VistaPrint SE Recensioni 1.918

TrustScore 4 su 5

4,2

Valutata 5 stelle su 5

Eftersom den första leveransen strulade lite så beklagade jag mig över att förpackningen var skadad och 10-talet vykort skadade. Skrev att jag inte behövde någon ersättning men ni skickade genast 10 n... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Själva varorna var toppen, är jättenöjd med dem. Men fraktsättet var mindre bra, tog ca 1,5 veckor att leverera paketet när det stod att det skulle levereras inom 2-3 arbetsdagar. Fick meddelande om a... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jag beställde en damväst i storlek S. skulle ha valt en större storlek nu med facit i efterhand då denna var lite tight. Vanligtvis har jag storlek S i allt annat och jag är 168cm lång Men i övrigt ä... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag gör alla mina fotoböcker hos Vistaprint och har under många år byggt upp en "minnesskatt". Jag blir aldrig besviken. Verktyget är lätt att använda och säger till om kvalitén på bilderna är för dål... Leggi di più

1. Negozio di stampe e segnaletica

Scritti dall'azienda

VistaPrint är marknadsföringspartner till miljontals småföretagare världen över, och hjälper dem att uppfylla sina drömmar. I mer än 20 år har vi hjälpt småföretag att ge ett trovärdigt intryck med kvalitetsmarknadsföring som bland annat innefattar reklamprodukter, vykort, visitkort, skyltning, tillbehör, hemsidor och digital marknadsföring. Med VistaPrint kan småföretag skapa och anpassa sin marknadsföring med våra användarvänliga digitala verktyg och designmallar eller i realtid få hjälp med grafiktjänster av riktiga experter.

VistaPrint

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans. Bra hjälp av supporten. Enkelt att beställa och betala. Produkten - två stycken roll up - var exakt så bra jag hoppats. Toppen!

14 gennaio 2026

Korten är fel färg, flaskor ökat i pris 70%

Korten är fel färg!
Flaskorna gått upp Ingrid 70%!!!!
Dålig service på kontoret i Stockholm.
Byter leverantör

14 gennaio 2026

Risposta di VistaPrint SE

Vi är mycket ledsna att höra att du blev besviken både på trycket av visitkorten och priset samt vår hjälp. Från de kontrollerade kan vi se att du har valt en av våra visitkortsdesigner och att du har lagt till din logotyp som är en mycket mörkblå som kan se nästan svart ut för trycket, detta kan bero på att skärmen är i RGB medan trycket är i CMYK, på denna länk hittar du användbara detaljer: https://www.vistaprint.se/kundservice/hjalpcenter/360060311671 för priset kan vi däremot se att priset är standardpriset, det kan vara så att det har varit en kampanj som gått ut, så när du köpte det kom priset tillbaka fullt ut, men vi garanterar att vi tillverkar de bästa produkterna till utmärkta priser. Vi har hittat din kontakt hos vår support där vi kan se att de har hjälpt dig på bästa sätt att skapa ett projekt. Verkligen ledsen för eventuella besvär.

Leveransproblem och dåligt tryck

Beställde julkort och år kalender i mitten på december 2025. Fick leveransen idag. Dåligt tryck på kalendern och ingen varning om att bilderna skulle bli pixliga vid tryck.

12 gennaio 2026

Risposta di VistaPrint SE

Vi är ledsna att det tog så lång tid att leverera dina produkter till dig. Vi försäkrar dig om att vi alltid gör allt vi kan för att säkerställa att du får dina produkter i tid eller före schemat. När det gäller bilderna, när vi granskar dem från din kontoeditor ser vi att de inte heller håller hög kvalitet. De ser pixliga ut och vissa är suddiga. För att ge dig en bättre uppfattning kan du kolla in den här sidan https://www.vistaprint.se/kundservice/hjalpcenter/000002690/
När vi har granskat dina kontouppgifter noterar vi att du redan har kontaktat vår kundtjänst om det och att du redan har erbjudits en lösning.

Valutata 3 stelle su 5

Del av texten var väldigt liten och så…

Del av texten var väldigt liten och så såg det inte ut när jag beställde

8 gennaio 2026

Risposta di VistaPrint SE

Tack för din 3-stjärniga feedback på Trustpilot för visitkort-standarden. Synd att läsa att den delen av texten var väldigt liten och såg annorlunda ut när man beställde. Ursäkta besvikelsen.

Tips: om möjligt, gör alltid ett PDF-korrektur för att kontrollera den faktiska storleken och därmed läsbarheten på din design. Du kan hitta denna funktion i designredigeraren genom att klicka på produktens namn uppe till vänster. En rullgardinsmeny följer och sedan kan du klicka på ladda ner bevis (PDF). Öppna sedan PDF:en på 100%.

Vi vill också råda dig att välja ett vertikalt orienterat visitkort för en vertikal designuppladdning.
Vi hoppas ha informerat dig väl och tillräckligt. Om du har ytterligare brådskande förfrågningar, vänligen kontakta vår kundtjänst via chatt eller telefon: https://www.vistaprint.se/kundservice/hjalpcenter/.

Alltid strul med leverans

Alltid strul med leverans

2 gennaio 2026

Risposta di VistaPrint SE

Vi beklager at du opplevde problemer med leveringen av din siste bestilling. Ifølge oppdateringene fra operatøren fra sporingslenken leser vi:

"Mandag, 05.01.26

09:35
Leveringsunntak
Kunden utilgjengelig eller virksomheten stengt"

"Fredag, 01.09.26
19:59
På ditt lokale FedEx-anlegg
LANDVETTER 0 SE"

Kan du komme og hente den? Takk for samarbeidet.

Risposta di VistaPrint SE

Tack för din recension. Genom att granska orderdetaljerna ser vi att du har valt den ekonomiska frakttiden, så du bör få dina klistermärkesrullar den 15 januari. Dock anger brevbäraren: "Levererad: onsdag 7 januari kl. 10:51." När vi kan leverera beställningar i förväg gör vi det gärna. Vi hoppas att du har varit nöjd med vår service.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più