Scopri cosa dicono le persone
Et sted hvor dyrene er i højsæde. Mine 3 hunde gennem tiden er alle enten blevet eller bliver behandlet med respekt og største x'pertice...❤ Hvad enten det har været normalt dyrlæge tjek, noget... Leggi di più
Min cavalier King Charles spaniel har lige fået fjernet livmoderen p.g.a. betændelse,Vi kom med hende en formiddag hvor vi ikke vidste hvad hun fejlede.Jeg er en meget pylret hundeejer så jeg var mege... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hos Bygholm Dyrehospital hjælper vi dit kæledyr. Vi har fokus på nærvær og tryghed. Med indlevelse og faglig ekspertise møder vi dig og dit kæledyr med et smil.
Informazioni di contatto
Islandsvej 18, 8700, Horsens, Danimarca
- www.bygholm-dyr.dk
Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Er i shock og sorg
Er i shock og sorg. Fik min kat undersøgt da han var begyndt at slingre, de ringede og sagde at han var i livsfare pga blodmangel og at de enten kunne aflive eller gå ALL INN på væske og medicinbehandling jeg skulle bare lige komme forbi og indbetale 17000 kr, det gjorde jeg så, det var en fredag, da jeg besøgte ham lørdag var han stadig meget sløv og kold, søndag besøgte jeg ham igen, stadigvæk sløv og kold, der var ingen folk at se så jeg tog ham med og kørte ham til et dyrehospital i Århus hvor de konstaterede at han næsten ingen blod havde og at han var døende, vi blev enige om at aflive ham. Bygholm skulle have henvist ham til blodtransfusion fra starten MEN nej så får de jo ikke de PENGE, de vil hellere lade ham ligge døende i et mørkt og koldt baglokale uden vådt eller tørt, det er sgu en nem måde at tjene penge på.FØJ hvor er Helle Johansen kold og beregnende og fuld af løgn, så pas på jeres kære dyr.
Min hund har det godt MEN
Jeg blev henvist til Bygholm af min egen dyrlæge . han var dårlig med opkast og slet ikke sig selv
Første morgen vi kom der ud fik vi et overslag på 3500-5500 kr . alt godt og de beholdte ham hele dagen
Da vi hentede ham fik vi at vide at de gerne ville tjekke ham næste morgen. Inden vi kørte hjem dag 2 skulle vi lige betale og regningen lød så på 6300 kr. lidt mere end overslaget men ok herfra
Vi har efterfølgende været til 4 genbehandlinger alle selfølgelig afregnet før vi kørte hjem . Helt fair og så er der ligesom styr på det.
MEN på det 4 besøg altså 1,5 mdr efter besøg nr 1 fik vi at vide at vi manglede at betale for den første dag vi var der ude 4500 kr.
så fra et overslag på 3500-5500 kr er beløbet nu steget til 10800 kr. ( 6300 plus 4500 )
måske er det bare mig men når man betaler hvergang man har været på besøg så er det godt nok træls at få en ekstra regning som er 1,5 mdr gammel
Som de selv skriver der ude vi stoler på Gud alle andre skal betale kontant, og ja jeg føler så ikke at man kan stole på Bygholm Dyrhospital
Søren Lund
Ps tak fordi I tog jer godt af min hund . Den del kan godt få 5 stjerner herfra

Risposta di Bygholm Dyrehospital
Anbefaler ikke Bygholm Dyrehospital!!
Jeg henvendte mig til jer med min hund, som havde sprunget korsbåndet. Ved konsultationen fik jeg at vide, at mulighederne var enten operation eller aflivning, og der blev tydeligt lagt op til, at hunden burde aflives, og at det ikke burde trække ud.
Jeg tog min hund med hjem på daglig smertestillende medicin og kontaktede efterfølgende en anden dyreklinik. Her blev der udtrykt stor overraskelse over den oprindelige vurdering, herunder at man generelt er tilbageholdende med operation på så små hunde, samt at den ordinerede mængde medicin blev vurderet som høj i forhold til hundens størrelse.
Dyreklinik anbefalede desuden kraftigt at afvente i 14 dage med ro og smertelindring, da der med stor sandsynlighed kan ses bedring og øget stabilitet i knæet efter denne periode.
Jeg er derfor meget lettet over, at jeg kontaktede dyreklinikken

