UretVintage.se Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Beställde klocka som kom inom utlovad tid och i det skick som var förväntat. Det som drar ner betyget är oklara besked från deras kundservice (per telefon säger de att klockan är såld för att kort där... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 3 stelle su 5

Riktigt tråkig leveranstid. Visst, externlager, men 13 dagar är bara lite segt när man väntar. Jag hade önskat mer specifikation om vad som faktiskt ingår i "Originalhandlingar" för respektive pr... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 3 stelle su 5

Beställde en klocka som jag efter lite mer en 14 arbetsdagar avbokade på grund av för lång leveranstid. Det stod 1-3 arbetsdagar men ändrades sen till 4-7 dagar. Något jag noterade i efterhand är att... Leggi di più

1. Negozio di orologi
  2. Gioielleria

Scritti dall'azienda

Hos oss hittar du ett stort utbud av populära pre-owned klockor från världskända märken som Rolex, Omega, Breitling, TAG Heuer, Cartier och många fler. Alla klockor säljs med garanti och vi erbjuder 14 dagars öppet köp. Våra urmakare går igenom och kontrollerar noggrant samtliga klockor innan de skickas till våra kunder, för att garantera att klockan levereras i bästa möjliga skick. Självklart är alla klockor trycktestade och äkthetskontrollerade.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

154 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 57% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

56 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Out of spec and terrible customer service

I bought a Tag Heuer Carrera Heuer 01 that was completely out of the spec (losing 18s per day, spec says up to -5s) and did not match the test results at all (they claimed +3s/day). After complaining they told me to send the watch back for service, which took 3 months, twice the estimate I had been given, without any communication from their side at all. When I finally got my watch back they shipped it in a ziploc bag, which means they didn't return my box and somehow must believe that it's acceptable to ship a watch without ANY sort of protection.

22 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Brett och djupt sortiment!

Bra möjligheter till hitta fynd då utbudet både vad gäller märken, prisklass samt skicket är både djupt och brett. Bra kundservice om än lite väntetid på svaret och fick en felaktig uppgift om vilket fraktföretag som skulle leverera den ena klockan men löste sig smidigt i slutändan.

23 dicembre 2025
Valutata 2 stelle su 5

Levaranstiderna som lovas på hemsidan…

Levaranstiderna som lovas på hemsidan vid beställning levde iaf inte upp till förväntningarna i mitt fall, fel tracking nummer vid leverans

Samt att leveransen ”inom ett dygn inom sverige” i självaverket är 10 dagar

Kanske bättre lycka nästa gång då

30 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Bytet till identisk Seamaster men med större boett.

Bytet till identisk Seamaster men med större boett (41mm), gick väldigt smidigt. Returen av den första klockan funkade väl. Den andra klockan tog lite tid på sig att anlända, men när den väl hade kommit fram, fanns det inget att anmärka på. Klockan var exakt så som jag ville ha den.
Med vänlig hälsning,
Per Bergman

17 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Uret.se tog in min Tissot klocka där…

Uret.se tog in min Tissot klocka där sekundvisaren hamnade mellan markeringarna för lagning. Efter ett par månader fick jag tillbaka den och felet kvarstod, de ville inte korrigera det eller ta emot klockan för inbyte mot en annan. Skicka tillbaka klockan och kräv pengarna tillbaka direkt är mitt råd.

3 novembre 2025

Risposta di UretVintage.se

Hej Johan! Tack för din review! Självklart vill vi göra dig nöjd men serviceavdelningen har angett att detta är helt normalt och inget som tyvärr går att justera. Jag kan även se att vi har haft kontakt med dig via mail hela vägen. Skicka gärna in ytterligare tankar eller underlag i ditt ärende om du önskar mer hjälp. Då kan vi se över ärendet igen. Du kan skicka det till support@uretvintage.se. Ha en fin dag! Hanna Support Agent

Strålande

Otrolig klocka i bra skick. Kändes enkelt att handla med tydliga bilder. Stabil och etablerad handlare med enormt utbud.

31 ottobre 2025

Risposta di UretVintage.se

Hej Adam! Tack för din fina feedback! Vad kul att höra att du är nöjd! Ha en fin dag! Hanna Support Agent

Köpte en begagnad Tag Heuer

Köpte en begagnad Tag Heuer klocka till ett mycket bra pris.
Beskrivningen av skicket stämde mycket bra, till och med att klockans skick vara ännu bättre än i beskrivningen. Smidig affär och snabb leverans.

22 ottobre 2025

Risposta di UretVintage.se

Hej Magnus! Tack för din feedback! Din review gör oss så glada! Ha en fin dag! Hanna Support Agent

Dålig kommunikation via tråd

Dålig kommunikation via tråd, kunde ta dagar om man ens fick svar . Fick ringa in till en kundtjänst som förmedlade de frågor man hade för att få återkoppling. I övrigt fungerade köp och leverans alldeles utmärkt. Mycket nöjd med inbytespris och köpet av ny klocka.

23 ottobre 2025

Risposta di UretVintage.se

Hej Mario! Tack för din feedback! Vi tar till oss denna och försöker bli bättre. Jag kan se att vintageavdelningen har svarat dig längs hela vägen. Ibland så tar svaret någon dag extra om de har mycket att göra. Återkom gärna till oss igen om du har några funderingar alls. Vi hoppas att du fortsatt är nöjd med din klocka. Ha en fin dag! Hanna Support Agent

Höll utlovad leveranstid

Höll utlovad leveranstid, Underrättad i uppdateringar av leveransen ⭐️
Över förväntan i utlovat skick! Kan varmt rekommendera Uret Vintage!

23 ottobre 2025

Risposta di UretVintage.se

Tack för ditt omdöme! Vad kul att du är nöjd med klockan och med vår leverans! Ha en fin dag! Mvh - Uret.se

Good customer service

Good customer service! The delivery was a bit late (not a big issue) however the customer service keeps me in the loop and replying whenever I reached out.

22 ottobre 2025

Risposta di UretVintage.se

Thank you very much for your review! Have a nice day!

Snabb leverans!

Snabb leverans!

15 ottobre 2025

Risposta di UretVintage.se

Hej Tim! Tack för din review! Vad kul att du är så nöjd. Det gör oss glada att se att du gett oss fem stjärnor i betyg. Ha en fin dag! Hanna Support Agent

Valutata 2 stelle su 5

Jag har haft väldigt blandade…

Jag har haft väldigt blandade erfarenheter med Uret. Vissa köp har varit smidiga och andra saker har varit katastrof.
Men den här gången blir nog mitt sista köp.
Den 22/9 köpte jag en klocka med leveranstid på 4-7 dagar. Nu har det gått 4 veckor, och enligt senaste kommunikationen skulle klockan ha skickats igår vilket inte har gjorts. Uppenbarligen har klockan aldrig funnits på lager och jag hade uppskattat ett ärligt svar istället för att höra att klockan snart ska skickas, för att sedan aldrig skickas.

22 settembre 2025

Risposta di UretVintage.se

Hej Mattias! Tack för att du ger oss feedback kring ditt köp hos oss! Vi beklagar att du är missnöjd. Om du vill att vi ska se över ärendet igen så kan du kontakta oss på support@uretvintage.se med ditt order nummer. Vi ser då över ditt ärende och hjälper dig vidare. Ha en fin dag! Hanna Support Agent

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più