Forudbestilte en bæresele, som først forventes på lager ugen efter. Dagen efter fik jeg, mod forventning, en sød sms om at de allerede havde pakket og afsendt min bestilling. Kan varmt anbefale Viklel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Rigtig god oplevelse! Sendte en besked ift. vejledning på mail og fik hurtigt svar med god vejledning. Købte en bæresele om aftenen og den blev sendt næste morgen og ankom dagen efter. Virkelig god se... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bæreredskabet blev afsendt hurtigt, og man kan mærke, at det er en der holder af sit fag, der sidder i den anden ende. Hende vil man gerne støtte! :)
L'azienda ha risposto
Rigtig behagelig oplevelse! Jeg fik anbefalet Vikleliv i mødregrupppen, og bestilte ret hurtigt en bæresele. Bestilte søndag aften og pakken var allerede fremme tirsdag morgen - skøn og hurtig... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hos Vikle Liv sælger jeg vikler, slynger, bæreseler og tilbehør til forældre, der bærer sine børn, mens de er små. Derudover tilbyder jeg online og fysisk slyngevejledning, hvor man som kunde får styr på ergonomi og sikkerhed for forældre og barn. Jeg har mulighed for at køre ud til konsultationer, men har også et lokale her i Herning med bløde gulve samt løbebånd, hvor du kan mærke den følelse og støtte, viklen giver dig, når du går tur. Det er også i det lokale, vores showroom er – og det er her, vi viser et blandet sortiment af vikler, slynger og seler, som alle er mulige at afprøve inden evt. køb.
Frøskovparken 45, 7400, Herning, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Hvor er det dejligt, at der er gjort så meget for at give en god og personlig service - vi satte pris på både SMS og hilsen vedlagt i pakken. Skønt du tager dig tid til det. Tusinde tak for lynhurtig levering og et dejligt produkt ❤️

Risposta di Vikle Liv
Helt fantastisk service. Skrev en mail fordi jeg havde problemer med at betale over hjemmesiden - via min mobil. Der gik max 2 minutter så havde jeg fået svar og løsning. :D
Jeg modtog min lækre fastvikle super hurtigt, og fik også både the og en guide om forskellige bindinger med.
Tusinde tak for det hele :)

Risposta di Vikle Liv
Den ultimative bedste service.
Jeg har købt en ringvikle. Jeg bestilte mandag, modtog den sødeste besked på sms med billede af min pakke, samt link til videoer med hvordan den bruges, og kunne tirsdag formiddag hente min så fine vikle.
Tak Rikke, for den super gode service!

Helt fantastisk service.
Bestilte min vikle kl 07:17 og kl 07:22 modtager jeg mail fra vikleliv og postnord om at min ordre er klar til afsendelse. Dagen efter kan jeg så hente min nye fine vikle. Den er så fin.
Tusind tak for den gode og hurtige service, jeg "kommer" klart igen

Risposta di Vikle Liv
Jeg har købt en ringslynge, som er helt fantastisk! Skøn hjemmeside med gode forklaringer og god service. Skønt med en personlig hilsen og personlig sms ved forsendelse. Kan klart anbefales 😊

Risposta di Vikle Liv
Overskuelig hjemmeside, hurtig levering og opfølgning på sms med mulighed for at stille spørgsmål til varerne. Mega hurtigt svar - endda på en lørdag. Vi er meget imponerede herhjemme!

Risposta di Vikle Liv
Bestilte en strækvikle og kort tid efter modtog jeg en sms med billede af pakken. Dejlig og personlig service, bliv endelig ved med det. Strækviklen er i super lækker kvalitet, og vi bruger den hver dag. Kan kun anbefale denne hjemmeside😊

Risposta di Vikle Liv
Hurtig ekspedition og super service! Kort tid efter jeg havde bestilt, fik jeg en sms med et billede af pakken, der nu var klar til at blive sendt afsted.
Derudover er hjemmesiden virkelig fin, med gode guides, vejledning og videoer. Meget brugbart!

Risposta di Vikle Liv
Great products and five star service, with a personal touch, making you feel noticed and important. Very quick delivery, i got my products next day in the morning! My best reccomendations for this shop.

Risposta di Vikle Liv
Vi har fået et rigtig lille puttebarn som bare KUN kan sove på brystkassen eller i favnen. Jeg prøvede derfor T-shirt vikle og hold nu magle. Lillesøster hang der i under 5 min og gik straks kold deri. Jeg blev så glad så jeg måtte simpelthen eje en mere.. Servicen er helt i top. Man føler sig som noget helt særligt når man handler herinde, man modtager både sms med personlig hilsen samt en fin og sød hilsen i pakken. Leveringen er super hurtig som altid.
Jeg har handlet derinde (hvis i spørger manden for mange gange)
Men der er altid lige noget man faktisk godt kunne bruge..❤😊

Risposta di Vikle Liv
Super god service! Pakken blev leveret dagen efter jeg havde bestilt den.
Et personligt lille kort med i pakken, var super dejligt at få med også.
Der var en god brugsvejledning med som var lige til at gå til.
Alt i alt, intet at klage over

Risposta di Vikle Liv
Super fin og personlig velkomst og vejledning.
Kan klart anbefale at handle her, og viklen lever op til forhåbningerne der var

Risposta di Vikle Liv
Så fin personlig service og lynhurtig levering selv i juletiden🎄😊

Risposta di Vikle Liv
Jeg har handlet på Vikleliv to gange, og har begge gange oplevet en hurtigt levering og god service. Videoerne på hjemmesiden giver en god tilgang til ens nye bæresele og/eller vikle, som for en ny mor som mig er guld værd!

Risposta di Vikle Liv
Fantastisk kommunikation og hurtig levering. Kan varm anbefales!
Og meget tilfreds med produkter og at der bliver tænkt på miljøet også :)

Risposta di Vikle Liv
Super god service. Fik et billede af pakken på SMS, da den var klar til at blive afsendt. I øvrigt samme dag, som jeg lavede bestillingen, på en søndag! Og med pakken var der et lille sødt personligt kort.
Masser af gode guides på hjemmesiden og god hjælp til at vælge det rigtige bæreredskab.
De varmeste anbefalinger herfra!

Risposta di Vikle Liv
Jeg har nu købt tre bæreredskaber af forskellige omgange fra Vikle Liv - og hver eneste gang er jeg blevet mødt af helt og aldeles fremragende service.
Allerede mindre end en time efter jeg har placeret min seneste ordre, får jeg en personlig sms om, at den er pakket og på vej i min retning. Det samme gjorde sig gældende forrige gang. Første gang bestilte jeg sent om aftenen - og alligevel var den på vej til mig formiddagen efter. Der har aldrig været noget med mine ordrer, og Rikke tilbyder altid at man kan skrive eller ringe!
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger! Jeg vil også fremover bruge Vikle Liv, når jeg skal købe lækre bæreredskaber!

Så god service
Købte min første fastvikle hos vikleliv, og selvfølgelig stod jeg med tusinde spørgsmål, da jeg skulle binde den første gang 😅
Heldigvis havde jeg sammen med viklen fået en SMS om, at jeg bare kunne ringe, hvis der var noget, så det gjorde jeg.
Efter en snak med Rikke og SMS'er hvor jeg sendte billeder af min søn i viklen, kunne hun med få kærlige korrektioner sørge for at både han og jeg nu er helt trygge ved vores vikle.
Det er tårnhøj service 😍

Risposta di Vikle Liv
Super hurtig service og god personlig vejledning!

Risposta di Vikle Liv
Super god butik. Sød og venlig betjening. Varen kom med det samme 😊 stor anbefaling herfra
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.