Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Forudbestilte en bæresele, som først forventes på lager ugen efter. Dagen efter fik jeg, mod forventning, en sød sms om at de allerede havde pakket og afsendt min bestilling. Kan varmt anbefale Viklel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god oplevelse! Sendte en besked ift. vejledning på mail og fik hurtigt svar med god vejledning. Købte en bæresele om aftenen og den blev sendt næste morgen og ankom dagen efter. Virkelig god se... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bæreredskabet blev afsendt hurtigt, og man kan mærke, at det er en der holder af sit fag, der sidder i den anden ende. Hende vil man gerne støtte! :)

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig behagelig oplevelse! Jeg fik anbefalet Vikleliv i mødregrupppen, og bestilte ret hurtigt en bæresele. Bestilte søndag aften og pakken var allerede fremme tirsdag morgen - skøn og hurtig... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per neonati

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hos Vikle Liv sælger jeg vikler, slynger, bæreseler og tilbehør til forældre, der bærer sine børn, mens de er små. Derudover tilbyder jeg online og fysisk slyngevejledning, hvor man som kunde får styr på ergonomi og sikkerhed for forældre og barn. Jeg har mulighed for at køre ud til konsultationer, men har også et lokale her i Herning med bløde gulve samt løbebånd, hvor du kan mærke den følelse og støtte, viklen giver dig, når du går tur. Det er også i det lokale, vores showroom er – og det er her, vi viser et blandet sortiment af vikler, slynger og seler, som alle er mulige at afprøve inden evt. køb.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Fantastisk service!

Fantastisk guiden, hjælp og service. Er SÅ glad for den vikle jeg endte med 😊

28 agosto 2022

Kære Camilla,
Tusind tak for den hjertevarme anmeldelse - det gav et ekstra nøk på smilebåndet <3

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god og hurtig service ❤️

Jeg bestilte om morgenen og fik kort efter en sms om at min ringslynge var pakket samt et link til guides til vikler og slynger. Virkelig god service og dejligt for en nybegynder som mig! Allerede dagen efter kunne jeg hente min ringslynge som er af virkelig lækker kvalitet og som jeg glæder mig super meget til at tage i brug når lillebror melder sin ankomst ❤️

26 agosto 2022

Kære Sandra,
WOW! Tusind tak - hvor er du sød at bruge tid på en så dejlig og positiv anmeldelse!

Super

Super hurtig levering. Bedste service jeg længe har fået fra Rikke. Havde et spørgsmål som hun lynhurtigt besvarede.

12 agosto 2022

Hej Cille,
Wow, tusind tak - er så stolt og glad for at få sådan en feedback! +10cm til mig på en i forvejen dejlig mandag :-)

Fantastisk side for bæreredskaber

Fantastisk side for bæreredskaber. Jeg var i tvivl om jeg skylle vælge en sele eller vikle. Og om det sku være stræk eller fastvikle. Virkelig gode videoer til forskellige vikler/seler og rigtig god vejledning for hvilken slags der vil passe til dig. Herefter købte jeg en strækvikle t-shirt som er fantastisk nem at bruge og i dejlig let stof. Perfekt til min nyfødte
Super fan

30 giugno 2022

Hej Rikke,
Tusind tak for at du tog dig tid til at anmelde os og vores produkter herinde, det betyder så meget at høre at du har været glad for oplevelsen og er endt med det rette produkt for jer <3
God sommer!

Skønt med hurtig ekspedition

Skønt med hurtig ekspedition, når man glæder sig til at modtage sin bestilling.

25 giugno 2022

Hej Trine,
Tusind tak for din anmeldelse, jeg er så glad for at du har fået en god oplevelse her hos os.
Rigtig god sommer.

Valutata 5 stelle su 5

De varmeste anbefalinger herfra :-) Gav en fantastisk service også selvom jeg skulle have hjælp til, at bære en hund i slyngen. Slyngen er god, nem at bruge og modstår endda de barske hundepoter. Gizmo er glad for, at han nu bliver båret, tæt på mig, når hans dårlige ben ikke kan mere. Den eneste ulempe er, at han måske ligger for godt og nyder det for meget :-)

16 giugno 2022

Hej Karina,
Tusind tak for de flotte ord, og hvor er jeg glad for det lykkedes os at finde det rette redskab til lille Gizmo <3

Anbefalelsesværdig!

Megagodt udvalg, bred viden og altid klar til at hjælpe!

21 maggio 2022

Hej Anne Kirstine,
Tusind tak for dine skønne ord - det betyder alverden for mig at du tog dig tid til at dele din mening <3

Valutata 5 stelle su 5

Nok det bedste sted jeg har handlet

Nok det bedste sted jeg har handlet!
Aldrig har jeg oplevet kundeservice i så høj kvalitet.
Jeg var skrevet op til en bæresele og blev taget med i processen, og fik sendt billeder da den var klar til at blive sendt.
Iøvrigt fik jeg tilsendt videoer og råd til min nye bæresele og Rikke var klar til at svare på spørgsmål.
Det er helt klart anbefalelsesværdigt!

11 maggio 2022

Kære Louise,
WOW - tusind tak, det varmer virkelig meget at du har taget dig tid til at skrive herinde og de meget flotte ord gør det ikke mindre fantastisk!

Fremragende service..

