God og prisvenlig trailer. Desværre fungerede USe4FREE-appen ikke (kodeord blev ikke sendt trods mange forsøg og geninstallation mm), men kundesupporten skal have stor ros.
Den made nab skal aktivere traileren pp, virker for mit vedkommende ikkw wfter hensigten. Brugte en del tid på at aktivere den og kunne ikke logge af igen. Derudover, burde i tjekke jeres tra... Leggi di più
Hurtig reaktion, da jeg ringede for at melde om tidl. lejers misligholdelse af trailer (dårlig indvendig rengøring, ødelagt sikringswire og skævt næsehjul), der gjorde brug af trailer umulig. Opringni... Leggi di più
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 98% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Super godt og meget nemt og…
Super godt og meget nemt og brugervenligt! Kan kun anbefale det! Har intet kritik!

App'en fungerer fint
App'en fungerer fint. Hentede traileren 15 før planlagt - det var ikke noget problem at få den låst op før tid.

Risposta di Use4free
Det var rimeligt nemt at oprette sig…
Det var rimeligt nemt at oprette sig som bruger, og en fin trailer. Lidt bøvl var der dog ved afleveringen, da deres mail-system var nede. En flink svensk dame hjalp os telefonisk, og alt faldt på plads :).

Risposta di Use4free
Super nemt at leje en bil dog savnede…
Super nemt at leje en bil dog savnede jeg lige at man kunne vælge imellem automatgear og med gear. Når man ikke har prøvet at køre bil før med automat gear så er det ikke sjovt at blive kastet ud i at låne sådan en bil og jeg fik ikke engang at vide at den var med automatgear i bauhause.

Risposta di Use4free
Når man søger på en bestemt type…
Når man søger på en bestemt type trailer burde der kun komme ledige tider op. I stedet bliver det en gætteleg, eller man må nøjes med noget andet.

Risposta di Use4free
Alt fungerede som det skulle
Alt fungerede som det skulle. Havde faktisk først booket til klokken 10.00, men punkterede på vejen ud til traileren.. annullerede så reservationen og alt gik glat. Blev lappet og ny booking.. kom for tidligt til anden booking.. men traileren stod der, så man kan godt starte lejeperiode tidligere. Super fint.

Megabøvlet oplevelse
Megabøvlet oplevelse. Traileren var i fin stand, derfor en enkelt stjerne. Resten var skod. Kø i Bauhaus, hvis hjemmeside vi havde bestilt på, for at få at vide, at vi skulle downloade en app Use4free og at Bauhaus intet har med det at gøre, og ikke kunne hjælpe med noget. Appen oplyste et trailernummer, som ikke fandtes på traileren. Da vi endelig fandt traileren, baksede vi med låsen. Alt dette gik den første time med. Dem ved siden af os fik aldrig deres trailerleje til at virke og havde bakset i flere timer.
Da vi skulle aflevere, kunne vi ikke låse hængelåsen via appen og måtte have fat i kundeservice. Kommer ikke til at leje trailer her igen.

God service
God service. Hurtig og flink lager mand.👍
Go betjen i butikken, og venlig personale 👍

Risposta di Use4free
Ligesom med Freetrailer er Use4free…
Ligesom med Freetrailer er Use4free præcis lige så enkelt. Godt med begge alternativer.