Utopia sold me a fake Chrome Hearts hat and stopped responded after I sent them proof from Chrome themselves
Recently bought a perfect conditioned used pair of "KD 16's" off of Utopia Shop. Quality was perfect and looked like they were worn once. Very good price for such an amazing shoe, Great score! Quic... Leggi di più
DO NOT USE THIS COMPANY PLEASE READ WHY!!!!! This company are ripping people off. I ordered two jumpers and a watch that looked like Ralph Lauren, received one Jumper and nothing else and nothing... Leggi di più
Jeg har tidligere handlet hos Utopia Clothing, hvor alle varer ankom hurtigt. Der er blevet advaret om forlænget leveringstid på op mod 3 uger. Jeg bestilte d. 10/4 og pengene blev trukket d. 11... Leggi di più
Østerled 28A, 4300, Holbæk, Danimarca
- Utopiaclothing@hotmail.com
- www.utopiaclothing.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Kæmpe forsinkelse uden service eller kommunikation
Vare modtaget tre uger efter bestillingen blev lagt, og der var ingen korrespondence omkring forsinkelse eller udfordringer hos hverken virksomhed eller mht fragt. Håbløs service og kommunikation.

Risposta di Utopia Clothing
Hurtige til at give respons på mail
Hurtige til at give respons på mail. Har handlet der flere gange, og aldrig haft nogen problemer med dem. Jeg anbefaler Utopia.
Den bedste og hurtige service.
De har været hurtige til at svare og…
De har været hurtige til at svare og hurtige til at få tingene sendt afsted! Rigtig søde og kompetente! Bestemt ikke sidste gang jeg handler her! 🙏❤️
Der er god hjælp at hente med det samme…
Der er god hjælp at hente med det samme når man henvender sig. Så selv når ens pakke ikke dukker op af en eller anden årsag så sender de fluks en ny..
Rigtig god service.
Jeg købte en forkert størrelse
Jeg købte en forkert størrelse, og sendte dem tilbage og kunne ikke købe en større str. jeg skrev til dem og fik bare den bedste kundeservice hvor de finder den rigtige str og nu har sendt dem til mig ❤️ tusinde tak til Pernille ❤️
God stil
De beskriver varen godt mht. sko str.
jeg satsede men kunne ikke passe skoene. der følger returlabel med, der bliver informeret om at der kan være længere levering og returnering og det er god stil. Svar på mail dagen efter.
Bestilte over flere gange sko som…
Bestilte over flere gange sko som hurtigt blev leveret, dejligt nemt. Dog gik det ene par i stykker efter kort tids brug.
Mail afsted og meget hurtigt et svar tilbage om et nyt par ville blive afsendt!
Så nemt og hurtigt både ved køb og reklamation
Min varmeste anbefaling til webshop og de søde piger! :)
Jeg bestilte den 20/10 og har efter få…
Jeg bestilte den 20/10 og har efter få dage modtaget en mail om den var fremme om 2-3 hverdage. Har fortsat ikke modtaget. Har skrevet men intet svar fået, har forsøgt at ringe flere gange men den går bare på telefonsvarer…
Super god service
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice. Købte en jakke hvor syningen var lavet forkert, kontakter kundeservice og de sender straks en ny. 🌸
Man kan trykt handle der. 🌸
Uden tvivl mit foretrukne sted at…
Uden tvivl mit foretrukne sted at handle tøj.
Tøj og sko er af god kvalitet og derudover er en god service virkelig noget der efterleves. 😍
Jeg har altid i de mange år jeg har handlet ved dem modtaget godservice og det skal der lyde stor ros og stor tak for♥️
Fantastisk kundeservice!❤️
Fantastisk kundeservice!❤️
Virkelig fedt tøj, det er første gang jeg shopper her, men det bliver absolut ikke sidste!
Altid noget nyt inspirerende lækkert…
Altid noget nyt inspirerende lækkert tøj, at shoppe ❤️
Og en helt igennem fantastisk god kundeservice ❤️🌸
Tak for altid super service 😍🫶 selv i…
Tak for altid super service 😍🫶 selv i en travl tid med udsalg er i hurtige til at sende ens varer 🤩
❤️❤️ tak for jer ❤️❤️
ELSKER det!!!
ELSKER det tøj de sælger og tit gode tilbud og HAMMER go service
De er altid gode til informere omkring de udsalg og bazar osv skønt firma klart anbefalning herfra❤️❤️
I skal have 5 stjerner mere for at…
I skal have 5 stjerner mere for at hjælpe mig så hurtig. ❤️❤️❤️❤️ Den bedste service af de tøser. Hurtig betjening, hurtig svar på mail og alt i alt klasse service. Jeg rejser lykkelig på ferie med alt mit nye lækre tøj👏
Tøjet er fint men det er total dårlig…
Tøjet er fint men det er total dårlig service at man selv skal betale for forsendelse. Købte støvler til nogen og 250kr som jeg skulle have refunderet, og har kun fået 130kr retur. Køber ikke der mere med den service
Verdens bedste service
Utopia har den bedste service, og det oplever jeg gang på gang, og så er det priser der er til at overkomme for de fleste og tøj af god kvalitet ❤️
Har handlet her flere gange og altid…
Har handlet her flere gange og altid været tilfreds. Hurtig levering og ofte vare til super gode priser👏