Ulla Popken Nederland Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ik had schoenen besteld, helaas de verkeerde maat dus deze gingen retour. Binnen een week alles geregeld en mijn geld weer op mijn rekening, super service! Weer nieuwe schoenen besteld nu de goede ma... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Zoals altijd gewoon goede kleding voor een goeie prijs. Tegenwoordig laat de verpakking wel iets te wensen over: De plastic zak was dit keer open, en de halve bestelling inclusief retourbon ontbrak! G... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ulla Popken heeft mooie en kwalitatieve goede kleding! Ik kan bijvoorbeeld wel 3 jaar doen met een spijkerbroek, en een jas gaat gerust 8 a 10 jaar mee en is dan nog steeds mooi! Word door het wassen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ulla Popken is in mijn ogen al jaren lang een van de betere websites. Mooie artikelen voor een maatje meer en heel veel keus.. Fijne voorwaarden. Achteraf betalen en makkelijk retourzenden. Gewoon TOP... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Negozio di intimo

Informazioni su Ulla Popken Nederland

Scritti dall'azienda

Ulla Popken – van Plus Size naar True Size Fashion

Ulla Popken is Europa's toonaangevende merk voor mode vanaf maat 42. Sinds de opening van de eerste winkels in 1987 is Ulla Popken nu vertegenwoordigd in meer dan 16 landen en biedt het een bijzonder uitgebreid assortiment.

Van casual looks en verfijnde, luxueuze collecties tot landelijke mode, sportcollecties, prachtige lingerie en feestelijke mode.

Onze focus ligt op de kwaliteit van onze collecties, perfecte pasvormen en eersteklas afwerking – niet op de maat. Als we in onze bijna veertigjarige geschiedenis één ding hebben geleerd, dan is het dit: geen vrouw zoekt een mooi plus-size kledingstuk – ze zoekt simpelweg een mooi kledingstuk om aan te trekken.

Geïnspireerd door de mindset van moderne vrouwen

Vrouwen van vandaag willen zich niet bezighouden met lichaamsmaten en kledingmaten, en willen daar ook niet mee bezig gehouden worden. Een belangrijk onderdeel van ons zelfbewustzijn is dat je lichaam alleen van jou is – het is geen reflectie van andermans meningen.

Daarom hebben we afscheid genomen van de term Plus Size Fashion. Omdat het naast 'normaal maten' staat en niet binnen dat kader past. Het verwijst ernaar en onderscheidt zich ervan. Dit is een ouderwetse mindset en feitelijk onjuist. Omdat bijna 50% van de vrouwen in Europa maat 42 en groter draagt.

Natuurlijk hebben we hier een nieuwe term voor. Een term die het onderscheid vervaagt en waarvoor Ulla Popken en onze mode vanaf maat 42 in de toekomst zullen staan:

TRUE SIZE FASHION

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

4817 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hi Anita,

Bedankt voor je feedback en de positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent over de goede kwaliteit en dat alles past. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.

Valutata 3 stelle su 5

Mooie kleding redelijk aan de prijs.

Mooie kleding redelijk aan de prijs.
Niet online besteld maar een winkelbezoek,wat ik dus nooit meer doe.
Kwam voor een broek werd naar een rek gewezen en weg was ze.
Zoek het maar uit.
Ook had ik er geen prettig gevoel.

Non scritta su invito

Risposta di Ulla Popken Nederland

Wat vervelend om te horen dat dit zo gegaan is. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we je willen bieden. Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice via 0800 - 0 201 420 of stuur een e-mail naar service@mail.ullapopken.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. We helpen je graag verder!

Top!!!!!!!

Hi Sylvia,

Bedankt voor je feedback en de positieve beoordeling!

Hi Ad,

Wat fijn om te horen dat alles goed gedaan en geregeld was! Hartelijk dank voor de positieve feedback en de mooie beoordeling. We waarderen dit enorm!

Hi,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat de bestelling en aflevering naar wens waren.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, mooie kwaliteit kleding.

Hi Anny,

Bedankt voor je feedback en de positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met de snelle levering en de mooie kwaliteit van onze kleding. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.

