Vi har brugt Ringe dyrehospital i omkring 4 år, vi skiftede til Ringe efter dårlige erfaringer med 2 andre dyrelæger .. Det er et valg vi aldrig har fortrudt.. Alle dyrelæger i klinikken er yder... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Som Vetplan medlem til min hund, medfølger et årligt sundhedstjek og det er vi superglade for, som også kan bruges til alle mulige spørgsmål, råd og vejledning man måtte have brug for omkring sit kæ... Leggi di più
Meget tilfreds. Dyrlægen fandt hurtigt ud af hvad problemet var med min hest der var halt. Selvom jeg bor på langeland, kunne dyrlægen hurtigt aflægge besøg dagen efter mit opkaldt. Hilsen en ny... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Klik på billedet for at se billeder fra klinikken. DyrehospitalGodkendt af Den danske Dyrelægeforening
Informazioni di contatto
Gørtlervej 5, 5750, Ringe, Danimarca
- www.dyrlaegen.dk
God dyrlæge til marsvin.
God dyrlæge til marsvin.
Vi har ledt længe efter en dygtig dyrlæge med viden omkring marsvin.
Dyrlæge Ulrik Schousboe har udvist betryggende omhu og baggrundsviden i forbindelse med vores besøg på klinikken.
Der kommer vi helt sikkert med vores dyr igen!
Altid søde og smilende…
De hjælper altid og har man noget kan man altid ringe og forhører sig hvis der er noget men er i tvivl om.
10 stjerner herfra
Det er et valg vi aldrig har fortrudt..
Alle dyrelæger i klinikken er yderst kompetente og vi går altid glade og tilfredse derfra med vores dyr.
Efter en fejldiagnose (fra anden Dyrelæge) af vores kat, valgte vi og få Niels til og se på ham. Hans lunger var fyldt med pletter og Niels sagde ærligt han ikke vidste hvilken vej det ville gå. Vi bad ham sætte alt ind for og redde vores kat, og det lykkedes .. 3 uger efter var hans lunger fine og han var kureret for en slem lungebetændelse..
Vi anbefaler varmt Ringe Dyrehospital.
En stor anbefaling herfra
Vi fik en meget kompetent behandling af øjenspecialist Susanne Kaarsholm. Hendes ekspertise reddede vores hvalp fra at blive blind. En stor anbefaling herfra, hvis man ønsker en tryg og kompetent behandling.
Derudover var personalet omsorgsfulde og tilbød kaffe i ventetiden.
Meget kompetente og dygtige dyrlæger samt veterinærsygeplejersker
Meget kompetente, dygtige og omsorgsfulde personaler lige fra dyrlæge til sygeplejsker.
Min hund skulle i dag til tandrens og da vi ankom om morgen blev vi mødt af personale der havde god tid til og tage i mod og meget omsorgsfulde overfor mig og min hund. Under denne proces bliver jeg ringet op dels med at det går godt, men min hund have løse tænder og parantose og at det ville være godt hvis de kom ud og vi blev enige om at de tænder det drejede sig om skulle ud. Senere på dagen bliver jeg ringet op, at nu var min hund klar til og komme hjem. Da jeg kommer bliver jeg mødt af meget omsorgsfulde personaler. Der er tid til og snakke og jeg får en grundig orientering af forløbet og det de har gjort. Ligeledes får en mindre rapport med hjem af det min hund har været igennem og jeg bliver sat præcis ind i, hvordan jeg forholder mig til situationen når jeg kommer hjem.
Jeg kan rigtig varmt anbefale dette sted til andre, i vil straks føle jer i mødekommet og trygge af de meget kompetente personaler.
Tusind tak for god behandling🐶til jer alle.
I får de bedste anbefalinger her fra.
Suna Andersen
De varmeste anbefalinger
Jeg har altid været glad for at komme på Ringe Dyrehospital - og gennem de sidste 3 uger har Ulrik og alle de andre ansatte virkelig vist, hvad de kan.
Min lille hund havde fået en alvorlig tarminfektion, og gennem hele forløbet har de alle udvist stor omsorg og forståelse. Maggie blev indlagt akut en fredag, og der var flere dyrlæger omkring hende. De fik hurtigt lavet undersøgelser, og jeg blev hele tiden orienteret om, hvad undersøgelserne viste. Da det endte i operation tog de overarbejde - og et opkald om lørdagen for at høre, hvordan Maggie havde det, betød så meget.
Vi er blevet fulgt meget tæt i hele forløbet, og jeg har følt mig tryg hele tiden ved Ulriks behandling af Maggie.
Her bliver man altid mødt med et smil - og der er altid tid til spørgsmål.
Tak for jer!
Fysioterapi,massage
Har været på Ringe dyrehospital flere gange med min hund Frida. Hun gik til fysioterapi/massage, da hun var blevet en ældre dame, som havde brug for at få løsnet op i kroppen.Jeg har nydt at komme på klinikken, folk er søde og rare,omsorgsfulde og professionelle. Kan anbefale dem,det er et dejligt sted😀En særlig tak til Ann-Britt for god behandling😁
Vi er meget glade for skift til Ringe…
Vi er meget glade for skift til Ringe dyreklinik. Føler os velkomne og trygge med kompetent vejledning.
