Utopia Clothing Recensioni

TrustScore 2 su 5

1,9

Utopia sold me a fake Chrome Hearts hat and stopped responded after I sent them proof from Chrome themselves

Recently bought a perfect conditioned used pair of "KD 16's" off of Utopia Shop. Quality was perfect and looked like they were worn once. Very good price for such an amazing shoe, Great score! Quic... Leggi di più

DO NOT USE THIS COMPANY PLEASE READ WHY!!!!! This company are ripping people off. I ordered two jumpers and a watch that looked like Ralph Lauren, received one Jumper and nothing else and nothing... Leggi di più

Jeg har tidligere handlet hos Utopia Clothing, hvor alle varer ankom hurtigt. Der er blevet advaret om forlænget leveringstid på op mod 3 uger. Jeg bestilte d. 10/4 og pengene blev trukket d. 11... Leggi di più

Scarso

TrustScore 2 su 5

1K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Havde vundet en kjole

Havde vundet en kjole, og skulle udfylde nogle informationer.
Men dette svare til at de har trykket kjolens pris fra min konto !
Det er for dårligt!
Har prøvet og kontakte dem, men ingen svar !
Når man er med til de konkurrencer, så pas på at de ikke snyder en !
Var glad, men er utilfreds med den måde de udføre deres konkurrence !
Håber på at i ser dette anmeldes !

15 maggio 2023

Hej Seher,

Vi er blevet gjort opmærksomme på, at der er nogle scammere der har oprettet en fb-profil i vores navn, som udgiver sig for at være os, og skriver til samtlige deltagerer på vores giveaways, at de har vundet. Der beder de jer om at trykke på et link og afgive jeres kort oplysninger. Dette ville vi aldrig bede om! Det koster ikke noget hverken at deltage, eller vinde nogle giveaways vi afholder.
Vi beklager virkelig mange gange, at du er blevet snydt af disse tarvelige folk, og opfordrer dig til, at kontakte din bank og få spærret dit kort med det samme, hvis du har udfyldt/betalt det de bad om via linket.

Dette betyder desværre også, at du ikke har vundet kjolen fra den giveaway du deltog i. Det beklager vi virkelig mange gange, og gør hvad vi kan, for at få stoppet den anden profil.

Mangler min jakke

Jeg mangler min jakke jeg bestilte for snart 14 dage siden

18 aprile 2023

Hej Maria,

Det lyder virkelig ikke acceptabelt - vil du ikke være sød at sende os en mail med ordre nummer, hvis du stadig ikke har modtaget jakken, så vi enten kan få den afsted eller refunderer dit køb. 🥺
Jeg beklager meget den lange svartid. Det er normalvis ikke noget vi har gjort os så meget i, at interagerer på trustpilot. Alle henvendelser skal som regel ske til vores mail, da vi meget hurtigere kan få styr på tingene den vej igennem.
Vores mail hedder: utopiaclothing@hotmail.com

♥️

Hurtig service

Hurtig service, trods helligdage.
Efter jeg havde bestilt, ændrede de priser på nogle af delene jeg havde købt. Jeg skrev til dem, om de priser kunne rettes. Hvilket de gjorde. Super klasse service 🫶

19 aprile 2023

Hej Camilla,

Tusind tak for din skønne anmeldelse - det betyder alverden for os, at du har haft en god oplevelse hos os.
Tak for dig. :-)

Stor anbefaling god kvalitet

BEDSTE WEBSHOP NOGENSINDE! HURTIG OG SERVICEMINDED PERSONALE!

18 aprile 2023

Hej Ks,

Hvor gør det os glade at læse - tusind tak fordi du har givet dig tid til, at give din feedback. Det er vi virkelig glade for. :-)

God kundeservice

Jeg bestilte en del tøj, da der var 50 % ekstra på alt udsalg.
Desværre manglede der nogle dele i pakken, men jeg fik hurtigt tilsendt de manglende dele.

Alle kan lave fejl, men det vigtigste er, at man retter op på dem igen og det gjorde i!

26 gennaio 2023

Hej Tenna,

Vi er kede af, at du i første omgang manglede nogle styles. Det gik vidst liiiige hurtigt nok. Men det betyder bare så meget for os, at du har haft en god oplevelse trods alt. Vi er glade for, at du har givet dig tid til, at komme med din feedback. Tusind tak for det. :-)

Tip top service!!

God fremvisning af styles, god vejledning, god service og personlig betjening samt hurtig responstid ved hendlede🙏🏼

17 marzo 2023

Sublim service!

Jeg har seriøst sjælendt oplevet så god service som her. Hurtig svar og tilbage sendelse da jeg skulle bytte str på en jakke. Giver mine varmeste anbefalinger!

23 febbraio 2023

Jeg har ikke fået min ordrebekræftelse…

Jeg har ikke fået min ordrebekræftelse og jeg bestilte for 3 dage siden! Har endda sendt 2 mails som ikke er blivet besvaret!? Også har jeg ringet ind til dem men ikke til at kunne få fat på da den lige ringe 1 gang også går videre til at ligge på!? Pengne er trukket endda !

Update: jeg fik svaret på min mail. Dog kunne jeg ikke få ordrebekræftelse som der ikke var forklaring på, men vedkommende kunne se at jeg havde bestilt og fik derved min gls tracking link.
Og fik min vare efterfølgende.

27 gennaio 2023

Super god service

Super god service!
Jeg har bestilt hos dem mange gange og har altid været tilfreds.
Jeg oplevede desværre denne gang, at mangle 2 varer men fik svar fra dem med det samme og fik mine penge retur da de desværre ikke havde min størrelse tilbage. Jeg glemte også at skrive rabatkoden på et køb og fik refunderet for rabatten med det samme.
Min absolut ynglings tøjside med virkelig gode rabatter ind imellem! 😍😍

17 gennaio 2023

Hej Jessica,

Hvor er vi bare glade for, at du har lavet så dejlig en anmeldelse, på trods af vores fejl pakkeri. Det betyder alverden for os.
Tak fordi du har taget det så pænt, og henvendte dig til os med det samme, så vi havde muligheden for, at rette op. :-)

Super god service fra Nanna

Super god service fra Nanna.
Havde købt en frakke til min svigerdatter i julegave, der er en plet på frakken og med svar på mail inden for få timer, tilbyder hun at ombytte, give pengene tilbage eller vi kan få frakken til halv pris.
Bedre service findes vist ikke.

26 dicembre 2022

Excellent service! 🔥🔥🔥

I will write in English so foreigners might see this.

I have bought many many many times from Utopia for my boo...and also few times for my sisters. And eeevery time the service has been 10/10.

The one time they made a mistake and sent the wrong item - they were quick to send the right one and give us a good discount!

Highly reccomend! 💪😎😭🔥🔥

1 dicembre 2022