VistaPrint SE Recensioni 1.918

TrustScore 4 su 5

4,2

Valutata 5 stelle su 5

Eftersom den första leveransen strulade lite så beklagade jag mig över att förpackningen var skadad och 10-talet vykort skadade. Skrev att jag inte behövde någon ersättning men ni skickade genast 10 n... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jag beställde en damväst i storlek S. skulle ha valt en större storlek nu med facit i efterhand då denna var lite tight. Vanligtvis har jag storlek S i allt annat och jag är 168cm lång Men i övrigt ä... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag gör alla mina fotoböcker hos Vistaprint och har under många år byggt upp en "minnesskatt". Jag blir aldrig besviken. Verktyget är lätt att använda och säger till om kvalitén på bilderna är för dål... Leggi di più

1. Negozio di stampe e segnaletica

Scritti dall'azienda

VistaPrint är marknadsföringspartner till miljontals småföretagare världen över, och hjälper dem att uppfylla sina drömmar. I mer än 20 år har vi hjälpt småföretag att ge ett trovärdigt intryck med kvalitetsmarknadsföring som bland annat innefattar reklamprodukter, vykort, visitkort, skyltning, tillbehör, hemsidor och digital marknadsföring. Med VistaPrint kan småföretag skapa och anpassa sin marknadsföring med våra användarvänliga digitala verktyg och designmallar eller i realtid få hjälp med grafiktjänster av riktiga experter.

VistaPrint

3 stelle
2 stelle
1 stella

Bra alldeles utmärkt

Bra alldeles utmärkt. Jag är super nöjd med min beställning. Rekommenderar verkligen er till andra

13 aprile 2026

Risposta di VistaPrint SE

Vi är verkligen glada att veta att du är nöjd med de produkter du valt och att du rekommenderar till oss. Var trygg med att vi fortsätter att göra vårt bästa för att du ska kunna vara nöjd med varje beställning.

Valutata 3 stelle su 5

Fin hjälp med design.

Fin hjälp med design.
Tyvärr var alla produkter inte tryckta i leveransen.
Fick ny produkt men skulle ersättas med en present enligt mail.
Därefter har jag inte hört något.

Risposta di VistaPrint SE

Vi är glada att veta att du har fått hjälp av den insats vår kollega gjort i samband med designen av dina produkter, vare sig det gäller etiketter eller presentkort. När det gäller gåvan kanske agenten menade att återutsändning av etiketter som kom ut utan utskrift skulle vara gratis (som om det vore en gåva). Vi ber om ursäkt för den förvirring som orsakats.

KANON BRA

Bra varor Snabb lev Tack

10 aprile 2026

Risposta di VistaPrint SE

Vi är glada att höra att du är helt nöjd med din beställning och de tjänster vi erbjuder.

Valutata 1 stelle su 5

Leverans av produkterna har ej kommit…

Leverans av produkterna har ej kommit fram fast jag varit hemma i flera dagar .

10 aprile 2026

Risposta di VistaPrint SE

Vi beklagar att det inte var möjligt att leverera korten och korthållaren till dig trots de flera försök vi gjorde genom att kontakta transportbudet. Vi försäkrar dig om att vi har gjort allt som är möjligt för att lösa det. När vi granskar kontakthistoriken i ditt konto ser vi att du ringde oss igen igår och att vår kollega från kundtjänstavdelningen erbjöd dig en lämplig lösning. Återigen, förlåt besväret som orsakats.

Valutata 2 stelle su 5

Snälla ta bort FedEx annars kommer ni…

Snälla ta bort FedEx annars kommer ni förlora mycket kunder.
Fick avboka mitt då jag aldrig fick hem något utan var bara i örebro.

