Forudbestilte en bæresele, som først forventes på lager ugen efter. Dagen efter fik jeg, mod forventning, en sød sms om at de allerede havde pakket og afsendt min bestilling. Kan varmt anbefale Viklel... Leggi di più

Rigtig god oplevelse! Sendte en besked ift. vejledning på mail og fik hurtigt svar med god vejledning. Købte en bæresele om aftenen og den blev sendt næste morgen og ankom dagen efter. Virkelig god se... Leggi di più

Bæreredskabet blev afsendt hurtigt, og man kan mærke, at det er en der holder af sit fag, der sidder i den anden ende. Hende vil man gerne støtte! :)

Rigtig behagelig oplevelse! Jeg fik anbefalet Vikleliv i mødregrupppen, og bestilte ret hurtigt en bæresele. Bestilte søndag aften og pakken var allerede fremme tirsdag morgen - skøn og hurtig... Leggi di più

1. Negozio di articoli per neonati

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos Vikle Liv sælger jeg vikler, slynger, bæreseler og tilbehør til forældre, der bærer sine børn, mens de er små. Derudover tilbyder jeg online og fysisk slyngevejledning, hvor man som kunde får styr på ergonomi og sikkerhed for forældre og barn. Jeg har mulighed for at køre ud til konsultationer, men har også et lokale her i Herning med bløde gulve samt løbebånd, hvor du kan mærke den følelse og støtte, viklen giver dig, når du går tur. Det er også i det lokale, vores showroom er – og det er her, vi viser et blandet sortiment af vikler, slynger og seler, som alle er mulige at afprøve inden evt. køb.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,7

Tutte le recensioni

12 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Det er anden gang jeg bestiller hos…

Det er anden gang jeg bestiller hos vikleliv.dk og begge gange har der været lynhurtig levering og gode materialer. Man får altid en hilsen og vejledning med på vejen og det føles derfor meget personligt. Vil på det stærkeste give vikleliv.dk min anbefaling.

23 giugno 2020

Risposta di Vikle Liv

Tusind tak for de flotte ord - og for at handle hos os!
Vikle-Kram
Rikke.

Har i dag modtaget mine 2 smukke…

Har i dag modtaget mine 2 smukke ringslynger og lækre poncho. Super god service og fantastisk vejledning af Rikke :D
Nu kan jeg gå og glæde mig til August så jeg kan få det taget i brug :)

3 giugno 2020

Fantastisk service

Fik en virkelig god vejledning af Rikke, og jeg fik valgt den helt rigtige bæresele. Service og levering var helt i top - og modtog en personlig sms fra Rikke efter bestillingen, hvor hun bekræftede at min pakke var klar til at blive sendt. Det er da service :-) Er desuden meget tilfreds med produktet.

2 giugno 2020

Tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst de flotte ord <3
Vikle-Kram Rikke.

Har kun roser til Vikle Liv!

Har kun roser til Vikle Liv!
Min pakke blev sendt indenfor 2 timer efter jeg havde bestilt den. Jeg modtog den efter 24 timer med en fin lille håndskrevet hilsen. Vil klart anbefale Vikle Liv!

1 maggio 2020

<3 Vi er så glade for din anbefaling, tusind tak <3

Kanon og personlig kundeservice

Rikke fra vikleliv yder en eminent og personlig kundeservice. Føler mig i trygge hænder ved hende og ved at der står vejledning klar hvis man ikke er så stærk i at vikle på egen hånd. Kun ros at komme med herfra 😊

23 aprile 2020

Hurtig levering og god personlig service 👏

Hurtig levering og god personlig service 👏

Bestilte en fastvikel til min svigerinde i barselgave til en fin pris og fik en personlig besked samme dag om at den var afsendt.
Modtog den dagen efter i min postkasse pænt pakket ind med en fin note, karamel og en lakrids the 😁
En nethandel oplevelse jeg ikke vil glemme... Køber gerne flere barselsgaver (eller til mig selv) der fra 😉
Vil helt klar anbefale Vikleliv til andre som er på jagt efter vikle og slynger til en god pris og fantastisk service 👍

17 dicembre 2019

Fantastisk service

Fantastisk service! Langt mere personlig, venlig og hjælpsom betjening end hvad man kan forvente sig. Helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller fra vikleliv😍

22 novembre 2019

Alt i alt en FANTASTISK oplevelse 😊

Alt i alt en FANTASTISK oplevelse 😊
Kan kun anbefale at købe vikler mm. fra denne side.
Jeg bestilte en slynge om aftnen og den efterfølgende morgen fik jeg en personlig SMS fra ejeren om, at hun havde indleveret/afsendt min pakke med GLS.

Pakken var fint emballeret i en kraftig plastpose til forsendelser - Derudover var varene pakket i silkepapir, hvor der var vedlagt the, fløde karamel og et håndskrevet personligt kort.

Der er langt i mellem sådanne oplevelser med nethandel. Jeg tøver ikke med at handle her igen, når/hvis jeg har brug for mere udstyr 😊

28 settembre 2019