God og rolig med dyr
Dejlig personale og får dyr til at føle sig rolig og tillidsfuld
Jeg er ekstremt chokeret over bygholm…
Jeg er ekstremt chokeret over bygholm dyrehospital, jeg har været der flere gange med min lille franske bulldog som er vores et og alt, hvor hun har haft store smerter i hendes ryg, så slemt at hun flere gange har tisset i sengen af smerter og ikke har kunnet bevæge sig! Vi er blevet spist af med at det nok skal gå væk og nok bare er mavesmerter, selvom intet tyede på det. Nu på opfordring fra anden dyrelæge har hun fået lavet røntgen og har diskusprolapser hele vejen ned igennem ryggen og mange af dem kunne nok være undgået de sidste par år og vi kunne have en meget mere frisk hund på 3 år. MEN grundet dårlig faglighed fra bygholm er vores lille hund bare blevet dårligere og dårligere, imens vi har brugt flere og flere penge hos bygholm!
Jeg er mildest talt rasende og ekstremt skuffet, og vil gøre alt hvad jeg kan for at dele mine oplevelser med bygholm dyrehospital, og måske håbe folk tænker over hvem de bruger til at behandle deres små familiemedlemmer..

Risposta di Bygholm Dyrehospital
Super dejlig og rolig oplevelse med…
Super dejlig og rolig oplevelse med kompetent Dyrelæge
Venlig og imødekommende behandling.
Venlig og imødekommende behandling. God snak og plads til sjov og humor.
Har slået min kat ihjel
Hold jer væk. Jeg har fået en hjerteskærende oplevelse med min kat hos Bygholm.

Risposta di Bygholm Dyrehospital
Udnytter deres patienter med akuttillæg
Vi har altid været tilfredse som kunder, men det har ændret sig nu.
Når man som dyrlæge tager dobbelt takst på en almindelig hverdag i form af akuttillæg, virker det som udnyttelse snarere end omsorg.
I kunne give os tiden uden problemer, og derfor virker det som en dårlig undskyldning, at jeres skema skulle ændres.
I har mistet os som kunder. Vi har i stedet valgt en dyrlæge, der ikke forsøger at profitere på sine kunders nød med 200% takster.

Risposta di Bygholm Dyrehospital
Altid søde og fair priser
Altid god og professionel behandling
Jeg er altid tryg ved at komme hos…
Jeg er altid tryg ved at komme hos Bygholm dyrehospital. De tager sig tiden til at lytte, og mest vigtigt, de tager sig tiden til at min hund, Smilla, er faldet til ro inden en undersøgelse startes. Der er stor faglig kompetence og kærlig omsorg for det individuelle dyr. Ingen hastværk, hvilket jeg værdsætter i høj grad.
Omsorgsfuld og opmærksom dyrlæge
Afliver gerne sunde og raske hunde
Afliver gerne sunde og raske hunde, efter de er fyldt med beroligende medicin i længere tid.
Det er deres løsning på alene hjemme problemer og ejer, der ikke vil træne.
Selvom hunden IKKE måtte aflives og intet fejlede.
Og så sender i sådan et vattet svar tilbage …
I tjener mange penge på at aflive sunde og raske hunde.
Hunden fejlede absolut intet !!
Og så lyver i omkring årsag mm.
Føj og føj, i glemte vist jeres dyrlæge gerning, Det er dybt kritisabelt og i heller ikke vil i dialog omkring dette.
Føj 🤬🤬

Det bedste dyrhospital.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.