I bought a drier almost a year ago. I had to call customer support for an issue today. The customer service was quite impressive to say the least. Quick, efficient and very helpful. They have referred... Leggi di più
Ik heb een aantal dagen terug een koelkast besteld met spoed, omdat de onze kapot is, en we geen vervangende koelkast hebben. Hij zou de volgende dag geleverd worden. Nu 2 dagen verder, gisteren een m... Leggi di più
Veilig kopen en bemmel&kroon zijn 1 bedrijf al vanaf dag1 van Leidschendam necar naar Zoeterwoude rijndijk verhuist zitten nu samen daar gevestigd oprichter veilig kopen Renè van Bemmel al eigenaar... Leggi di più
Koelkast bleek toch niet op voorraad, dus levertijd niet gehaald. Communicatie over het tijdstip wanneer het dan wel zou worden was matig. Nam ook nog een kleine week extra toen het product wel binnen... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Bent u op zoek naar een nieuwe wasmachine, koelkast, vaatwasser of ander apparaten? Als voordeligste internetverkoper van witgoed, keukenapparatuur en huishoudelijke apparaten bent u bij VeiligKopen direct aan het beste adres. Veiligkopen levert uitsluitend apparaten welke geschikt en geleverd zijn door de Nederlandse importeurs/fabrikanten. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de door u bestelde apparaten worden geleverd met officiele fabrieksgarantie en een Nederlandse gebruiksaanwijzing
Hoge Rijndijk 283, 2382 AN , Zoeterwoude Rijndijk, Paesi Bassi
- 070-3276808
- info@veiligkopen.nu
- www.veiligkopen.nu
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
veiligkopen.nl Accepteer niet zomaar een alternatief zonder onderzoek te doen
Via de site: www.veiligkopen een Siemens combioven / magnetron gekocht en betaald. Site gaf aan dat het op voorraad stond. De volgende dag levering. Krijg ik een bericht dat het niet ook voorraad staat en dat we een nieuwer alternatief krijgen. Na eigen onderzoek blijkt: Dit ""nieuwer"" alternatief is wel nieuwer maar niet vergelijkbaar, het kan minder. Ik heb het vermoeden gezien dat dit veel gebeurd dat het een commerciële werkwijze is. Dit is gewoon niet een eerlijke werkwijze, gezien dat ik weer moet wachten op geld terug. (wat wel is gebeurd) en de verloren tijd. Gewoon jammer en onnodig. Vandaar deze 2 sterren, omdat ze wel goed bereikbaar zijn en we het geld hebben terug gekregen.
Klantvriendelijk en goed bereikbaar
Ik ben zeer tevreden over veiligkopen.nu na mijn bestelling had ik een vraag, heb meteen gebeld. Ze waren meteen bereikbaar (ook later op de avond) ze stonden me vriendelijk te woord en hebben me goed geholpen. Mijn bestelde gasoven werd netjes volgens afspraak geleverd. Er zat helaas een kleine schade op, ook daarover gemaild en ook weer snel een antwoord terug en het wordt netjes afgehandeld. Ik ga veiligkopen.nu zeker aanraden bij vrienden en familie.
Heel tevreden met aankoop bij veilig kopen
Nieuwe wasmachine gekocht voor hele goede prijs, uitstekende service en snelle levering
Goeder service
Ik had een samsung koelkast besteld en hij kwam netjes de volgende dag thuis met een prima service. Ook vind ik de prijsverhouding op jullie site top en ben ik heel blij met mijn koelkast. Ik raad iedereen deze webshop aan
Siemens koelkast
De bestelde koelkast op de site van VK, bleek niet op voorraad. Kreeg volgende dag een mail dat de opvolger van het model geleverd zal worden voor de zelfde prijs. De transporteur heeft hem uitgepakt en zelfs in de keukenkast/nis geplaatst. Oude koelkast en verpakking is mee genomen.
Top service
Gisteren een vaatwasser besteld die helaas niet op voorraad was en ook niet meer leverbaar zou zijn maar meteen opgelost met een nieuwer model.
Bijzonder goed geholpen tot tweemaal toe!
We moeten eerlijk erkennen dat veiligkopen.nu in eerste instantie als een vreemde naam klonk voor een webshop. Maar ze hebben boven verwachting gepresteerd. We hebben een bosch oven besteld omdat deze een erg scherpe prijs had, dit bleek het oude model te zijn maar ze mailden dezelfde avond nog dat we voor hetzelfde bedrag het nieuwe model zouden krijgen!
