De maten en kwaliteit kwamen over een met de vorige bestelling, hoefde niks terug te sturen. Communicatie was helder en duidelijk. En de grootste pré was dat je het pakket op op een geselecteerd post... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Geen leuke winkelpersoneel. Ik ben zelf plussize en word geholpen door een magere persoon. Ze geeft geen goed advies omdat zij zich niet kan inleven in een plus Size vrouw! Ging om de winkel klande... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De producten worden duidelijk beschreven... de kwaliteit is prima en de service is snel en goed. Ik vind ook top , dat ik niet via internet hoef te betalen. Niet iedereen doet aan internetbankieren... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ulla is altijd mijn go to winkel wanneer ik kleding van goede kwaliteit wil hebben. Grote maten kleding is niet altijd persé goed. De verhoudingen kloppen heel vaak niet, dat is bij Ulla Poken gelukki... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Ulla Popken – van Plus Size naar True Size Fashion
Ulla Popken is Europa's toonaangevende merk voor mode vanaf maat 42. Sinds de opening van de eerste winkels in 1987 is Ulla Popken nu vertegenwoordigd in meer dan 16 landen en biedt het een bijzonder uitgebreid assortiment.
Van casual looks en verfijnde, luxueuze collecties tot landelijke mode, sportcollecties, prachtige lingerie en feestelijke mode.
Onze focus ligt op de kwaliteit van onze collecties, perfecte pasvormen en eersteklas afwerking – niet op de maat. Als we in onze bijna veertigjarige geschiedenis één ding hebben geleerd, dan is het dit: geen vrouw zoekt een mooi plus-size kledingstuk – ze zoekt simpelweg een mooi kledingstuk om aan te trekken.
Geïnspireerd door de mindset van moderne vrouwen
Vrouwen van vandaag willen zich niet bezighouden met lichaamsmaten en kledingmaten, en willen daar ook niet mee bezig gehouden worden. Een belangrijk onderdeel van ons zelfbewustzijn is dat je lichaam alleen van jou is – het is geen reflectie van andermans meningen.
Daarom hebben we afscheid genomen van de term Plus Size Fashion. Omdat het naast 'normaal maten' staat en niet binnen dat kader past. Het verwijst ernaar en onderscheidt zich ervan. Dit is een ouderwetse mindset en feitelijk onjuist. Omdat bijna 50% van de vrouwen in Europa maat 42 en groter draagt.
Natuurlijk hebben we hier een nieuwe term voor. Een term die het onderscheid vervaagt en waarvoor Ulla Popken en onze mode vanaf maat 42 in de toekomst zullen staan:
TRUE SIZE FASHION
Concertgebouwplein 21, 1071, LM Amsterdam, Paesi Bassi
Alles was duidelijk en het retourneren was ook makkelijk!
Mooie site met heel veel mooie spullen!!
Ook vaak kortingen en sale! Producten zijn altijd van goede kwaliteit!!
En de service is ook prima, je word altijd goed geholpen en ze denken met je mee!!
Kan het iedereen aanbevelen!!

Risposta di Ulla Popken Nederland
De foto's zijn zeer betrouwbaar dus altijd een geslaagde aankoop. Ook de maat klopt altijd. Mooie kwaliteit voor een leuke prijs.

Risposta di Ulla Popken Nederland
is prima bedrijf allee die korting cod krijg ik nooit vind maar raar

Risposta di Ulla Popken Nederland
Pakket goed ontvangen helaas broeken niet naar mijn smaak

Risposta di Ulla Popken Nederland
Wordt keurig afgewerkt. Bij retour wordt je ook opde hoogte gehouden van je pakket. Alleen mailtjes mogen minder

Risposta di Ulla Popken Nederland
Jurken lang genoeg voor langere mensen. Betaling gaf wat vraagtekens. Bij de winkel 25 km verderop is het prima geregeld.

Risposta di Ulla Popken Nederland
Altijd keurig verpakt. De levering zou wat mij betreft sneller kunnen.

Risposta di Ulla Popken Nederland
Ben al jaren klant bij Ulla popken en bestel er regelmatig . Fijne jeans met korte maten.

Risposta di Ulla Popken Nederland
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.