Van De Moer Instruments Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

de manager, Bert, kwam op mijn vraag speciaal af naar de kust ivm een defect orgel. Ter plaatse bleek dat er helemaal geen defect was, dat ik per abuis een knop had ingedrukt die niet ingedrukt mag b... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijk en behulpzame ontvangst gehad. Hebben mijn gitaar perfect hersteld en mij goed geinformeerd hoe dat proces liep en wat ik kon verwachten. Bij ophaling een extra gitaareffect gekocht e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had een budget Telecaster nodig voor het type nek en single coils eens te proberen. Ondanks de beperkte selectie in de kleinere winkel in Antwerpen uitermate tevreden van de prijs/kwaliteit van wat... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een vriendelijke, zachtmoedige verkoper met ruime em actuele kennis over instrumenten en toebehoren en dan over de markt van muziekinstrumenten en fabrikanten. Een persoonlijke aanpak zonder koopsdru... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di strumenti musicali

Scritti dall'azienda

Muziek, dat is onze gedeelde passie. Bij Van de Moer Instruments kom je dan ook niet terecht bij verkopers, maar bij échte muzikanten die steeds de gepaste oplossing voor je zoeken. Of je nu een beginner bent of een door de wol geverfde professional: ons advies is op maat.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

208 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

66 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Topwinkel

heel vriendelijk ontvangen en geholpen geweest, mensen met vakkennis en liefde voor muziek. aanrader!

16 settembre 2025

Een onaangename ervaring

Ik heb online een gitaar gekocht bij Van De Moer instruments en de gitaar is verzonden vanuit het filiaal in Kortrijk. Jammer genoeg was dit een dag later dan aangekondigd tijdens de aankoop.
Ik was voor de levering alvast nieuwe snaren gaan kopen omdat ik liever op een andere dikte speel.
Eenmaal aangekomen en uitgepakt begon ik dadelijk de oude snaren van de gitaar te halen. Gelukkig had ik er al nieuwe klaarliggen want de snaren op de gitaar waren vol roest. Nog voor ik de nieuwe snaren er op zette zag ik dat er meer aan de hand was. Zowel op de pickguard als op de fingerboard hing het vol huidschilfers en stof. De frets waren vuil en hier en daar merkte ik zelfs een druppel lijm of iets dergelijks. De draaiknop die tevens schakelaar is om de humbucker te splitsen was kapot en draaide zot. De pickguard was vol krassen, weliswaar op de folie, maar het was duidelijk dat deze gitaar al intensief bespeeld was, en niet al te voorzichtig. Op het kopstuk was ook een schaafplek.
Zo hebben ze deze gitaar ingepakt en verzonden naar een klant, onbegrijpelijk.
Toen ik naar het filiaal in Leuven ging om dit aan te kaarten kreeg ik zodra ik de gitaar toonde en de problemen beschreef de opmerking: ‘Maar u hebt de snaren er af gehaald. Dat had u niet mogen doen. Dat was niet slim.’
Voorbijgaand aan de staat waarin de gitaar geleverd werd vonden ze het nodig om een klant die nieuwe snaren op zijn gitaar wou plaatsen te berispen dat hij dat niet had mogen doen omdat daardoor de garantie niet meer geldig was (!). Ook probeerde de man mij wijs te maken dat er maar één jaar garantie op de gitaar was. Uiteindelijk boden ze aan om de gitaar te laten herstellen bij hun plaatselijke reparateur/afsteller.
Terug thuis heb ik dan toch nog even de klantenservice gebeld en zo ben ik toevallig bij de zaakvoerder terecht gekomen. Deze man heeft mij klantvriendelijk en efficiënt te woord gestaan.
Omdat de hele situatie voor een wrang gevoel zorgde heb ik de dag erop besloten om de gitaar niet te kopen en dus weer te ‘retourneren’ in het filiaal te Leuven, wat volgens de zaakvoerder en de klantenservice mogelijk was. In het filiaal in Leuven probeerde de man eerst nog te beweren dat dat niet kon, maar na het vermelden wat er door zijn collega’s was gezegd ging het gelukkig plots wel.
Een dag later bij Leo Caerts een gitaar gaan kopen.

10 settembre 2025

Beste meneer Theys

Allereerst willen we u hartelijk bedanken voor uw eerlijke en gedetailleerde feedback. Het spijt ons enorm te horen over de slechte ervaring die u hebt gehad met uw recente aankoop bij ons. Dit is niet de kwaliteit en service die we onze klanten willen bieden, en het is al helemaal niet wat u als klant mag verwachten. We begrijpen volkomen dat dit een wrang gevoel heeft achtergelaten.

Het is onacceptabel dat de gitaar in die staat werd verzonden en dat u zich vervolgens moest verantwoorden in onze winkel. De opmerkingen van de medewerker waren volledig misplaatst, en het gebrek aan begrip voor uw situatie is onaanvaardbaar.

