VistaPrint SE Recensioni 1.918

TrustScore 4 su 5

4,2

Valutata 5 stelle su 5

Eftersom den första leveransen strulade lite så beklagade jag mig över att förpackningen var skadad och 10-talet vykort skadade. Skrev att jag inte behövde någon ersättning men ni skickade genast 10 n... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Själva varorna var toppen, är jättenöjd med dem. Men fraktsättet var mindre bra, tog ca 1,5 veckor att leverera paketet när det stod att det skulle levereras inom 2-3 arbetsdagar. Fick meddelande om a... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jag beställde en damväst i storlek S. skulle ha valt en större storlek nu med facit i efterhand då denna var lite tight. Vanligtvis har jag storlek S i allt annat och jag är 168cm lång Men i övrigt ä... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag gör alla mina fotoböcker hos Vistaprint och har under många år byggt upp en "minnesskatt". Jag blir aldrig besviken. Verktyget är lätt att använda och säger till om kvalitén på bilderna är för dål... Leggi di più

1. Negozio di stampe e segnaletica

Scritti dall'azienda

VistaPrint är marknadsföringspartner till miljontals småföretagare världen över, och hjälper dem att uppfylla sina drömmar. I mer än 20 år har vi hjälpt småföretag att ge ett trovärdigt intryck med kvalitetsmarknadsföring som bland annat innefattar reklamprodukter, vykort, visitkort, skyltning, tillbehör, hemsidor och digital marknadsföring. Med VistaPrint kan småföretag skapa och anpassa sin marknadsföring med våra användarvänliga digitala verktyg och designmallar eller i realtid få hjälp med grafiktjänster av riktiga experter.

VistaPrint

Vistaprint levererar ALLTID!!!
Sååå nöjd, som vanligt🙏

1 aprile 2026

Risposta di VistaPrint SE

Din tillfredsställelse har alltid varit vårt mål och vi är glada att ha kunnat hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Inga konstigheter

Inga konstigheter. Beställde tackkort till bröllop och fick inom utsatt tid.

Allt bra!

25 agosto 2025

Risposta di VistaPrint SE

Jag är verkligen glad att veta att du har fått allt snabbt och att du är nöjd.

Extremely good service

I had an issue with the final result of my birthday invitations, so i contacted Vistaprint to see if anything could be done to fix it. They responded immediately and offered to correct the issue and send me a new batch, free of charge! This is by far the best experience i've ever had with costumer service!

11 marzo 2026

Risposta di VistaPrint SE

Thank you so much for sharing your experience! We’re thrilled to hear that our team was able to quickly assist you and resolve the issue with your birthday invitations. Your kind words mean a lot to us, and we’re delighted that you had such a positive customer service experience.

Transportstrul

Transportstrul. Jag betalade extra för att få mina visitkort i tid, och då skulle de levereras med FedEx. Fullkomligt värdelöst, först blev de försenade, och sen påstår FedEx att dom försökt leverera men misslyckats, så nu är tydligen mitt paket ute och åker med Postnord istället, och det kan ju ta hur lång tid som helst. När jag försöker kontakta FedEx är det fullkomligt omöjligt att få hjälp, man hamnar bara i en loop av självhjälps tjänster. Ringer man får man prata med en robot som hänvisar till websidan oavsett vad man säger. Vid en snabb koll förstår man att det finns tusentals missnöjda FedEx kunder, maken till sågning på Trustpilot är svår att hitta. VistaPrint är ju ett bra bolag, jag litade på att ni granskar era transportörer! Slopa FedEx nu är mitt tips, ni vill inte förknippas med ett sånt "företag".

11 marzo 2026

Risposta di VistaPrint SE

Vi vill börja med att be om ursäkt för de motgångar du har med leveransen av dina visitkort. Vi förstår din ilska helt och hållet och det är logiskt, särskilt när det inte är första gången du har haft den här typen av problem med det transportföretag du nämnde. Vi är glada att höra att du alltid har varit nöjd med vad VistaPrint har erbjudit dig. Det är vårt mål. När det gäller det du nämner om FedEx, oroa dig inte, ditt ärende kommer inte att gå obemärkt förbi. Vi kommer att dela den med rätt avdelning. Den senaste uppdateringen enligt spårningslänken från operatören är denna: "Torsdag, 26-12-03
08:35 i FedEx-fordon för leverans." Vi kommer att vara uppmärksamma. Vi hoppas att du får paketet så snart som möjligt.

otroligt bra service

otroligt bra service - lättarbetade funktioner - förnuftiga priser - snabb leverans - hög kvalitet

16 ottobre 2025

Risposta di VistaPrint SE

Vi är glada att kunna erbjuda dig en utmärkt service och erbjuda dig en lättanvänd webbplats genom att erbjuda produkter av utmärkt kvalitet och utmärkta priser, allt på kort tid, eftersom kundernas tillfredsställelse är mycket viktig för oss.

