I bought a drier almost a year ago. I had to call customer support for an issue today. The customer service was quite impressive to say the least. Quick, efficient and very helpful. They have referred... Leggi di più
Ik heb een aantal dagen terug een koelkast besteld met spoed, omdat de onze kapot is, en we geen vervangende koelkast hebben. Hij zou de volgende dag geleverd worden. Nu 2 dagen verder, gisteren een m... Leggi di più
Veilig kopen en bemmel&kroon zijn 1 bedrijf al vanaf dag1 van Leidschendam necar naar Zoeterwoude rijndijk verhuist zitten nu samen daar gevestigd oprichter veilig kopen Renè van Bemmel al eigenaar... Leggi di più
Koelkast bleek toch niet op voorraad, dus levertijd niet gehaald. Communicatie over het tijdstip wanneer het dan wel zou worden was matig. Nam ook nog een kleine week extra toen het product wel binnen... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Bent u op zoek naar een nieuwe wasmachine, koelkast, vaatwasser of ander apparaten? Als voordeligste internetverkoper van witgoed, keukenapparatuur en huishoudelijke apparaten bent u bij VeiligKopen direct aan het beste adres. Veiligkopen levert uitsluitend apparaten welke geschikt en geleverd zijn door de Nederlandse importeurs/fabrikanten. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de door u bestelde apparaten worden geleverd met officiele fabrieksgarantie en een Nederlandse gebruiksaanwijzing
Hoge Rijndijk 283, 2382 AN , Zoeterwoude Rijndijk, Paesi Bassi
- 070-3276808
- info@veiligkopen.nu
- www.veiligkopen.nu
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Geen op- en aanmerkingen zover
Geen op- en aanmerkingen zover. Prima service
Gewoon helemaal goed....
Goede service, zoals vermeld vandaag besteld morgen in huis. Ik was super blij ermee.
Helemaal vertrouwelijk en goed…
Helemaal vertrouwelijk en goed afgehandeld. Fijn en onze complimenten
Zeer tevreden
Beste prijs-kwaliteit verhouding en goede klantenservice
Vaatwasser op zondag besteld en dezelfde dag kunnen ophalen voor een mooie prijs.
netjes afgeleverd
Het was een goede service met prettig…
Het was een goede service met prettig contact en te vrede levering.
Combimagnetron
Uitstekend bedrijf, doe hier graag mijn aankopen.
Van offerte tot de levering.
Prima, volgende keer als ik weer iets nodig ben dan doe ik het bij VEILIGKOPEN!
Contact met Veiligkopen erg prettig
Contact met Veiligkopen erg prettig. Siemens wasmachine en droogtrommel gekocht voor een prima prijs. Bezorging door hun koerier Dynalogic was zeer onprettig en onbeschoft, echter alles prima opgelost door Veiligkopen, ik doe graag weer aankopen bij Veiligkopen!
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Helemaal tevreden.
Snel geleverd
Snel geleverd. Duidelijke informatie betreft bezorging. De bezorgers waren heel vriendelijk.
Betrouwbare en Perfecte Webshop !!
Goede service, Prima Product, Gunstige prijs, dus een prima Webshop
Prima levering.
Correcte afhandeling
mooie site,snelle sevice en goed te…
mooie site,snelle sevice en goed te volgen tracking,goede uitleg van product,en pinnen bij ontvangst,je kan geen betere menig erover geven mvg dirk
Levering volgens afsraak
Levering volgens afsraak , zeer goede communicatie
Duidelijk,service en goede levering.
Heb hier voor het eerst besteld.
Heb hier voor het eerst besteld.
Alles is vlot verlopen en keurig bezorgd. Wel nog even contact gehad want je wil voorzichtig zijn als je bij een andere voor het eerst besteld.
Dus deze firma is te vertrouwen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.