29 marzo 2026
Non scritta su invito

Risposta di VistaPrint SE

Vi är verkligen ledsna för den upplevelse vi haft med kuriren och vi kan garantera att detta inte är vad vi vill för dig, tvärtom vill vi bara ha din tillfredsställelse. Vi vill att du ska veta att oavsett vad, så är vår kundservice alltid till din service, vi vill förbättra oss för att säkerställa att varje beställning lämnar dig nöjd från början till slut. Förlåt igen och tack för att du rapporterade.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans o bra kvalitet

Bra o snabb service o bra kvalité

9 aprile 2026

Risposta di VistaPrint SE

Tack för de fina orden! Vi är glada att ni är nöjda med både kvaliteten och vår snabba leverans, och vi ser fram emot att få hjälpa er snart igen.

Great

Great! Very Happy with my order!

2 aprile 2026

Risposta di VistaPrint SE

Thanks for your feedback. We're delighted to hear of your satisfaction with your order.

Bra priser stort utbud

Bra priser - stort utbud. Har vänt mig till Vista Print flera år nu!

Risposta di VistaPrint SE

Jag är alltid väldigt glad att veta att vi har servat dig i många år och att du alltid är nöjd med produkterna och priserna, eftersom vi vill det bästa för våra kunder!

Risposta di VistaPrint SE

Vi ber om ursäkt för att vi inte levererade t-shirts, muggar och etiketter som du begärde i denna ordning. Vi förstår fullt ut att detta är mycket irriterande, men vi försäkrar dig om att vi gör vad som krävs för att åtgärda det så snart som möjligt. Vi har skickat ett klagomål till kurirbudet. Vi väntade på att få en uppdatering från honom, men den kom aldrig. Vi har skrivit till dig igen. Vi kommer att vara medvetna om alla meddelanden du ger oss. Vi skriver till dig igen. Förlåt besväret som orsakats.

Katastrofalt dålig kundservice

Katastrofalt dålig kundservice! Jag pratade med fyra olika personer och fick en mängd olika svar. jag skulle få en ersättningsorder av en produkt som inte fungerar (vilket är dåligt nog i sig själv!!) och den första personen jag pratade med sa att den lade en ersöttningsorder åt mig "på direkten". Personen avslutade sedan chatten innan det var färdigt...inget hände på ett tag och sedan fick jag ett mail att jag hade fått en kredit för värdet. INTE vad vi hade kommit överens om och INTE vad jag var intresserad av. sen fick jag gå fram och tillbaka med andra personer för att tillslut få en av dem att lägga en ersättningsorder. processen tog i slutendan över tre timmar. ABSOLUT INTE OKEJ.

Svar på er kommentar: Det var ingen "eventuell förvirring" från mitt håll. det var riktigt urusel kommunikation från ert håll och att chatten avslutades är inte i närheten av ett lika stort problem som att er agent sa en sak och gjorde en helt annan....

8 aprile 2026

Risposta di VistaPrint SE

Vi vill börja med att be om ursäkt för eventuell förvirring som orsakats av de olika lösningar du fick från våra kollegor. Vi försäkrar er att detta bara är ett isolerat fall. Din ilska är helt förstådd, och vi ska skicka den till rätt avdelning. Vi vill bara förtydliga att vi aldrig stänger chatten innan kunden gör det. Det måste väl bero på ett tekniskt problem. Vi ber återigen om ursäkt för denna händelse. Det gick inte att vidarebefordra till en början, men sedan var det det. Sedan skickade de kablarna igen. De har redan skickat dig ett mejl med fler detaljer om leveransen som vi hoppas sker i förväg så att du kan använda produkten på mässan. Tack för din förståelse.

Valutata 1 stelle su 5

Har fortfarande INTE fått mina…

Har fortfarande INTE fått mina produkter!

Risposta di VistaPrint SE

Vi är hemskt ledsna att dina produkter ännu inte har kommit, vi kan se att du kontaktade vår support den 13/04 och att de hittade ett problem på adressen, de öppnade sedan rapporten så att den rättades och du kan vara säker på att din beställning levereras snart. Så snart det finns nyheter kommer vår support att kontakta dig med detaljerna.

