Mega fedt tøj man ikke altid kan finde andre steder i samme prisleje. Har både handlet online og i butikken, begge har været gode oplevelser. Eneste klage er at deres hjemmeside godt kan være lidt... Leggi di più

Lynhurtig ekspedering af ordren og altid et godt udvalg af fede mærker. Derudover kører de ofte knivskarpe tilbud med markant lavere priser, så alt i alt en butik og betjening over middel som jeg vil... Leggi di più

Helt igennem fantastisk service. Hurtig levering og hurtigt svar fra kundeservice. Kun en kæmpe anbefaling her fra, og bestemt ikke sidste gang jeg handler der. Der var noget forkert i min ordre o... Leggi di più

Super hurtig svar på mail, ned god service, fik en rygsæk med samme rabat som jeg lige havde købt samme rygsæk med, selvom tilbuddet var udløbet. Hurtig levering. Nemt at sende retur, dog koster det p... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento streetwear
  2. Negozio di abbigliamento
  3. Negozio di skateboard

Undergroundshop.dk – Streetwear & sneakers Undergroundshop.dk er en dansk webshop og butikskæde med fokus på streetwear, sneakers og moderne mode til unge. Vi fører nogle af de mest populære brands lige nu – bl.a. BLS Hafnia, Butter Goods, Lost Boys, Dickies, Polar Skate Co., Adidas, New Balance, Vans, Obey, BBC/Icecream og G-STAR. Hos Underground handler det om ægte stil og kultur – inspireret af skate, sport og street. Vi leverer hurtigt, pakker med omhu og står altid klar til at hjælpe både online og i vores butikker i Vejle og Fredericia.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Helt igennem fantastisk service.

Kun en kæmpe anbefaling her fra, og bestemt ikke sidste gang jeg handler der.
Der var noget forkert i min ordre og da jeg skrev til dem fik jeg 2 muligheder for hvad vi kunne gøre, og Wupti så var den klaret i løbet af ingen tid.

10 febbraio 2026

Har købt et par busker og kan hverken…

Har købt et par busker og kan hverken beklage mig over produktet eller leveringstiden.
Men I vælger simpelthen at lave et lille sort vindue i venstre bund af skærmen som fortæller man kan spare 10% på sin første ordre hvis tilmelder sig nyhedsbrev og kopiere en eller anden dum kode.
Lille nok til at den ikke ligefrem falder i øjnene når man er lidt hurtigere på tasterne.
Det kunne man godt have gjort tydligere for sine kunder:-)
Jeg fik ikke mine 10%..

15 dicembre 2025

Fuldstændig fantastisk butik.

Fuldstændig fantastisk butik.

Jeg bestilte en sen aften, og formiddagen efter får jeg så et opkald fra Jannick. En vare jeg havde bestilt var desværre udsolgt, og han hjælp mig så med at finde en anden i stedet. FANTASTISK service, og jeg glæder mig allerede til at bestille igen!

11 ottobre 2025

Hey!

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med den service, Jannick har givet dig. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste oplevelse, og det betyder meget for os at få sådan en positiv tilbagemelding. Vi glæder os også til at byde dig velkommen tilbage næste gang!

Tak for din tillid, og vi ser frem til dit næste køb.

De bedste hilsner

Lätt att beställa

Lätt att beställa, snabb bra kommunikation. Allt toppen

28 settembre 2025

Hej Karin.

Stort tack för din fina recension! Vi är så glada att höra att du haft en bra upplevelse med både beställning och kommunikation. Vi strävar alltid efter att göra allt så enkelt och smidigt som möjligt för våra kunder. Hoppas vi får nöjet att hjälpa dig igen snart!

Med vänliga hälsningar

Hurtig levering

Hurtig levering. Ingen problemer

3 settembre 2025

Hej Hannah.

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig, og at alt forløb uden problemer. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden!

De bedste hilsner