de manager, Bert, kwam op mijn vraag speciaal af naar de kust ivm een defect orgel. Ter plaatse bleek dat er helemaal geen defect was, dat ik per abuis een knop had ingedrukt die niet ingedrukt mag b... Leggi di più
Zeer vriendelijk en behulpzame ontvangst gehad. Hebben mijn gitaar perfect hersteld en mij goed geinformeerd hoe dat proces liep en wat ik kon verwachten. Bij ophaling een extra gitaareffect gekocht e... Leggi di più
Ik had een budget Telecaster nodig voor het type nek en single coils eens te proberen. Ondanks de beperkte selectie in de kleinere winkel in Antwerpen uitermate tevreden van de prijs/kwaliteit van wat... Leggi di più
Een vriendelijke, zachtmoedige verkoper met ruime em actuele kennis over instrumenten en toebehoren en dan over de markt van muziekinstrumenten en fabrikanten. Een persoonlijke aanpak zonder koopsdru... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Muziek, dat is onze gedeelde passie. Bij Van de Moer Instruments kom je dan ook niet terecht bij verkopers, maar bij échte muzikanten die steeds de gepaste oplossing voor je zoeken. Of je nu een beginner bent of een door de wol geverfde professional: ons advies is op maat.
Moorselbaan 122, 9300, Aalst, Belgio
- +3253 21 37 29
- info@vandemoer.be
- www.vandemoer.be
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
livraison
le colis demande etait trop imposent pour la poste comme toujour lol le magasin me livra les diffuseurs par lui même je pense que pas beaucoup de magasin feront cela pour leur client merci
Klantvriendelijk en goede betaalbare…
Klantvriendelijk en goede betaalbare prijzen
Zeer snelle en goede service en een…
Zeer snelle en goede service en een goed en klantvriendelijk contact.
100 punten
Jan is de man!
Jan is een hele vriendelijke enthousiaste verkoper en goede gitarist heb ik gemerkt aan de demo’s! Hele goede service en sympathieke medewerkers
Go for it!
Vlotte levering en vriendelijk personeel!
Mooi orgel + perfecte design 🙂
Wacht al 2 weken op mijn terugbetaling…
Wacht al 2 weken op mijn terugbetaling van een bestelling die ik direct geannuleerd heb.
"Door de mazen van het net geglipt", juist .. maar zelfs daarna heb ik men geld nog niet terug gekregen..
Bestelling was zelfs zowel via mail als telefoon geannuleerd en bevestigd dat het in orde was.. maar men geld zie ik precies niet terug..
Edit: op 8/10 dan eindelijk terug men geld gezien.
Jammer van deze ervaring, want het leek me verder een goede winkel.
Ik pas aan naar neutraal, en zie bij een volgende ervaring wel weer
I have been to this store and it's…
I have been to this store and it's actually excellent quality with wonderful staff. I strongly recommend them over and again.
Enorm vriendelijke mensen
Enorm vriendelijke mensen, altijd beste tips om te vinden wat je zoekt.
Top winkel!
Vriendelijke verkopers. Ruim aanbod aan top instrumenten. Ook een goeie service na verkoop.
Top service
Mitchel, Tom en Ramses hebben mij elke keer goed geholpen, van het uitlijnen van mijn gitaar tot het opstellen van mijn pedalboard.
Guus keep it up! Echte top service!

Risposta di Van De Moer Instruments
slechtste bedrijf ooit niet betrouwbaar…
slechtste bedrijf ooit niet betrouwbaar en 0 service 2.5 maand moeten wachten op speakers. vraag je geld terug en dan duurt dat ook nog veelte lang.
echt schandalig

Risposta di Van De Moer Instruments
Goede dienstverlening,altijd…
Goede dienstverlening,altijd vriendelijk.op een vraag krijg je direct een antwoord.kwaliteitsproducten.zal daar zeker in de toekomst nog bestellen.
Voor elk wat wils!
Een geweldige winkel! Een zeer positieve ervaring gehad bij deze winkel. De winkel had een zeer warme sfeer en de persoon die mij hielp had een zeer brede kennis over gitaren en zelfs over mijn extra vragen die ik had over keyboards. Allemaal ook zeer competitief geprijsd. Een aanrader!
Kind and supportive family owned music shop
This lovely family-owned shop is very kind and supportive. They allow you to put things on layaway/ reservation if needed and they treat each person with their full attention.
I hope that people will support this shop.
Altijd super vriendelijke service en…
Altijd super vriendelijke service en enorm behulpzaam met het geven van advies/tips
Ik had per ongeluk dezelfde bestelling twee x uitgevoerd en dus twee x betaald. Hiervan heeft de winkel me op de hoogte gebracht en meteen het geld teruggestort.
Ook een fijn en zeer snel contact via mail.
Super goede en vooral mega vriendelijke…
Super goede en vooral mega vriendelijke service. Heb hier een Haar gitaar gekocht en ben enorm tevreden. De verkopers zijn enorm behulpzaam en geduldig en hebben mij zeer goed geholpen om de juiste keuze te maken.
Top winkel!!
Een super service bij van de moer dit…
Een super service bij van de moer dit is een instrumenten winkel om u tegen te zeggen alle filialen van van de moer zijn zeer klant vriendelijk u krijgt er top uitleg van a tot z en de de prijzen zitten goed want bij van de moer gaat je buiten met een glimlach op je snoet .