Mega fedt tøj man ikke altid kan finde andre steder i samme prisleje. Har både handlet online og i butikken, begge har været gode oplevelser. Eneste klage er at deres hjemmeside godt kan være lidt... Leggi di più

Lynhurtig ekspedering af ordren og altid et godt udvalg af fede mærker. Derudover kører de ofte knivskarpe tilbud med markant lavere priser, så alt i alt en butik og betjening over middel som jeg vil... Leggi di più

Helt igennem fantastisk service. Hurtig levering og hurtigt svar fra kundeservice. Kun en kæmpe anbefaling her fra, og bestemt ikke sidste gang jeg handler der. Der var noget forkert i min ordre o... Leggi di più

Super hurtig svar på mail, ned god service, fik en rygsæk med samme rabat som jeg lige havde købt samme rygsæk med, selvom tilbuddet var udløbet. Hurtig levering. Nemt at sende retur, dog koster det p... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento streetwear
  2. Negozio di abbigliamento
  3. Negozio di skateboard

Undergroundshop.dk – Streetwear & sneakers Undergroundshop.dk er en dansk webshop og butikskæde med fokus på streetwear, sneakers og moderne mode til unge. Vi fører nogle af de mest populære brands lige nu – bl.a. BLS Hafnia, Butter Goods, Lost Boys, Dickies, Polar Skate Co., Adidas, New Balance, Vans, Obey, BBC/Icecream og G-STAR. Hos Underground handler det om ægte stil og kultur – inspireret af skate, sport og street. Vi leverer hurtigt, pakker med omhu og står altid klar til at hjælpe både online og i vores butikker i Vejle og Fredericia.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Der står i har varen på hjemmesiden

Der står i har varen på hjemmesiden, men så ringer i op og siger den ikke er der alligevel

28 dicembre 2023
Logo di Undergroundshop.dk

Risposta di Undergroundshop.dk

Hej Tina.

VI beklager at den ønskede varer var udsolgt. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, at vi have en fejl på på vores lager. Det sker heldigvis meget sjældent. Jeg kan se at I blev ringet op og fik dette fortalt. Vi prioritere at kontakte vores kunde over telefon hvis muligt, frem for en skrive en besked, for at få løst evt. problemer hurtigst muligt.

Rigtig god dag til dig.

Michael
Undergroundshop.dk

Megagod service

Megagod service - ringede og lagde en besked på telefonsvarer for at fortælle varen var forsinket og vi kunne finde en løsning der afkortede ventetiden. Det er bare god stil👍👍

28 dicembre 2023

nemt og dejligt

ved ikke rigtigt hvad jeg skal skrive nemt og dejligt at jeg fik min bestilling, der gik lidt tid før den blev sendt af sted men om det var på grund af at det var op til weekendt vides ikke men ikke nået at klager over fra min side af.

30 agosto 2023

Hurtig levering

Hurtig levering. Fandt dog ud af, den bestilte vare var for stor, og henvendte mig til den fysiske butik, som også hurtig løste problemet, og byttede til rette størrelse, TAK

22 luglio 2023