Valutata 3 stelle su 5

Snabb leverans men jag tyckte det var…

Snabb leverans men jag tyckte det var svårt att använda tjänsten, texten jag valde blev för mörk.

21 luglio 2025

Risposta di VistaPrint SE

Vi är glada att höra att din beställning levererades snabbt. Vi beklagar dock att du inte tyckte det var lätt att använda vår webbplats. Vid ett framtida tillfälle, tveka inte att kontakta vår kundtjänst via denna sida https://www.vistaprint.se/kundservice/hjalpcenter/
Å andra sidan ser texten du valt för mörk ut även från redigeraren: den är inte lätt att läsa. Vi vill förtydliga att vi alltid skriver ut designen så som de placeras av kunden. Därför, när du tar din design till korgen, kommer den ut som en liten form för att påminna dig om att kontrollera allt innan du bearbetar produkten. Vi ger dig också möjlighet att ladda ner ett korrektur i PDF-format som låter dig se hur din design ser ut när den är utskriven (den visas uppe till höger när du klickar på "förhandsgranskning" i vår redigerare). Eftersom detta är ditt första köp med VistaPrint kan vi skicka dig fler nya tackkort med en annan färg på texten. Du kan granska det nya exemplar vi har lämnat i din kontokorg. Om du gillar det, låt oss veta genom att svara på detta mejl. Vi fortsätter att prata.

Snabb service

Snabb service. Bra kvalité. Förmånliga priser. Tack!

21 luglio 2025

Risposta di VistaPrint SE

Vi är glada att kunna betjäna dig på bästa möjliga sätt och till de bästa priserna på marknaden. Tack för recensionen och ser fram emot att arbeta för dig igen.

Suverän webbsida, fina dekaler

Suverän webbsida! Jag skapade olika dekaler och de blev suveräna, även en anteckningsbok var över förväntan. Nyckelringarna höll inte riktigt klassen, det syns orenheter över trycket som inte går bort. Toppen med online-chat. Leverans fortare än lovat.

1 marzo 2026

Risposta di VistaPrint SE

Glad att läsa om din tillfredsställelse med vår sida och de produkter vi tillhandahåller för dig. Våra experter har arbetat för att göra sidan enkel att använda men också komplett så att varje projekt kan skapas av dig. Vi väljer sedan de produkter med bästa kvalitet, som vi trycker bäst och vi är glada att veta att du är nöjd. Var lugn och säker på att vi kommer att fortsätta erbjuda utmärkta och snabba tjänster.

Valutata 4 stelle su 5

Jag beställde en damväst i storlek S

Men i övrigt är jag nöjd med leveransen osv . Dock stod det på FedEx spårningssida att jag skulle få det hemskickat innan dagens slut men den kom inte förrän dagen efter. Obs!!! Det krävs att man är hemma och tar emot paketet, då de behövs en signatur

26 febbraio 2026

Risposta di VistaPrint SE

Vi är glada att veta att du är nöjd med leveransen. Låt oss börja med att säga att vi råder våra kunder att konsultera storlekstabellen på varje produktsida, för även om du alltid bär S är det troligt att storleken kan vara mindre eller större med ett av plaggen på plats, så om du är osäker titta på storlekstabellen och välj efter exakta mått. På så sätt vet du att produkten kommer att vara i din storlek. Förtvivlad över missförståndet där kuriren angav ett datum och levererade vid ett annat, kan du vara säker på att det inte händer igen.

Valutata 2 stelle su 5

Använder Fed Ex - Katastrof!

Har beställt flera gånger. Men av någon helt oförklarlig anledning har de nu bytt till Fed Ex för leverans. Vilket innebär att man måste vara hemma dagtid vardagar för att ta emot.

Helt otroligt 2026 att man inte kan få välja lämpligt fraktbolag. Kan tänka mig betala dubbla fraktkostnaden för att slippa något så odugliga som Fed Ex.