Både da vi havde kanin, vores hamster men også pt med vores kat.
Go og dygtige personale og go…
Go og dygtige personale og go behandling af min kat tiger
Er dybt taknemmelig på vejene af…
Er dybt taknemmelig på vejene af Ukrainerne der bor her i Ryslinge, at I ville donere kattemad af speciel karakter.
Ud over det forventede
Jeg havde mistet min recept til min hunds smertestillende, og fandt først ud af det, da jeg var løbet helt tør. Tog kontakt til dyrlægen, som normalt kun udleverer recepterne personligt, men de var så søde at kontakte mit apotek og aftale at sende den direkte til dem, så jeg hurtigt kunne få medicinen. Var så dejligt 5/5 for den kæmpe hjælp de gav mig <3
God service og kompetent dyrlæge
Min hund og mig fok en rigtig god og professionel behandling! Dyrlægen er meget dygtig, erfaren og yder en yderst god service! Vi kommer gerne igen.
Meget venligt og imødekommende…
Meget venligt og imødekommende personale. De spurgte godt ind til min kanins velbefindende, og tog sig tid til mig samme dag.
Altid et godt sted at komme med sin…
Altid et godt sted at komme med sin hund.
Ringe Dyrehospital altid fantastisk
Altid en behandling af både hund og menneske ..altid en god forklasring så man føler at man forstår forløbet og hvorfor der bliver gjort som der bliver gjort med hensyn til undersøgelser og alt hvad der hører herunde
Søger du en dyrlæge?
Som kunde i mange år, er der altid en kompetent dyrlæge til at behandle mine dyr, hvad enten det har drejet sig om mine hunde eller heste.
Er du i tvivl om valg af dyrlæge kan jeg varmt anbefale Ringe Dyrehospital.
Anette Holm Kristensen
Vester Skerninge
God og professionel behandling af vores…
God og professionel behandling af vores hund
Jeg blev i dag nægtet adgang og blev…
Jeg blev i dag nægtet adgang og blev næsten fysisk smidt ud af klinikken fordi jeg nægtede at tage mundbind på. Det er ikke lovpligtigt og det er direkte ulovligt samt moralsk og etisk forkert at kræve dette privat klinik eller ej. Det drejer sig om en dyreværnsag jeg hjalp en anden person med, hvor hunden skulle akut aflives dagen efter. Den så meget dårlig ud og jeg beskrev præcis hvad der var med den og at den bestemt skulle væk hurtigst muligt og at det var synd for den. Ejerne kan ikke selv og jeg kommer ind med dem begge og hjælper med dette. Jeg snakker med Sofie, som sfl er iklædt slavemasken. Jeg får en tid og da vi er færdige bliver ejg skældt ud og snakket vredt til og hun siger jeg ikke er velkommen i morgen uden mundbind. Hvis jeg ikke tager mundbind på, må jeg ikke komme med ind og hjælpe personen i hans sorg hvis han ønsker det. Jeg siger sfl at jeg ikke taget mundbind på og de ikke kan tvinge mig til det. Og jeg siger inden jeg går ud at hvordan hun kan være det bekendt. Jeg regner med tiden stadig står, for SELFØLGELIG kommer en hunds ve og vel i foreste kø. Jeg vender tilbage lidt efter at ha snakket med politiet fordi jeg ønske Sofies efternavn til anmeldelsen, men dette bliver mødt af Pia og den meget kolde og usympatiske Niels der står klar, sjovt nok uden mundbind. Jeg bliver igen snakket vredt til og skældt og og bliver bortvist, og de siger de ikke vil se mig i morgen alliegevel og har sendt mig en mail. Jeg spørger Niels om at hvis det havde været min hun jeg stod i sorg med og sku ha aflivet, om jeg så ikke var velkommen uden mundbind og hunde så skal gå og lide. Jeg var bestemt ikke velkommen og sku bare gå min vej. Han smilede hånt og ville glæde sig til et evt politibesøg. Udover det er ulovligt, og forkert, så må det bryde en etisk dyrlæge løft, og meget mere man som menneske burde kende til. Det er dybt traumatisk og forkert og stedet kan ikke anbefales. De har bare ikke dyrene før pengepungen og de har altid haft ry for at være kolde og kyniske og pengegriske. Noget jeg kan belræfte efter denne episode samt min egen hunds tid som patient på klinikken, og et dybt traumatisk besøg for eget vedkommende år tilbage, hvor igen Niels var dybt usympatisk og kold og uforstående. Klinikken bliver anmeldt, og kendt for dem de er fremover. Skam jer. Jeg fandt heldigvis en anden dyrlæge der uden problemer kunne hjælpe en hund i nød og som var søde og forstående og sfl holdt sig til loven og de europæiske menneskerettigheder hvor man bla ikke må tvinge folk til at gøre skade på sig selv.
Fuld tilfredshed.
Venligt og meget kompetent personale som giver sig tid...
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.