Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Stor ros for meget kompetent arbejde. Både da jeg havde min rottweiler forbi jer til en meget akut livmoderbetændelse og nu hvor jeg har fransk bulldog. Jesper skal have stor ros for det flotte arbe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har en schæfer på 5 år og havde været hos Horsens dyreklinik, kattesund, som efter en undersøgelse af annalkirtler og fistler konstaterede at min hund skulle aflives. Jeg blev selvfølgelig sl... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

God behandling..giver sig tid til at…

God behandling..giver sig tid til at tale med kunderne..man føler sig så tryg ved at overlade sit dyr til dem.
Og så er de bare enormt dygtige.
De er efterspurgte og har sikkert travlt men det kan man slet ikke mærke på dyrlægerne.
Er så tilfreds...og vælger dem helt sikkert igen selvom jeg skal køre en time for at komme dertil.

20 ottobre 2025

Søren er ekstrem dygtig.

Søren er ekstrem dygtig til at afhjælpe hornhindesår på min hund. Min hund er vild, og jeg er tyndslidt efter adskillige besøg hos andre dyrlæger, hvor vi har følt os som forsøgskaniner.
Søren og Vejle Dyrehospital får mine største anbefalinger.

27 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Meget grundig og rolig dyrlæge

Vi var på Vejle Dyrehospital i vagten. Vores tæve med kun 4 dage gamle hvalpe var begyndt at ryste og havde 40 i feber. En meget bekymrende situation. Vi fik af dyrlæge Simon Grove den bedste behandling - en virkelig omfattende og grundig undersøgelse af tæven. Vi oplevede en meget fattet og rolig dyrlæge - der undervejs tålmodigt forsøgte at svare på alle mulige og umulige spørgsmål fra en bekymret ejer. Tæven fik en behandling, der allerede ved hjemkomsten havde hjulpet, og gjort, at hun havde overskud og interesse i at tage sig af sine hvalpe igen. Bare tak.
Rikke & Anders, Team Siesta

5 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Min hund var i fødsel og hade fået en…

Min hund var i fødsel og hade fået en dødfødt hvalp der går 1 time jeg ringer til 3 dyrlæger der alle afviser mig får så nummeret af min søster der hade fundet deres nr jeg ringer med det sammen får en behagelig dyrlæge i røret der syntes det var vildt at jeg skulle se tiden an yderlige en time han beder mig komme ind og vi får kejsersnit. Og jeg får 4 leven hvalpe hjem og end super behagelig vejledning . Og er så glad og tak nemlig for de tog mig ind 🥰🤗. Tusind tak til og for jer .

19 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Giver Vejle dyrehospital mine bedste…

Giver Vejle dyrehospital mine bedste anbefalinger. Har en lille hund der har haft brug for kirurgi flere gange, med det bedste resultat. De har dygtige kiruger med hver deres specialer.
Her får jeg kompetent hjælp og kærlig omsorg for min hund.

10 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Har altid rigtig gode oplevelser med dem

Har altid rigtig gode oplevelser med Vejle Dyrehospital. Jeg føler mig meget tryg ved at bruge dem, både til vores katte og hund. Vi er kommet her igennem mange år, også med tidligere dyr, og vil helt klar fortsætte her. Det er et meget flinkt, venligt og dygtigt personale, der tager sig tid til både at hilse på dyrene og give dem en godbid, samt at tale med os og lytte til vores bekymringer eller oplevelser. De giver kyndig og professionel vejledning og jeg kan kun anbefale Vejle Dyrehospital på varmeste.

7 novembre 2024

The best emergency reaction

We had a bit of emergency tonight and drove to the night shift doctor. If I could give the guy 10 stars I would. Such a great attention to our dog and us as owners. I only wish my own doctor was as competent and kind as the vet ❤️

14 giugno 2024
Valutata 5 stelle su 5

Kan absolut anbefale Vejle Dyrehospital!

Imødekommende og søde medarbejder i receptionen, rolig og hyggelig atmosfære og en fantastisk hjælp fra Søren, da jeg skulle have udredt min hunds øjenproblem. Vi fandt aldrig den udløsende årsag, men han var grundig og empatisk, og vi fandt en behandling der kan holde problemet i skak.
Han var også fantastisk rolig i sin håndtering af min "lille" vildbasse.

