Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Mega fedt tøj man ikke altid kan finde andre steder i samme prisleje. Har både handlet online og i butikken, begge har været gode oplevelser. Eneste klage er at deres hjemmeside godt kan være lidt... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Lynhurtig ekspedering af ordren og altid et godt udvalg af fede mærker. Derudover kører de ofte knivskarpe tilbud med markant lavere priser, så alt i alt en butik og betjening over middel som jeg vil... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Helt igennem fantastisk service. Hurtig levering og hurtigt svar fra kundeservice. Kun en kæmpe anbefaling her fra, og bestemt ikke sidste gang jeg handler der. Der var noget forkert i min ordre o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super hurtig svar på mail, ned god service, fik en rygsæk med samme rabat som jeg lige havde købt samme rygsæk med, selvom tilbuddet var udløbet. Hurtig levering. Nemt at sende retur, dog koster det p... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento streetwear
  2. Negozio di abbigliamento
  3. Negozio di skateboard

Scritti dall'azienda

Undergroundshop.dk – Streetwear & sneakers Undergroundshop.dk er en dansk webshop og butikskæde med fokus på streetwear, sneakers og moderne mode til unge. Vi fører nogle af de mest populære brands lige nu – bl.a. BLS Hafnia, Butter Goods, Lost Boys, Dickies, Polar Skate Co., Adidas, New Balance, Vans, Obey, BBC/Icecream og G-STAR. Hos Underground handler det om ægte stil og kultur – inspireret af skate, sport og street. Vi leverer hurtigt, pakker med omhu og står altid klar til at hjælpe både online og i vores butikker i Vejle og Fredericia.

Informazioni di contatto

1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Utrolig dårlig stil

Kontaktede undergrund ifm. Carhartt rygsæk, da den ene netlomme gik i stykker efter en måneds brug. Der havde stået en 1/2 l drikkedunk i den som den tilsyneladende ikke kunne holde til. Personalet er på ingen måde imødekommende og man får en oplevelse af “ selv at være skyld i skaden” og ikke produktet som ikke lever op til pris/kvalitet. Rygsækken er dyr og burde kunne holde til brug af drikkedunk.
Utrolig træls oplevelse som er medvirkende til, at jeg ikke ønsker at handle hos Undergrund mere.
Virkelig dårlig stil !

29 giugno 2023
Non scritta su invito

Hej Birgitte.

Din ordre er tilbage fra 03-09-2022. Du henvendte dig til os 10 mdr. efter du modtog tasken. Du skal reklamere inden for "rimelig tid" efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen være rettidig. Slitage, som i dette tilfælde, er ikke omfattet af reklamationsretten.

Vi er kede af at du føler vi ikke har håndteret din reklamation korrekt.

Team Undergroundshop.dk

Valutata 1 stelle su 5

Klap klap klap

FUSKER BIKS, det er kundens skyld når de ikke har styr på deres egen webshop og deres egne google ads, de bekræfter ordren og NAKKER pengene, men så skriver de at de ikke kan levere fordi fejl i prisen, men pengene kunne de godt lige trække med det samme, og så er der intet at komme efter i form af beklagelse for fejlen eller godtgørelse eller accept af at det er en fejl som ligger hos dem selv, og nu skal man gå og vente på at få sine penge refunderet for en fejl på deres hjemmeside, virkelig flot, det er nemt at reklamere med falske priser og nakke folks penge bare for at lokke dem ind på siden, for så derefter bare at sige, nå men det var da en tydelig prisfejl som om det er kundens skyld. klap klap klap

17 maggio 2023
Non scritta su invito

Hej Henrik.

Vi er kede af din oplevelse hos os. I dette tilfælde er der dog tale om en teknisk fejl i prisopsætningen på webshoppen, som har gjort at et enkelt produkt er blevet prissat til 9 KR. i stedet for 149 KR! Altså en besparelse i procent på hele 94% Da der naturligvis var tale om en åbenlys fejl, kunne vi desværre ikke sælge dig produktet til den pris. Vi henviser til aftalelovens § 32. Vi beklager selvfølgelig fejlen. Som tidligere nævnt er din ordre blevet annulleret og pengene er selvfølgelig ikke hævet og burde meget gerne fremgå af din konto.

Valutata 4 stelle su 5

Fint!

Meget hurtigt og fint nok

27 aprile 2023

Hej Rachel

Vi er glade for at det hele bare fungerede Vi står klar til at hjælpe dig igen næste gang.

2 maggio 2023

Hej Malene.

Vi er glade for at du er tilfreds med dit køb hos os. Vi står klar til at hjælpe næste gang igen. :-)

Super aresome

Jeg fik mine varer til tiden. Og de var som beskrevet.

30 aprile 2023

Hey Claus.

Tak for anmeldelsen! Vi er glade for at det hele bare spillede.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più