Själva varorna var toppen

Själva varorna var toppen, är jättenöjd med dem. Men fraktsättet var mindre bra, tog ca 1,5 veckor att leverera paketet när det stod att det skulle levereras inom 2-3 arbetsdagar. Fick meddelande om att leveransen inte kunde slutföras och att det då skulle levereras dagen efter men det kom aldrig. Ungefär en vecka efter det fick jag notis om att dem bytt fraktbolag och fickpaketet någon dag efter från dem i stället.

Risposta di VistaPrint SE

Vi är glada att höra att produkterna i sig var fantastiska och att du har varit mycket nöjd med dem. Det här är vårt mål. När det gäller leveransen är vi ledsna att du har funnit den något komplicerad. Kanske var det första meddelandet för att låta dig veta att beställningen är klar, sedan ett nytt meddelande om leverans och kurir. När vi granskade uppgifterna från ditt konto märkte vi att när man väljer en ekonomivänlig leveranstid ska beställningen komma fram den 15 april (idag), men leveransen skedde mycket tidigare (den 9 april). Vi kommer alltid att vara redo att leverera beställningar så snart som möjligt, oavsett vilken leveranstid kunden väljer. Tack för din förståelse.

Nöjd med min produkt

Nöjd med min produkt. Men leveranstiden kunde varit lite kortare.

7 aprile 2026

Risposta di VistaPrint SE

Det är ett nöje att se dig nöjd med dina visitkort. När det gäller leverans ser vi att du har valt en ekonomisk deadline, och att du trots detta har mottagit paketet två dagar före tid. Vi ger dig möjlighet att välja mellan andra snabbare deadlines, men vi försäkrar dig om att vi alltid gör vårt bästa för att skicka beställningar till dig så snart de är klara, utan att behöva vänta på leveransdatumet. Tack för din förståelse.

Valutata 4 stelle su 5

Snabb leverans och produkten levde upp…

Snabb leverans och produkten levde upp till våra förväntningar

7 aprile 2026

Risposta di VistaPrint SE

Det är en glädje att veta att produkten levde upp till förväntningarna och att produkten kom snabbt, eftersom att veta att du är nöjd är vårt enda mål.

Fint!

Nöjd med prints!

3 aprile 2026

Risposta di VistaPrint SE

Att veta att du är nöjd har alltid varit vårt enda mål och vi är glada att ha fått din recension.

Risposta di VistaPrint SE

Tack så mycket för den fina femstjärniga recensionen på Trustpilot för de beställda bilmagneterna. Det är skönt att allt är perfekt. Vi hoppas att du trivs med din tryckning och ser fram emot din nästa beställning hos VistaPrint!

Valutata 5 stelle su 5

Utmärkt kvalitet ultrasnabb leverans…

Utmärkt kvalitet ultrasnabb leverans bra pris

Risposta di VistaPrint SE

Tack för att du delade med dig av din feedback på visitkorten du fick. Vi är glada att läsa att kvaliteten på visitkorten är utmärkt, leveransen har varit supersnabb och priset är också bra. Vi tackar för de 5 stjärnorna och ser fram emot din nästa beställning från VistaPrint!

Valutata 5 stelle su 5

Varan leverades mycket tidigare än…

Varan leverades mycket tidigare än aviserats, vilket var överraskande.
Inga anmärkningar.

Risposta di VistaPrint SE

Tack för ditt femstjärniga betyg på Trustpilot. Så trevligt att läsa att de beställda vykorten har levererats tidigare än annonserat och att du inte har några fler kommentarer. Trots att beställningen nu har levererats tidigare rekommenderar vi att du alltid tar hänsyn till det förväntade leveransdatumet som anges när du väljer leveransmetod. Om beställningen kommer tidigare igen är det en trevlig bonus, men vi kan aldrig garantera. Du kan läsa allt du behöver veta om leverans och frakt av din beställning hos VistaPrint här: http://spr.ly/62042B6xqoo. Tills nästa beställning och ha en trevlig dag!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più