17 marzo 2023
Valutata 5 stelle su 5

Sød personale og fantastisk til operationer

Jeg kan klart anbefale Vejle dyrehospital. Personalet er meget søde, især et stort tak til dyrlægen Jesper. Min hund Bumle, skulle opereres i knæet pga. en løs knæskald. Dyrelægen Jesper, var ham som opererede Bumle. Han er så rar en person, samtidig med at han bare har opereret det super flot. Selvom min hund er meget nervøs for nye mennesker, så har Jesper bare et sind som gjorde/gør Bumle og mig tryg. Var slet ikke nervøs for at han var i gode hænder da han skulle opereres, fordi jeg kunne mærke at Bumle var glad for Jesper! Derudover er han/de super gode til at give informationer omkring før og efter operationen!🙌🏼

8 gennaio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Jeg har i dag haft en rigtig god…

Jeg har i dag haft en rigtig god oplevelse da min kat skulle have sundhedsundersøgelse, stereliseret og vaccine.
Jeg var meget tilfreds med deres håndtering af min kat, og de var gode til at give info før, under og efter 👍

Et meget trygt sted at have dyrlæge.
Mvh. Malene

8 dicembre 2023

Fem stjernet oplevelse

Har i dag afsluttet et forløb hos øjendyrlægen Søren. Vi er fra start til slut blevet rådgivet super professionelt. Vi har følt os trygge hele vejen igennem, både forundersøgelse, operation og efter kontrol. Vores franske bulldog Thor og vi siger tusind tak, for en fantastisk behandling, af personale på Vejle dyrehospital.

20 marzo 2023

TAK, bare TAK

Vi var sent i går aftes ved vagtdyrlæge på Vejle Dyrehospital. Vores gamle tæve Pixie på 8 år var ved et meget uforsvarlig uheld blevet parret og vi fandt først ud af det for lidt over 3 uger siden da hun ikke kunne passe sit tøj mere. Hun er en chinese crested og fryser så hun går med tøj ja. Vi kom frem til i samarbejde med vores faste dyrlæge at hun ville have bedst af at undgå en operation og forsøge at føde og hun blev røngtenfotograferet og der lå med sikkerhed 6 måske 7 hvalpe.

Pixie gik i fødsel da vandet gik og efter 3 timer og en smsbesked med vores faste dyrlæge gav hun besked om at den første hvalp skulle være født en time senere ellers måtte jeg kontakte vagtdyrlægen. Timen gik og der var stadig ingen presseveer, så der var intet andet at gøre, jeg måtte have fat i dyrlægevagten som så var Vejle Dyrehospital og jeg fik fat i den mest sympatiske og beroligende dyrlæge Simon Grove. Vi fik en god snak og blev i samarbejde enige om at give det en time mere på baggrund af hendes tilstand. En time senere var der ikke sket noget og vi blev enige om at vi skulle køre til Vejle.
Da vi kommer til klinikken kunne vi til trods for at Simon står med et andet akut tilfælde mærke at han prioriterer efter graden af hvor akut det er og vi føler os hørt og har en klar opfattelse af at Simon har Pixie’s bedste interesse og velvære for øje. Vi bliver hurtigt enige om at det bedste for Pixie er at få de hvalpe ud hurtigst muligt. Han siger venligt at han lige ringer efter en kollega og sætter vagten videre og så vil han komme ind og forklare, men som han udtrykte det “så er vi igang”.

Vi kørte hjem, så de havde arbejdsro.

Efter de længste timer, ringede Simon at nu måtte vi gerne køre mod Vejle igen for at hente hende og da vi kom tog han sig, til trods for at uret viste midnat, god tid til at forklare hvad der var foregået, hvordan det videre forløb skulle være og at han uanset gerne vil have en update Mandag, men at hans kollega som var “hjælper” under operationen var på job i dag og vi ikke skulle tøve med at kontakte ham, hvis der mod forventning skulle opstå et problem.

Tak til Vejle Dyrehospital for den framragende service og ikke mindst TAK FOR DIG SIMON.

Pixie fik 4 hvalpe med hjem og er meget knyttet og stolt af dem.

19 gennaio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Stor tak til Simon Grove på Vejle…

Stor tak til Simon Grove på Vejle Dyrehospital, for en rigtig god behandling. Både vi og hunden følte os trygge og i gode hænder.

Måtte akut afsted med min lille hund, lørdag eftermiddag.
Hun var rigtig skidt, havde kastet op og der var blod i afføringen.

Vil på det varmeste anbefale Vejle dyrehospital.

Lille Mica har det allerede meget bedre.
Så skulle det blive nødvendigt, kører vi helt sikkert den tur, på 1 times tid hver vej.

Stor tak fra Pia, Preben og Mica

10 settembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Stor ros for meget kompetent arbejde

Jesper skal have stor ros for det flotte arbejde han gør ved avlstjek inkl røngten, samt imødekommenhed.
Vil klart anbefale denne klinik til fransk bulldog , især ved røngten osv før avl

29 giugno 2022

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più