Ik had schoenen besteld, helaas de verkeerde maat dus deze gingen retour. Binnen een week alles geregeld en mijn geld weer op mijn rekening, super service! Weer nieuwe schoenen besteld nu de goede ma... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zoals altijd gewoon goede kleding voor een goeie prijs. Tegenwoordig laat de verpakking wel iets te wensen over: De plastic zak was dit keer open, en de halve bestelling inclusief retourbon ontbrak! G... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ulla Popken is in mijn ogen al jaren lang een van de betere websites. Mooie artikelen voor een maatje meer en heel veel keus.. Fijne voorwaarden. Achteraf betalen en makkelijk retourzenden. Gewoon TOP... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Ulla Popken – van Plus Size naar True Size Fashion
Ulla Popken is Europa's toonaangevende merk voor mode vanaf maat 42. Sinds de opening van de eerste winkels in 1987 is Ulla Popken nu vertegenwoordigd in meer dan 16 landen en biedt het een bijzonder uitgebreid assortiment.
Van casual looks en verfijnde, luxueuze collecties tot landelijke mode, sportcollecties, prachtige lingerie en feestelijke mode.
Onze focus ligt op de kwaliteit van onze collecties, perfecte pasvormen en eersteklas afwerking – niet op de maat. Als we in onze bijna veertigjarige geschiedenis één ding hebben geleerd, dan is het dit: geen vrouw zoekt een mooi plus-size kledingstuk – ze zoekt simpelweg een mooi kledingstuk om aan te trekken.
Geïnspireerd door de mindset van moderne vrouwen
Vrouwen van vandaag willen zich niet bezighouden met lichaamsmaten en kledingmaten, en willen daar ook niet mee bezig gehouden worden. Een belangrijk onderdeel van ons zelfbewustzijn is dat je lichaam alleen van jou is – het is geen reflectie van andermans meningen.
Daarom hebben we afscheid genomen van de term Plus Size Fashion. Omdat het naast 'normaal maten' staat en niet binnen dat kader past. Het verwijst ernaar en onderscheidt zich ervan. Dit is een ouderwetse mindset en feitelijk onjuist. Omdat bijna 50% van de vrouwen in Europa maat 42 en groter draagt.
Natuurlijk hebben we hier een nieuwe term voor. Een term die het onderscheid vervaagt en waarvoor Ulla Popken en onze mode vanaf maat 42 in de toekomst zullen staan:
TRUE SIZE FASHION
Concertgebouwplein 21, 1071, LM Amsterdam, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ik heb nog niets binnen gekregen. Ineens is het niet leverbaar

Risposta di Ulla Popken Nederland
Altijd op tijd geleverd en ook altijd goed verpakt.

Risposta di Ulla Popken Nederland
Ulla Popken heeft mooie en kwalitatieve goede kleding! Ik kan bijvoorbeeld wel 3 jaar doen met een spijkerbroek, en een jas gaat gerust 8 a 10 jaar mee en is dan nog steeds mooi! Word door het wassen natuurlijk wel wat dunner wat logisch is! Keurige verzending, ook eventuele retour is goed geregeld! Het is wel duur, maar als je kijkt hoe lang je met deze kleding kunt doen valt het erg mee!

Risposta di Ulla Popken Nederland
Optijd levering en de producten zijn wat je besteld niks minder. Totaal kwaliteit

Risposta di Ulla Popken Nederland
Heb mijn bestelling retour gestuurd omdat het niet de goede maat was hopelijk wordt er een andere grotere geleverd

Risposta di Ulla Popken Nederland
De kwaliteit springt er van af.
Blij om met een zeer grote maat er toch jeugdig uit te zien

Risposta di Ulla Popken Nederland
Dit was mijn eerste aankoop bij Ulla Popken en ik ben heel tevreden. De jurk is prachtig en de maat is prima.

Risposta di Ulla Popken Nederland
Kleding is gewoon prima voor vrouwen met een grotere maat , mooi , goed op maat en kwalitatief prima !

Risposta di Ulla Popken Nederland
Netjes snel en goed verpakt en met retour ook snel. En waar het om gaat leuke vlotte en áparte kleding

Risposta di Ulla Popken Nederland
Ik krijg mijn bestelling maar niet binnen en nu kreeg ik een mail dat er teveel besteld is, en dat t misschien wel helemaal niet komt. Niet leuk