God og prisvenlig trailer. Desværre fungerede USe4FREE-appen ikke (kodeord blev ikke sendt trods mange forsøg og geninstallation mm), men kundesupporten skal have stor ros.
Den made nab skal aktivere traileren pp, virker for mit vedkommende ikkw wfter hensigten. Brugte en del tid på at aktivere den og kunne ikke logge af igen. Derudover, burde i tjekke jeres tra... Leggi di più
Hurtig reaktion, da jeg ringede for at melde om tidl. lejers misligholdelse af trailer (dårlig indvendig rengøring, ødelagt sikringswire og skævt næsehjul), der gjorde brug af trailer umulig. Opringni... Leggi di più
Alt fungerede som det skulle. Havde faktisk først booket til klokken 10.00, men punkterede på vejen ud til traileren.. annullerede så reservationen og alt gik glat. Blev lappet og ny booking.. kom for... Leggi di più
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 98% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Var nemt at bestille og afhentning og…
Var nemt at bestille og afhentning og aflevering var nemt

Risposta di Use4free
Det var nemt nemt at komme til og alt…
Det var nemt nemt at komme til og alt var i orden

Risposta di Use4free
Use4free's trailer var spritny og alt…
Use4free's trailer var spritny og alt fungerede. Det er lidt dyrere end Freetrailer, men dem har jeg også meget dårlige erfaringer, gamle slidte trailere hvor lysesene ikke virker.

Risposta di Use4free
Det var en meget god trailer og alt var…
Det var en meget god trailer og alt var i orden. Det ville have været lidt bedre hvis man kunne låne den en time mere.

Risposta di Use4free
En nem og fin måde at leje trailer…
En nem og fin måde at leje trailer minimum 3 timer.
Men forbedring på hvordan den lejede afleveres uden at skulle gøre anstalter og bare trykke på aflevere med nfc aktiv

Risposta di Use4free
Ikke muligt, at ændre valg af trailer, da den første havde lygtefejl.
Opdateret - De har reageret positivt og refunderet mine penge. Og min oplevelse er generelt god, derfor ændrer jeg min bedømmelse.
Den første trailer som jeg fik udleveret, havde defekte baglygter, og jeg kunne ikke få app'en til at skifte trailer. Den stod bare i flere minutter og opdaterede.
Ender med at jeg afslutter lejen med det samme - Fejlmelder lygtefejlen både ved start og slut.
Bestiller en ny trailer, hvor jeg inden havde besigtiget lygterne.
2/5* fordi jeg ikke kunne vælge en anden trailer uden at skulle bruge 88kr. igen.

Risposta di Use4free
Virkelig nemt at bruge appen og leje en…
Virkelig nemt at bruge appen og leje en trailer.

Risposta di Use4free
Husk billeder når traileren afleveres, da tiden ellers fortsætter
Rimelig nemt at booke traileren, men da vi skulle aflevere den igen, skulle man åbenbart tage nogle billeder, det gjorde jeg ikke, men havde låst den korrekt. Fik en SMS at jeg ikke havde afleveret traileren og nu skyldte over 300 kr, havde betalt for den tid jeg havde den og afleverede 1 time før. Fik klaret det med "samtale" med AI, derfor kun 4 stjerner.

Ligegyldighed med andres ting
Jeg har bemærket, at mange, som benytter det gode tilbud om gratis trailerudlån i tre timer – hvor man kun betaler et lille beløb til forsikring – ikke viser hensyn, når de afleverer traileren igen. De tager ikke ansvar for eventuelle fejl eller mangler. For eksempel oplevede jeg, at en trailer havde en sprunget sikkerhedsline, og en anden manglede låse, så den ikke kunne låses korrekt efter brug. Det synes jeg er urimeligt overfor udlejningsfirmaet og de næste, der skal låne traileren.

Risposta di Use4free
Ingen support fra use4”free”
Bilen gik I stykker langt hjemmefra. Use4”free” var iskolde, “det er dit eget problem, du skal levere traileren tilbage til tiden og vi tilbyder ingen afhentningsservice!”