Wees gerust, we nemen uw feedback zeer serieus. We hebben de situatie intern besproken en zullen de betrokken medewerker hierover aanspreken. We zullen er alles aan doen om onze processen te verbeteren en ervoor te zorgen dat zoiets in de toekomst niet meer gebeurt.

Nogmaals onze excuses voor alle problemen en het ongemak. We hopen dat u in de toekomst toch weer de weg naar ons zult vinden.

Valutata 1 stelle su 5

Hier bestel ik nooit meer wacht al…

Hier bestel ik nooit meer wacht al bijna 2 weken op drumstokken die op voorraad waren.
Heb een mailtjee gestuurd en gevraagd hoe het lijkt met mijn bestelling helaas geen bericht terug..

1 settembre 2025

Risposta di Van De Moer Instruments

Hi Marco, volgens onze data en de track & trace die u per e-mail gekregen heeft, bent u de stokken nog steeds niet gaan halen bij het afhaalpunt. Er was een leverpoging binnen de week van uw bestelling op onze website. Als we u verder kunnen helpen, mag u altijd een e-mail sturen naar marketing@vandemoer.be

Valutata 5 stelle su 5

Onlangs een Ibanez gitaar gekocht en…

Onlangs een Ibanez gitaar gekocht en was op zoek naar een perfect passende versterker. ik twijfelde enorm maar uitbater Carel heeft mij ontzettend goed geholpen! Niets was te veel om de versterkers te horen en te testen. Na vele uitleg en extra mogelijkheden zijn we tot een top combo gekomen een line 6 versterker met Nux Modeler. Hij neemt alle tijd om iedere klant te helpen met hart en ziel. Dikke merci voor de top begeleiding. Ik ben een zeer gelukkige klant! Doe zo verder
Grts Michiel

27 agosto 2025

Topwinkel

Topwinkel, zowel de werkelijke winkels met goed en muzikaal personeel als de webshop leveren mooie muziekinstrumenten met uitstekende raad en snelle levering, ook als items niet on voorraad zijn.

28 agosto 2025

Heel goede service

Wat een fantastische service! Ben al jaren klant bij Van De Moer en ze hebben mij nog nooit teleurgesteld. Afgelopen week op een zaterdag werkte mijn synthesizer tijdens een optreden niet meer, Ik mocht om 22u nog langsgaan, zodat deze gerepareerd was om de dag nadien terug op te treden. Dat noem ik service.

7 agosto 2025
Valutata 2 stelle su 5

Ik heb geen goede ervaring met de online aankoop

Ik heb geen goede ervaring met de aankoop van een bestelling online. Ik bestelde een pedaal die niet in stock blijkt te zijn. Ik heb een week gewacht om te vragen waar de bestelling blijft; deze zou die week nog worden geleverd. De tweede week opnieuw gepeild naar de leveringsdatum. De bestelling zou opnieuw deze week worden geleverd. Ondertussen zijn we vrijdag; nog steeds niets ontvangen. Of geen weet wanneer het product zou worden geleverd. Dit vind ik geen goed teken van klantvriendelijkheid, wat voor mij onontbeerlijk is. Het is vakantie, wat misschien leveringsuitstel geeft, maar dan moeten ze daarover op een verantwoorde manier communiceren, want nu ga ik ervan uit dat ze slechte service bieden of onbetrouwbaar zijn na alles wat op het internet kan gebeuren. En dat is jammer.

15 luglio 2025

Hey Henrie

Wat vervelend om te horen dat uw recente online aankoop niet naar wens is verlopen. Wij begrijpen uw frustratie volledig en betreuren het ten zeerste dat u deze ervaring heeft gehad met Van de Moer Instruments. Het is absoluut niet de service die wij onze klanten willen bieden, en we snappen dat de onduidelijkheid over de levering van uw pedaal tot bezorgdheid leidt.

Goede communicatie en klantvriendelijkheid zijn voor ons essentieel, en het spijt ons dat we hierin tekort zijn geschoten. Er kunnen inderdaad omstandigheden zijn die tot vertraging leiden, zeker tijdens vakantieperiodes, maar dit mag de communicatie met u als klant niet beïnvloeden.

We willen deze situatie graag zo snel mogelijk voor u oplossen en uw vertrouwen herstellen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een e-mail te sturen naar marketing@vandemoer.be met uw bestelnummer? Op die manier kunnen we uw specifieke bestelling erbij pakken, de situatie grondig onderzoeken en u een concrete update en passende oplossing bieden.

Awesome service

Friendly cashier helped me with both my bass and my boyfriends guitar, shopping is a fun experience for beginners and advanced musicians.
the quality and warranty service is exceptional aswell, the frets of my bass were rough and they, without issue, sanded them down for me so i could get back to learning!
overall awesome experience and friendly staff.

