I bought a drier almost a year ago. I had to call customer support for an issue today. The customer service was quite impressive to say the least. Quick, efficient and very helpful. They have referred... Leggi di più
Ik heb een aantal dagen terug een koelkast besteld met spoed, omdat de onze kapot is, en we geen vervangende koelkast hebben. Hij zou de volgende dag geleverd worden. Nu 2 dagen verder, gisteren een m... Leggi di più
Koelkast bleek toch niet op voorraad, dus levertijd niet gehaald. Communicatie over het tijdstip wanneer het dan wel zou worden was matig. Nam ook nog een kleine week extra toen het product wel binnen... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Bent u op zoek naar een nieuwe wasmachine, koelkast, vaatwasser of ander apparaten? Als voordeligste internetverkoper van witgoed, keukenapparatuur en huishoudelijke apparaten bent u bij VeiligKopen direct aan het beste adres. Veiligkopen levert uitsluitend apparaten welke geschikt en geleverd zijn door de Nederlandse importeurs/fabrikanten. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de door u bestelde apparaten worden geleverd met officiele fabrieksgarantie en een Nederlandse gebruiksaanwijzing
Hoge Rijndijk 283, 2382 AN , Zoeterwoude Rijndijk, Paesi Bassi
- 070-3276808
- info@veiligkopen.nu
- www.veiligkopen.nu
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Zeer snelle levering en uiterst…
Zeer snelle levering en uiterst tevreden met het product
Goede en een overzichtelijke website
Goede en een overzichtelijke website en goede prijzen.
Deskundig personeel en de keuze om het product op te halen.
Netjes geleverd op de gewenste datum
Snel goed en voordelig
Omdat onze oude vaatwasser lek was en snel een nieuwe goede vaatwasser wou bij veilig kopen kon hij de volgende dag geleverd worden.
Dit ging perfect prima op tijd en voor een prima prijs.
Was super geregeld
Was super geregeld, probleem met de schade aan de vaatwassers was top opgelost.
Goede en snelle klantenservice 👍👍👍👍
De beloofde levertijd werd niet…
De beloofde levertijd klopt van geen kanten, geen enkele communicatie over wel of niet voorradig, op mijn mail werd niet gereageerd en 20 minuten in de wacht om dan maar telefonisch mijn order te anulleren (want met die langere levertijd kan ik hem elders goedkoper krijgen). Telefonisch istoegezegd de order te anulleren, maar ik krijg geen bevestigingsmail. Ben niet blij.
Client matter
Really good communication. We needed exchange and it was arranged immediately, the next day we received a new appliance.
Onbetrouwbaar en niet al te best
Net als Bemmel en kroon het is hetzelfde bedrijf geen goed woord voor dit bedrijf
Ik voel mij bedonderd en zal niemand adviseren hier iets aan te schaffen
Orderannulering was snel verwerkt
Telefonisch contact opgenomen om een order te annuleren. Vriendelijk te woord gestaan & orderannulering was snel verwerkt.
Zeer snelle en correcte afhandeling van klacht
Bestelling gedaan van een AEG Wasdroger met 'Extra service' (apparaat plaatsen, aansluiten, oude meenemen etc) maar de bezorger kon/wilde het afvoerslangetje niet aansluiten. Klantenservice hierover gemaild en binnen 5 minuten antwoord en kon kiezen: geld terug van de Extra service of alsnog laten aansluiten. Keurig! Verder alles ook zeer correct.
Veilig kopen en bemmel&kroon zijn 1…
Veilig kopen en bemmel&kroon zijn 1 bedrijf al vanaf dag1 van Leidschendam necar naar Zoeterwoude rijndijk verhuist zitten nu samen daar gevestigd oprichter veilig kopen Renè van Bemmel al eigenaar van bemmel&kroon samen met zijn broer . Vader is oprichter bemmel&kroon. Klantgericht
Topbedrijf!!
Topbedrijf!!! eergisteren besteld,gisteren bezorgd ben 100% tevreden.
Combimagnetron Inventum
13 juli 2022 bovengenoemde combimagnetron besteld, werd zaterdag 16 juli beschadigd geleverd, contact opgenomen en foto’s van de beschadiging toegezonden, werd 45€ compensatie geboden, ging hier niet mee akkoord omdat het apparaat in het zicht staat, er werd vervolgens afgesproken dat het beschadigde apparaat de dag erna zondag dus zou worden opgehaald en tevens werd er een nieuwe geleverd, zondag hele dag zitten wachten, geen levering, weer contact opgenomen, levering werd nu maandag in de avond zodat ik niet weer de hele dag moest wachten, weer geen levering, werd nu dinsdag .U raad het al ook dinsdag geen levering,weer contact opgenomen en de koop ontbonden, geld krijg ik pas terug als het beschadigde apparaat is opgehaald, dus dat kan nog wel een tijdje gaan duren gezien de voorgeschiedenis.
