Beställde klocka som kom inom utlovad tid och i det skick som var förväntat. Det som drar ner betyget är oklara besked från deras kundservice (per telefon säger de att klockan är såld för att kort där... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Riktigt tråkig leveranstid. Visst, externlager, men 13 dagar är bara lite segt när man väntar. Jag hade önskat mer specifikation om vad som faktiskt ingår i "Originalhandlingar" för respektive pr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Beställde en klocka som jag efter lite mer en 14 arbetsdagar avbokade på grund av för lång leveranstid. Det stod 1-3 arbetsdagar men ändrades sen till 4-7 dagar. Något jag noterade i efterhand är att... Leggi di più
Bytet till identisk Seamaster men med större boett (41mm), gick väldigt smidigt. Returen av den första klockan funkade väl. Den andra klockan tog lite tid på sig att anlända, men när den väl hade ko... Leggi di più
Hos oss hittar du ett stort utbud av populära pre-owned klockor från världskända märken som Rolex, Omega, Breitling, TAG Heuer, Cartier och många fler. Alla klockor säljs med garanti och vi erbjuder 14 dagars öppet köp. Våra urmakare går igenom och kontrollerar noggrant samtliga klockor innan de skickas till våra kunder, för att garantera att klockan levereras i bästa möjliga skick. Självklart är alla klockor trycktestade och äkthetskontrollerade.
Götgatan 19, 116 46, Stockholm, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 57% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Bra löpande information om beställningen, leverans och betalning.
Allt på mindre än 10 dagar 👍

Risposta di UretVintage.se
Lite sen leverans, fick klockan i ej original låda som ej gick att stänga när klockan var i. Super bra och snabba svar på mail. Trygg affär kändes det som.
STORT MINUS för att det regnar in mail om nästa klocka. Det kommer så galet mycke reklam mail!!!!

Risposta di UretVintage.se
Snabbt och smidigt . Beställde onsdag och hämtade ut paketet på fredagen .
En Omega från 2005 i mycket fint skick x känns som ny .

Risposta di UretVintage.se
I have now tried three times since July to order an Omega Speedmaster from Uret. Each time the watch was advertised as “in stock” with 1–2 day delivery. Each time, after placing the order, I was told it had to be sourced externally with no guaranteed delivery date.
• First order (July): delayed over 18 days, cancelled.
• Second order (August): again “in stock” but unavailable.
• Third order (September): forced to choose an older, more expensive model. Credit check performed twice. Order still pending weeks later.
This is not how a professional e‑commerce business should operate. Their supply chain is broken, their customer service vague, and their stock listings misleading.
Uret may have attractive prices, but the reality is endless waiting, false promises, and frustration. If they were honest about their business model — sourcing watches after orders are placed — customers could make an informed choice. Instead, they mislead buyers with false “in stock” claims.
Avoid unless you enjoy disappointment.

Risposta di UretVintage.se
Först fick jag att klockan fanns och att min beställning var godkänd. En dag senare så fick jag besked att den var såld! Valde då en annan som skulle vara ny/oburen,
men när jag fick den så var det tydliga spår av att den är använd såsom små repor och smuts på ställen som det blir när en klocka används. Känns lite som att man blivit lurad! Men jag ville ha just den här klockan.

Risposta di UretVintage.se
Beställde en annonserad klocka. Fick sen besked att den redan var såld. Fem dagar senare är den annonserad igen. Beställde, betalade och fick orderbekräftelse. Men ingen klocka. Sen ljög dom och sa att den blivit såld under helgen. Fick förslag på en annan liknande modell som jag valde istället. Leveransen var snabb. Den annonserades som 4/5 men borde varit 3/5. Kraftigt polerad så det blivit små gropar i boetten.

Risposta di UretVintage.se
Enkel och smidig att göra klock affärer med Uret vintage.

Risposta di UretVintage.se
Väldigt snabb och smidig leverans om klockan finns i lager. Klockan motsvarade mina förväntningar.

Risposta di UretVintage.se
Bra utval av klockor med tydliga beskrivningar samt en mycket trevlig kundtjänst

Risposta di UretVintage.se
Svarar snabbt på frågor. Bra information om köpt produkt och leveransstatus. Leveransen kom på utsatt datum.
Är nöjd med hur proffsigt företaget agerar.
Tack
Kjell Berggren

Risposta di UretVintage.se
Snabb leverans och allt stämde med beskrivningen. Otroligt bra service att jag kunde gå till valfri urhandel för justering av storlek på länken och sedan skicka in kvitto för att få tillbaka pengarna. Själva klockan är helt underbar.

Risposta di UretVintage.se
Om det står 4-7 dagar att få en vara så ska det hållas. Tog mer än 2 veckor och sedan dåligt förklaring om varför.
Sluta ljuga för alla. Såg ert svar vilket är skitsnack. Order 10/8 och jag kunde hämta ut klockan 22/8. Totalt 12 dagar. Varför skriva 4-7 dagar!?!? Pinsamt svar. En ursäkt och inte ett försvar skulle vara korrekt svar från er. Ändra på er hemsida, 4-7 dagar från godkännande men att det är oklart när det blir godkänt. Skärp er.

Risposta di UretVintage.se
Snabb kontakt från kundservice efter beställning. Bra beskrivning av varan. Skulle onskat snabbare leveranstid men det kan bero på nästa led i kedjan och inte på uretvintage.

Risposta di UretVintage.se
Mycket bra och smidig sida med stort utbud. Leveranstid något längre än först kommunicerad.

Risposta di UretVintage.se
Produkten i toppskick men leveranstiden långt långt ifrån både vad som utlovades och mina förväntningar. Bättre att vara transparent med att det tar 2-3v innan klockan levereras och däremellan så är informationen knapphändig och det måste förbättras.

Risposta di UretVintage.se
It was my 2nd time shopping here for a well described product. The delivery was sadly dragged for longer than expected, but the quality of the product remains high, just like the 1st time. I also got good response from the customer service Sarah (not everyone is as understanding as she is, though) when I reached out, so I will keep myself a return customer in the future, and fully support this store.

Risposta di UretVintage.se
Efter några dagar sa dom att klockan inte var på lager trots beställningsbekräftelse.
Nu 3 dagar senare finns den ändå på lager men de har höjt med 15 000 kr. Om det vore ett seriöst företag borde de ha erbjudit mig det examplaret för priset jag beställde.
Order 7878548
Jag ser att flera har drabbats av liknande.
Det bästa är att undvika detta företag!