Byt till vad som helst!

PS. Bra tryck och tjänst i övrigt.

16 febbraio 2026

Risposta di VistaPrint SE

Vi vill börja med att tacka dig för att du nämner, trots din missnöje, att vår service och vårt intryck är bra. Det uppskattas verkligen. När det gäller FedEx ber vi om ursäkt för besväret som detta transportör orsakar när du levererar paket. Din ilska är helt förstådd. Vi vill bara förklara att när paketet är klart skickas det med den transportör vi har tillgänglig just nu. Vi tar klagomål från våra kunder på största allvar. För att kunna vidarebefordra din feedback till rätt avdelning, vänligen ge oss viss information relaterad till denna order. Du har redan fått en detaljerad förfrågan. Tack för ditt samarbete.

Valutata 1 stelle su 5

Tyvärr skickar vista med fedex

Tyvärr har Vistaprint börjat leverera sina varor med FedEx vilket gör tjänsten i princip obrukbar. Jättetråkigt, kommer tillbaka om ni byter fraktbolag.

10 febbraio 2026

Risposta di VistaPrint SE

Vi är verkligen ledsna att veta att din upplevelse med kuriren inte har varit den bästa, men vet att vi bara vill det bästa för våra kunder och om du behöver det är vår kundsupport alltid glad att hjälpa dig på bästa möjliga sätt, kontakta oss bara på en av våra dedikerade kanaler: https://www.vistaprint.se/kundservice/hjalpcenter/ så hjälper vi dig genom att erbjuda dig en utmärkt service som alltid lyssnar och står vid din sida.

0/5 kokemus

Hääkutsujen paperi ei alkuunkaan vastannut verkkokaupan kuvausta. ”Hieman karkeapintainen” oli täysin sileä. Kutsujen kuoria tuli kahdessa eri koossa. Väärän kokoisia ei tietenkään voitu käyttää, kun ei kortit mahtuneet niihin.
Eli siis ei tullut sitä mitä tilattiin.

***
Edit 11.2. Nyt taitaa mennä jo miinusmerkkiseksi tämä asiakaskokemus. Reklamoin kirjekuorista ja minulle luvattiin lähettää oikeat kuoret nopeimmalla mahdollisella express-lähetyksellä. Tämän jälkeen soitin useana päivänä, että ovathan kuoret varmasti tulossa, sillä en ole saanut seurantalinkkiä. Minulle vakuutettiin, että kuoret saapuvat saman viikon torstaina. Keskiviikkona kuitenkin toimitus olikin viivästynyt, eikä kuoret tulisikaan seuraavana päivänä, eikä enää edes tiedetty, milloin ne tulevat. Melkoinen express-toimitus, jos ei viikossa saada tuotetta edes lähtemään tehtaalta?

6 febbraio 2026

Risposta di VistaPrint SE

Pahoittelemme, ettei vastaanottamasi tilaus vastannut odotuksiasi. Haluamme ehdottomasti korjata tilanteen. Voisitko lähettää meille tilausnumerosi ja mahdollisia kuvia tuotteista, niin pääsemme etsimään sinulle sopivan ratkaisun?

Otathan yhteyttä asiakastukitiimiimme osoitteessa https://www.vistaprint.fi/asiakaspalvelu/ohjekeskus/

Riktig dåligt kundservice!

Riktig dåligt kundservice!
Kan inte hjälpa ifall man gjort nåt fel eller vill ändra storlek på not!

Man får själv manuellt göra det, rekommderas ej för tryck att flertal exemplar

16 gennaio 2026

Risposta di VistaPrint SE

Vi är ledsna att du inte uppskattade servicen som vår kundtjänst erbjuder. Vi ser att du har kontaktat oss angående andra frågor som bearbetning av produkter och leveranskvittot. Kan du förklara mer vad som exakt hände med ordningen på t-shirts? Vi ser fram emot att få information via e-post. Tack.

STILL WAITING !

Still waiting for the delivery....
BAD !

JIM SUNDSTRÖM
FARTYGSGATAN 3
39251 KALMAR SWEDEN.

17 gennaio 2026

Risposta di VistaPrint SE

We're sorry for any inconvenience caused by the delivery time of your order. In reviewing the account, we're seeing that the order has been shipped and should be delivered by the 4th of February. You should have received an email with the tracking details.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più