Doen wat ze beloven top

Risposta di Ulla Popken Nederland

Bedankt voor je feedback en de positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent en hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.

Snel geleverd

Snel geleverd
Vind alleen verwarrend dat bij de regenjas kleur zwart en bij de bijpassende regenbroek lijsteengrijs staat. Dat doet vermoedde dat het kleurverschil is en dat is niet zo.
En bij de regenjas zit in een zak 2 stieken met haken,zou je het kunnen opvouwen,geen idee hoe. Geen uitleg bij.

12 settembre 2026

Risposta di Ulla Popken Nederland

Hartelijk dank voor je feedback – we zullen deze graag doorgeven. Alleen met jullie hulp kunnen we ons verder ontwikkelen! Voor concrete vragen kun je rechtstreeks contact opnemen met onze klantenservice.

prima kleding

prima kleding, snel bezorgd

3 settembre 2026

Hi,

Bedankt voor je feedback en de positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met de kleding en de snelle bezorging. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.

Geweldige kwaliteit

3 settembre 2026

Hi Maria,

Bedankt voor je feedback en de positieve beoordeling!

Jammer dat jullie maat 54 geen 54 meer is

De enige winkel waarin ik tot de laatste bestelling het gevoel had deze firma snapt volle vrouwen. Nou nog niet op gebied van sportkleding. Het shirt is een maat 54 maar lijkt wel maat 50 en de sportbeha is een 105c lijkt wel een 95b. Erg jammer niets aan op dit moment.

2 settembre 2026

Risposta di Ulla Popken Nederland

Bedankt voor je feedback over de maatvoering. We doen ons best om onze maattabel zo duidelijk mogelijk te maken, maar het kan gebeuren dat een maat toch niet helemaal goed zit. Wil je persoonlijk advies, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 0800 - 0 201 420 of stuur een e-mail naar service@mail.ullapopken.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. We helpen je graag verder!

blij met mijn regenjas

blij met mijn regenjas. klein pakketje ook om mee te nemen. verder snel geleverd met voldoende info van de bezorgdienst

10 settembre 2026

Hi Nienke,

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je regenjas en de snelle levering! We waarderen je positieve feedback enorm.

Nee maat te groot

4 settembre 2026

Valutata 1 stelle su 5

Product viel tegen

Product viel tegen

Risposta di Ulla Popken Nederland

Wat jammer om te horen dat het artikel niet helemaal aan je verwachting voldoet. Onze klantenservice kijkt graag met je mee naar een passende oplossing of een alternatief.

Hi Myranda,

Bedankt voor je feedback en de positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met de mooie jas en de snelle bezorging. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop.

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een bestelling geplaatst en…

Ik heb een bestelling geplaatst en betaald van producten die blijkbaar helemaal niet voorradig zijn. Deze kleding heb ik besteld voor een feestje. Als ik bij bestellen had geweten dat de levering onbekend zou zijn had ik iets anders besteld. Nu, een week later krijg ik bericht dat het niet duidelijk wanneer de kleding geleverd kan worden.

Hallo Miranda,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat de door jou bestelde kleding, die je nodig had voor een feestje, niet op voorraad bleek te zijn. Wij begrijpen je teleurstelling volledig, vooral omdat de levering nu onzeker is. Dat is absoluut niet de ervaring die wij je willen bieden.

Neem hiervoor toch contact op met onze klantenservice via 0800 - 0 201 420 of stuur een e-mail naar service@ullapopken.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.
Wij helpen je graag verder!

Heel prijzig

Heel prijzig

26 agosto 2026

Hallo,

Dank je wel voor je feedback. Jammer om te horen dat je onze artikelen aan de dure kant vindt. Wij streven er altijd naar een goede balans te bieden tussen prijs en kwaliteit.
Tip: houd zeker onze website in de gaten, daar vind je regelmatig acties en aanbiedingen die het shoppen nog aantrekkelijker maken.

Voor vragen of advies kun je ook altijd terecht bij onze klantenservice via 0800 - 0 201 420 of stuur een e-mail naar service@ullapopken.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur.
Wij helpen je graag verder!

Het Ulla Popken-team

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più