Fremragende service..
Varene kommer hurtig fik min være sele dagen efter jeg havde bestilt 😍 , der bliver både sendt sms med ens vare er pakket og skrevet en lille besked som er i pakken.
Super lækkert at der er lavet video til hvordan selen funger.
Vil klart anbefale denne side til andre ♥️

26 marzo 2022

Hej Tatja,
Tusind tak for at bruge tid på at anmelde os herinde, det betyder så meget <3

Valutata 5 stelle su 5

En anbefaling til ALLE nybagte forældre

Vil klart anbefale Vikle Liv. Jeg elsker selv min egen ringslynge og er begyndt at give det til nybagte mødre i barselsgave, da det bare giver så meget frihed, samtidig med at de er super lækre. Og så er Rikke bare så sød og sørger for en personlig hilsen hver gang.

20 marzo 2022

Kære Nanna,
Wow, tusind tak for de flotte ord - og fordi du tog dig tiden til at anbefale mine produkter og mig selv herinde <3

Valutata 5 stelle su 5

Fik min pakke leveret dagen efter

Fik min pakke leveret dagen efter. Endda med en personlig sms og billede at den nu var sendt. Det er service!

11 marzo 2022

Hej Katrine,
Tusind tak for at du tog dig tid til at anmelde os herinde også, wow hvor bliver jeg glad!
God dag til dig.

Fantastisk service

Jeg bestilte varen igår og kan allerede hente den i dag. Ikke nok med den hurtige levering, så får man også et personligt sms omkring info, billede af ens pakke der er pakket og klar til afsending og et link omkring viklen.
Jeg glæder mig til at gøre brug af viklen. Alt i alt, kan jeg varmt anbefalde Vikleliv.dk.

1 marzo 2022

Hej Daisy,
Tusind tak for den flotte anmeldelse, og at du tog dig tid til at skrive om din oplevelse!
Håber i bliver super glade for at bære <3

Valutata 5 stelle su 5

Glæder mig til at handle hos vikle liv igen

Fantastisk oplevelse fra start til slut.
Intet mindre end fantastisk kundeservice.
Jeg glæder mig til at handle hos vikleliv.dk igen!

Der er absolut intet at sætte en finger på :-)

11 febbraio 2022

Kære Simone,
Tusind tak - sikke en besked at gå på weekend på, det varmer!

Valutata 5 stelle su 5

Handler gerne hos vikleliv igen

Har for første gang handlet hos vikleliv og udelukkende på baggrund af min oplevelse med dem får jeg lyst til at købe flere ting. Lige fra besked om at pakken bliver afsendt til en lille personlig besked og en gave med pakken, gør bare købsoplevelsen meget bedre! Og jeg var selvfølgelig også tilfreds med produktet. Det er bestemt ikke den sidste ordre jeg laver hos vikleliv.

8 febbraio 2022

Hej Sif,
Wow, tusind tak for de flotte ord - de varmer hver og en!
Rigtig god dag til dig.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god oplevelse og service

Virkelig god oplevelse hos vikleliv. Købte først en vikle der ikke duede til vores behov, og der vejledte Rikke rigtig godt - og lynhurtigt tilmed - over sms. Ud fra Rikkes råd fandt jeg en anden vikle som fungerer super godt for os. Så stor anbefaling herfra 😊 tak for hjælpen, Rikke!

9 gennaio 2022

Kære Caroline,
Kæmpe stort tak for at tage dig tid til at gå herind og anmelde os, det betyder alverden!

Valutata 5 stelle su 5

Der findes ikke mange webshops af denne slags

Jeg tror aldrig at jeg har oplevet så hurtig service. Det er dejligt at der stadig findes webshops, hvor den personlige og nærværende kontakt fylder så meget. Tak for en dejlig handel.

19 dicembre 2021

Kære Nadja,
WOW - tusind tak for de flotte ord, de varmer virkelig - specielt her i den kolde tid ;-)
Det er mig der takker fordi du handlede her, og tog dig tid til at dele din oplevelse!

Valutata 5 stelle su 5

Godt udvalg og informativ hjemmeside.

Godt udvalg og informativ hjemmeside.
Fin leveringstid med håndskrevet note fra sælger. Personligt og nærværende.

19 novembre 2021

Kære Kathrine,
Tusind tak for de flotte ord, de varmer på en ellers mørk og kold dag <3

Valutata 5 stelle su 5

God service og lynhurtig levering

God service og lynhurtig levering.
Er meget glad for de varer jeg har købt! :-)

10 settembre 2021

Kære Amalie,
Tusind tak for de flotte ord, det betyder mere end du aner!

10/10

Virkelig god service og hurtig levering!

Jeg var flere dage om at vælge en ringslynge, fordi der bare er så mange fine, men jeg er så glad for den jeg valgte :)
Super fin guide på hjemmesiden til håbløse nybegyndere som mig.

13 agosto 2021

Kære Kristine,
Tusind tak for at tage dig tid til at gå herind og anmelde os, og for de fine ord - det varmer utrolig meget <3
Rigtig god bæreglæde til jer!

Valutata 5 stelle su 5

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering. Har nu handlet her to gange og gør det helt sikkert igen :-)

16 luglio 2021

Hej Anne,
Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af os herinde, og tusind tak for de fine ord - det varmer <3
Rigtig god sommer til dig og dine.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più