Veiligkopen Recensioni 1494

TrustScore 3 su 5

3,1

Valutata 5 stelle su 5

I bought a drier almost a year ago. I had to call customer support for an issue today. The customer service was quite impressive to say the least. Quick, efficient and very helpful. They have referred... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een aantal dagen terug een koelkast besteld met spoed, omdat de onze kapot is, en we geen vervangende koelkast hebben. Hij zou de volgende dag geleverd worden. Nu 2 dagen verder, gisteren een m... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Veilig kopen en bemmel&kroon zijn 1 bedrijf al vanaf dag1 van Leidschendam necar naar Zoeterwoude rijndijk verhuist zitten nu samen daar gevestigd oprichter veilig kopen Renè van Bemmel al eigenaar... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettrodomestici

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Bent u op zoek naar een nieuwe wasmachine, koelkast, vaatwasser of ander apparaten? Als voordeligste internetverkoper van witgoed, keukenapparatuur en huishoudelijke apparaten bent u bij VeiligKopen direct aan het beste adres. Veiligkopen levert uitsluitend apparaten welke geschikt en geleverd zijn door de Nederlandse importeurs/fabrikanten. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de door u bestelde apparaten worden geleverd met officiele fabrieksgarantie en een Nederlandse gebruiksaanwijzing

3,1

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 5 stelle su 5

Al 2 weken achter elkaar super tevreden…

Al 2 weken achter elkaar super tevreden! Vorige week kocht ik voor het eerst (had eerlijk gezegd niet van veiligkopen.nu gehoord) een koel-vries combi. Euro 50 goedkoper dan bij de rest van de concurrentie (daar was mijn voorkeur product uitverkocht). Service was perfect, snelle en correcte levering (tot over de drempel) en oude product werd meegenomen. Vandaag kwamen wasmachine en droger aan, en het was een herhaling van souplesse. Er begint een patroon van tevredenheid te ontstaan. Nog 1x en ik ben FAN!

22 giugno 2020
Valutata 2 stelle su 5

eerste en laatste aankoop,

eerste en laatste aankoop,
vooreerst maken ze reclame met laagste prijsgarantie waarvoor ook een link om elders een lagere prijs te melden.Ik wou een koelkast en zag die bij coolblue 30 euro goedkoper staan, maar omdat de koelkast bij hen niet leverbaar was dus verder gezocht.Ik meldde bij veilig kopen de lagere prijs elders maar kreeg als antwoord dat zij het voor die prijs niet konden.Laagste prijs garantie is dus een loze belofte.
Alsnog de koelkast besteld omdat hij "leverbaar"was bij veilig kopen en elders niet.Pas na 3 en een halve week werd hij geleverd, en was ondertussen ook elders beschikbaar.De levering was ook een ramp, 3 transporten vanuit Brussel om 1 levering met oude retour mee te nemen.Dit verdient toch echt geen schoonheidsprijs!

19 giugno 2020
Valutata 2 stelle su 5

Klantvriendelijkheid

Gisteravond een koelkast bestel. Vandaag geleverd. Voor de bezorgsnelheid een 10. Voor de klantvriendelijkheid een DIKKE onvoldoende. Vroeg ze of ze hem op de oude plaats van de oude koelkast wilde zetten (die namen ze mee), maar dat deden ze niet. Ik woon in een benedenhuis, gelijkvloers. Jammer een gemiste kans Veiligkopen!

3 giugno 2020
Valutata 5 stelle su 5

Veiligkopen.nu dat is een goede prijs met betere service.

Geweldige ervaring bij veiligkopen.nu.
Ik had mijn twijfels bij de naam en heb recensies bekeken voordat ik mijn aankoop deed. Ik kan u zeggen dat alles gewoon geweldig is. Ik had ten eerste een veel betere prijs hier dan op andere websites en daarnaast wordt je geweldig geïnformeerd over de status van je artikel. Het betrof hier een wasdroger dus je hebt wel enige angst. Totaal overbodig! Bij veiligkopen.nu kunt u gewoon uw aankoop doen en met plezier wachten tot hij, als u die service aanklikt, bij u wordt boven gebracht en aangesloten. De bezorgers waren ook erg netjes wat, aangezien vorige aankopen bij andere bedrijven, ook belangrijk is geworden.

12 marzo 2020
Valutata 3 stelle su 5

Koelkast bleek toch niet op voorraad

Koelkast bleek toch niet op voorraad, dus levertijd niet gehaald. Communicatie over het tijdstip wanneer het dan wel zou worden was matig. Nam ook nog een kleine week extra toen het product wel binnen was bij veiligkopen om het af te leveren bij mij.. Zal een toevalstreffer zijn, maarja je kiest bij zo'n aankoop toch ook bewust voor de webshop die hem snel kan leveren...

4 marzo 2020
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più