10 giugno 2025

A wonderful experience

I am thrilled with my purchase of the Johannus Studio P360. I am even more delighted with the excellent service I received from Van de Moer Instruments. Bert and Joke delivered the organ to my house in the north of England following a very long and difficult journey from Belgium. The delivery was completed on time and Bert ensured that the organ was functioning as intended before he left. My trust was fully rewarded. It was an entirely positive experience. Based on which, I would have no hesitation in recommending Van de Moer Instruments.

26 maggio 2025
Valutata 2 stelle su 5

Laattijdige verzending en geen reactie op mail

Op hun website stond dat de opnameapparatuur 2 dagen later verzonden zou zijn. Dit bleek meer dan een maand te zijn. Ze hebben me hierover weliswaar een mail gestuurd, maar toen ik hen mailde en vroeg of ik de bestelling in dat geval zou kunnen annuleren, kreeg ik niet eens een antwoord.

8 maggio 2025

Beste Els

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons enorm dat uw annuleringsverzoek aan onze aandacht is ontsnapt en de bestelling alsnog is verzonden.

We hebben u zojuist een e-mail gestuurd om dit recht te zetten. We hopen u snel te spreken.

levertermijn klopt niet

Verzendtermijn voor cadeaubon klopt niet. Er staat vermeld: "Vandaag voor 14u besteld, morgen verzonden". Ik heb op zondag de cadeaubon online besteld, deze is op donderdag verzonden door Van De Moer (reden: "het was druk in de winkel"). Gelukkig was dpd snel en werd deze op vrijdag al geleverd. Net op tijd voor een verjaardagsfeest waarbij we de bon als "teaser" wilden geven in afwachting van een grote bestelling bij Van De Moer. Maar als iets als een gewone cadeaubon versturen al niet vlot gaat, vrezen we voor de grotere bestelling die we dan ook niet meer bij Van De Moer zullen plaatsen.
10 euro verzendkosten voor een cadeaubon is ook zeer duur, zeker als er geen garanties voor een snelle verzending tegenover staan.

4 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

J'ai commandé mon piano le 27 Janvier…

J'ai commandé mon piano le 27 Janvier 2025. Leur site mentionnait une livraison immediate. C'est au bout de 2 semaines, qu'un e-mail m'indique que le piano n'est pas en stock. On m'avait promis alors une livraison début avril. Je demande à annuler la commande, aucune réaction. Enfin, un e-mail minformant que ce nest pas une bonne idée d'annuler, car ce piano ne serait nulle part en stock en Belgique. J'attends donc la nouvelle date qui était le 21 avril. Je n'ai plus aucune nouvelles depuis. On ne réagit pas sur mes demandes. Je tiens à préciser que j'ai commandé avec Klarna. Le montant du piano est réservé depuis le 27 Janvier 2025 sur mon compte Klarna, ce qui m'empêche d'effectuer le moindre achat !!!

6 maggio 2025

Cher Anne

Nous vous remercions sincèrement pour votre retour via Trustpilot. Nous prenons tous les commentaires de nos clients très au sérieux et apprécions que vous ayez pris le temps de partager votre expérience avec nous.

Nous comprenons la frustration engendrée par le délai de livraison de votre piano commandé. Nous souhaitons vous exposer le déroulement des événements de notre point de vue afin de brosser un tableau plus clair de la situation.

Le 27 janvier 2025, nous avons reçu votre commande. Bien que notre site internet affiche effectivement la mention " Généralement expédié sous 1 à 2 semaines" pour les produits qui ne sont pas directement disponibles en stock, nous comprenons que cela n'a peut-être pas été communiqué de manière suffisamment claire lors du processus de commande. Nous vous prions de nous en excuser.

Le premier jour ouvrable suivant votre commande, nous avons immédiatement passé la commande du piano concerné auprès de Yamaha. Cinq jours ouvrables après votre commande, nous avons reçu de Yamaha l'information que le délai de livraison prévu pour ce piano spécifique ne serait malheureusement pas avant avril. Nous vous avons immédiatement communiqué cette information par e-mail.

Nous sommes désolés d'apprendre que vous avez manqué notre réponse à votre demande d'annulation. Nous avons effectivement reçu une demande d'annulation de votre part par e-mail le 7 mai et le remboursement via Klarna a été initié le même jour à 13h55.
Nous regrettons vivement que la communication n'ait pas été fluide et que le délai de livraison ait été plus long que prévu. Nous nous efforçons d'informer au mieux nos clients des délais de livraison actuels. La mention "délai de livraison sur demande" vise à indiquer que le délai de livraison peut varier et ne peut être garanti immédiatement.

Nous espérons que le remboursement, qui a été initié, a été effectué à votre entière satisfaction. Nous vous remercions de votre compréhension et espérons avoir à nouveau l'occasion de vous servir à l'avenir avec des produits qui sont disponibles directement en stock.

Cordialement,

Van de Moer Instruments

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più