Het was mijn eerste bestelling bij deze zaak en zeker ook mijn laatste.
Poor communication
Fridge was delivered last Saturday as agreed.
To my surprise, the delivery guys refused to bring the fridge into the apartment, which is located on the first floor of a building without an elevator but with wide stairs.
While I admit that I should have read the delivery conditions on your website beforehand, and thus know in advance that they do not deliver extra large appliances such as the fridge I purchased to the floor unless there is a big enough elevator, you will agree with me that not informing the customer about such condition before, during or after the moment of purchase is no proper way to conduct a business.
------------------------------------------------------
Edit: after 6 days, no reaction to this review nor to my email. Buyers beware, this is the kind of company that disappears after they got your money.
Meer oven voor minder geld, afzuigkap ruilen zonder gedoe
Eerder dit jaar een SIEMENS oven gekocht tegen zeer scherpe prijs. Vlak voor levering kreeg ik bericht dat het voorradige apparaat een kapotte deur had. Een vervanger leveren kostte extra levertijd. Men had wel een andere SIEMENS oven voorradig die direct geleverd kon worden. Deze was een stuk duurder, maar mocht ik zonder meerkosten ontvangen. Hier uiteraard dankbaar gebruik van gemaakt.
Recent ook een afzuigkap aangeschaft.
NA het uitpakken bleek dat er een deuk in de kap zat. We konden uiteraard niet aantonen dat dit al bij transport of eerder gebeurd moest zijn. Gebeld met VeiligKopen. Eerste wat men zei dat dit netjes opgelost moest worden. Daarna konden we gelijk langskomen om de afzuigkap om te ruilen voor een nieuwe. ZOnder gedoe, zonder kritische vragen. Erg prettig !
Perfecte internetwinkel
Fijne website, scherpe prijs, levering zoals gevraagd door bedrijf dat de levering ook perfect uitvoert. Telefonisch contact gehad 's avonds, direct contact en geholpen. Perfect. Wat wil je nog meer?
"Op voorraad" betekent niet op voorraad
Drie weken geleden oven besteld. Op de website stond dat artikel "op voorraad" is en wordt volgende werkdag geleverd. 5 minuten later ontvang ik een email waarin staat dat model, die ik heb besteld, niet meer leverbaar is (waarom staat deze "op voorraad" tijdens bestelling???) en wordt vervangen door een ander model, die nog besteld moet worden bij de leverancier.
In de mails waren geen datums vermeld wanneer mijn bestelling wordt geleverd. Als je, als klant, deze essensiele informatie wil weten - moet je bellen.
Na twee weken wachten heb ik weer gebeld en het bleek dat er weer een vertraging is in levering van de oven. Weer geen mail, niks om klant op de hoogte te stellen over de vertraging.
Ik heb daarom mijn bestelling besloten te annuleren en moest meer dan een week op mijn geld wachten die "binnen 3 werkdagen" terug gestoort zou moeten worden.
Een extra ster gaat volledig naar de klantenservice die makkelijk te bereiken is en is heel vriendelijk.
Echter, ik ga hier nooit iets bestellen.
Goed bedrijf, Top.
Goed bedrijf. Ervaring via iemand anders en nu zelf iets besteld. Keurig geleverd en snel!! Volgende dag al.
Zeer tevreden dus.
Prima winkel met lage prijzen
Prima winkel met lage prijzen. We hadden in eerste instantie een vaatwasser besteld welke niet meer te leveren viel. Wij kregen toen de optie om een gelijkwaardige andere vaatwasser voor hetzelfde bedrag (deze was een paar tientjes duurder) geleverd te krijgen. Dit hebben wij gedaan. Gister is hij geplaatst. Dit ging vlot en uitstekend!
Ordernummer VK980923
Al meerder apparaten gekocht bij Veilig…
Al meerder apparaten gekocht bij Veilig Kopen en altijd dik tevreden. Laatste aankoop een vriezer, we zagen hem elders goedkoper na snel mailverkeer kregen we hem zelfs goedkoper.. snelle afhandeling, snelle nette levering, je wordt op de hoogte gehouden hoe laat ze komen leveren. wij zijn dik tevreden
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.