Top winkel Elke keer weer als ik daar binnen stap krijg ik het gevoel dat men mij kent zo ammikaal en vriendelijk wordt ik geholpen. Geweldige zaak. Ik woon in Zoetermeer en daar hebben we niet ech... Leggi di più
Tot nu toe twee keer besteld bij Velvet music en ik mag niet klagen. Het is mogelijk om nieuwe album releases te pre-orderen. Dit proces verliep bij mij vlekkeloos. M’n bestelling werd netjes en stevi... Leggi di più
Verkeerd product was geleverd. Maakt niet uit, kan gebeuren. In ieder geval adequaat gehandeld en per ommegaande een ander exemplaar gestuurd. Deze zou drie dagen geleden al geleverd worden maar PostN... Leggi di più
Gezellige tent. Leuk personeel. Goede sortering. Mooie verzameling jazz elpees. Ik loop er graag heen met m'n hondje Pluk, die daar ook altijd iets te snoepen krijgt 😁
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
VelvetMusic.nl Dé muzieksite van Nederland en België. Koop online cd's, sacd's, dvd's, vinyl, accessoires, leesvoer en dergelijke tegen zeer scherpe prijzen. Kijk eens rond in onze winkel Kom regelmatig langs bij Velvet Music.nl om op de hoogte te blijven van nieuwe releases, om te kijken wat de Velvet-tips zijn, om te snuffelen tussen de aanbiedingen, of bijvoorbeeld om het laatste popnieuws te lezen...
Nieuwe rijn 34, 2312JE, Leiden, Paesi Bassi
- 071 512 8157
- Velvetmusicleiden@gmail.com
- www.velvetmusic.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
snelle bezorging en net als altijd geen…
snelle bezorging en net als altijd geen grote verpakking maar bus pakketje
Onduidelijk over levertijden
Ik denk op zich een prima winkel maar zeer onduidelijk over levertijden - ik bestel iets waar op dat moment bij staat 'in stock at supplier' - wat in houdt 4 werkdagen levertijd volgend de website en twee LPs die op voorraad zijn. Bijna 3 weken zijn inmiddels verstreken en ik heb niets gehoord. De betreffende plaat is nu alleen nog leverbaar als import uit de US met een levertijd van 60 dagen? Als ik dat had geweten had ik het niet besteld, zelfs als ik verkeerd had gekeken (wat volgensmij echt niet zo is) en het er in de bestelbevestiging bij had gestaan was er waarschijnlijk nog ruimte geweest om direct contact op te nemen en op zijn minst te ruilen voor een leverbare LP. Of doe zoals andere zaken ook doen vraag of een bestelling gedeeltelijk geleverd mag worden.
Mijn tip is dus zet de verwachte levertijd ook in de bestelbevestiging, en hou klanten een beetje op de hoogte.

Risposta di Velvet Music
Cd gekocht geseald nieuw thuis…
Cd gekocht geseald nieuw thuis uitgepakt hoesje aan buitenzijde stuk en binnenzijde waar de cd vast klemt gebroken.
Omdat niet de buurt hebben een nieuw hoesje opgestuurd.
Top service

Velvet Amersfoort is Top
Leuke winkel met ruime keuze aan vynil, personeel is super vriendelijk en behulpzaam. Heerlijk om even tussen alles te speuren, je wordt er prima geholpen. Kom hier heel graag
Velvet Leiden is TOP
Gemakkelijk bestelproces, korte lijntjes via e-mail, vriendelijk personeel, winkel in Leiden is uitstekend bevoorraad en had alles wat ik mij kon wensen.
Snelle levering en netjes verpakt!
Snel geregeld
Zeer goed
3 LP's besteld: goed assortiment, goede prijs, snel geleverd en netjes verpakt. Niets op aan te merken.
I have ordered online
I have ordered online, 3 weeks ago and noone even replies to my emails aviut my shipment. I dont know where my order is nor when will i get it

Fantastic!
Great, easy to use website. Delivery was quicker than originally planned which is always a plus! Was quoted 5-7 working days due to one of the vinyls being out of stock, within a couple of days I received an email stating my package had been shipped.
Quality of the packaging was perfect, the two vinyls I ordered arrived in pristine condition. I always worry about ordering vinyls online but with Velvet Music there were no concerns.
Definitely would recommend and will be buying more here soon!

Risposta di Velvet Music
veel keuze , veel luisterplezier..
veel keuze , maar soms ook vreemd door de verschillende kleuren bolletjes bij product . ( de verwachte levertijden ..)
Ik heb het bestelde pakketje helemaal…
Ik heb het bestelde pakketje helemaal nog niet gehad. Is niet in mijn bezit, maar wel betaald. Het zou een leertijd van 60 dagen hebben.

Risposta di Velvet Music
Niet duidelijk wanneer ik nou mijn…
Niet duidelijk wanneer ik nou mijn bestelling binnen gaat krijgen.

top vinyl source :-)
very good sorted shop, reliable and fast delivery and cool vinyl projects in stock.