De volgende dag hadden we het nieuwe model oven in huis.
Nadat we de oven hadden geïnstalleerd bleek de glasplaat wat beweging te hebben, dit hoort natuurlijk niet maar de klantenservice is tot 's avonds open en de medewerker heeft ons erg goed geholpen. Direct werd er een een service verzoek ingediend en dit is zoals afgesproken bevestigd op de e-mail.
Voor ons een hele goede ervaring met veiligkopen.nu, bedankt!
Inventum oven
Ik ben super tevreden over de Inventum oven. Compact en toch ruim genoeg voor een pizza. Mooi strak design.
Ik ben enthousiast over de website, de oven was goedkoper dan bij andere webwinkels. En de bezorging was uitstekend. Besteld en de volgende dag geleverd. Ik kon precies volgen waar de chauffeur was. En hij stuurde een half uur van te voren een sms dat hij er aan komt. Echt Super!
Duidelijke site, prima prijs en snelle levering
Duidelijke site, prima prijs en snelle levering, zoals vooraf beloofd.
Amerikaanse koelkast, zeer tevreden
Amerikaanse koelkast gekocht, zeer tevreden.
Zeer tevreden over de algemene gang van zaken, levering duurde echter heel lang, maar dit kwam door leverproblemen van de leverancier.
Toen het artikel eenmaal op voorraad was, meteen leverafspraak gemaakt en binnen 2 dagen stond de koelkast binnen. Zeer netjes geleverd en mooi alle zooi (plastic, oud papier) mee terug genomen. Zeer goede ervaringen.
goed
Goede klant reviews gelezen. Geen klachten over bestelling en levering. Snelle levering. Twee jaar extra garantie en iets betere prijs ten opzichte van concurrenten.
Klantvriendelijke aflevering van de koelkast
VK903032
Inventum koelkast. Een eerlijke prijs en daar bovenop een goede afleverservice. Het lijkt mij een goed functionerende koelkast. Modern in techniek en uitvoering.
Het transportbedrijf dat was ingehuurd heeft zijn werk goed gedaan. Goede internetinformatie over tijdstip van levering. Goed georganiseerd.
Prima shop om wat te bestellen
Prima shop om wat te bestellen, goede prijs voor het artikel ( Amerikaanse koelkast) goede communicatie en ook op tijd afgeleverd door een partner ..
Hij staat prachtig in onze keuken ter vervanging van 13 jaar oude voorganger....
order VK900460
Ik heb op internet naar online shops…
Ik heb op internet naar online shops gezocht en vergeleken, die koelkasten aanboden tegen een aanbiedingsprijs, wellicht goedkoper dan in de fysieke winkelbedrijven. Uw winkelbedrijf "Veiligkopen.nu" kwam voor mij als het beste op het oog. De prijs, de contacten via internet, de levering aan huis en service zijn zeer klantgericht en klantvriendelijk aangeboden./>Ik beveel deze winkel heel graag aan mensen in mijn netwerk en wil hun ook mijn mooie koelkast showen en hun behoeden voor een impulsaankoop elders.ordernummer 891361
LET OP!! Levertijden worden niet bijgehouden!!
LET OP!!! Levertijden kloppen voor geen meter op deze website, ze worden niet bijgehouden. Wil je je spullen op tijd hebben, koop dan ergens anders!!!!!
Snelle levering met een duidelijke…
Snelle levering met een duidelijke indicatie van hoe laat ze langs zullen komen.
Nieuwere versie ter compensatie!
Nadat mijn wasmachine stuk was gegaan heb ik bij Veiligkopen.nu op 3 augustus 2020 een nieuwe wasmachine besteld (VK882583) die de volgende dag al geleverd kon worden. Toen bleek dat deze niet meer leverbaar was! Dat was even schrikken, maar ter compensatie heb ik een nieuwere versie voor hetzelfde geld gekregen. Wat een topservice, kon alsnog snel weer wassen! De oude hebben ze ook voor mij meegenomen. Veiligkopen.nu echt een aanrader!
Mijn vaste adres!! Supertevreden!!
Dit is de derde keer dat ik hier wat heb besteld. En wederom voor de derde keer supertevreden! Niet alleen over de producten maar ook over de service. Snelle levering en bij evt vragen is de lijn kort. Voor mij is dit mijn vaste adres voor huishoudelijke apparaten.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.