod att det skulle levereras inom 2-3 arbetsdagar. Fick meddelande om a... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag beställde en damväst i storlek S. skulle ha valt en större storlek nu med facit i efterhand då denna var lite tight. Vanligtvis har jag storlek S i allt annat och jag är 168cm lång Men i övrigt ä... Leggi di più
L'azienda ha risposto
VistaPrint är marknadsföringspartner till miljontals småföretagare världen över, och hjälper dem att uppfylla sina drömmar. I mer än 20 år har vi hjälpt småföretag att ge ett trovärdigt intryck med kvalitetsmarknadsföring som bland annat innefattar reklamprodukter, vykort, visitkort, skyltning, tillbehör, hemsidor och digital marknadsföring. Med VistaPrint kan småföretag skapa och anpassa sin marknadsföring med våra användarvänliga digitala verktyg och designmallar eller i realtid få hjälp med grafiktjänster av riktiga experter.
Scritti dall'azienda

Stati Uniti
Jag gör alla mina fotoböcker hos Vistaprint och har under många år byggt upp en "minnesskatt". Jag blir aldrig besviken. Verktyget är lätt att använda och säger till om kvalitén på bilderna är för dålig. Leveransen är snabb och ofta t.o.m. snabbare än utlovad. Dessutom erbjuder Vistaprint under perioder generösa rabatter som gör att man har råd även under tuffare tider.
Alltid bra upplevelse av det man beställt och att man får det snabbt och smidigt
Vistaprint är väldigt bra, och har tidigare levererat varorna enligt utlovad tid. Men sista tiden så levererar Fed ex alltid flera dagar efter utlovad tid. Skriver att de försökt leverera, men att ingen var där osv vilket varit helt felaktigt vi har alltid varit där när de påstår försökt leverera.

Risposta di VistaPrint SE
Vistaprints service och bemötande är riktigt bra. Leveransen via Fed Ex hade fått en 1:a...
Tycker att när ni ser att inte visitkortet kommer i ramen utan att det blir ojämt med vitt som inte ska vara längst ut. Tycker då att ni ska justera så korten blir fina. Pinsamt att dela ut dem som de ser ut

Risposta di VistaPrint SE
Designverktyget är mycket enkelt och bra. Snabbare leverans än vad som angavs. Bra kvalité på stämpeln, detaljrik.
Portalen är lite svår att hitta runt i till de olika funktionerna men som tur är är supporten snabb och bra
Har tryckt sporttröjor innan med annan leverantör (förvisso va det 15 år sedan) men det var inte lika bra tryck som med Vista print, eller så bra pris
Lätt att beställa, otroligt snabb leverans och fantastisk kvalitet på alla saker jag beställt.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.