Trodo.nl Recensioni 144

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Valutata 4 stelle su 5

De prijzen zijn prima, makkelijk onderdelen vinden. Veel te verkrijgen Helaas duurt het wat langer voordat je de onderdelen geleverd krijgt. Maar dit staat wel duidelijk vermeld. Maar als het be... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Betrouwbaar en snel. Zelfs retouren zijn goed geregeld en kosteloos. Ik ga hier zeker vaker onderdelen halen. Ze checken op VIN nummer ook of het onderdeel past op je voertuig, goeie service!

Valutata 3 stelle su 5

1e ervaring niet erg positief. Prijs van de bestelde artikelen was scherp. Echter verzendproces is traag, duurde een week voordat er werd verzonden vanuit Trodo, klantenservice leek het ook niet te we... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kon makkelijk bestellen en vlotte levering op het afhaalpunt. jammer dat er niet even vermeld was dat er een andere sticker op de olie fles zat, was even verwarrend maar was gelukkig wel dezelfde oli... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di autoricambi
  2. Carrozzeria
  3. Autofficina
  4. Mercato degli autoricambi
  5. Negozio di accessori per auto

Informazioni su Trodo.nl

Scritti dall'azienda

Trodo.nl is de ideale oplossing voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar hoogwaardige vervangende onderdelen en componenten voor hun voertuigen. We zijn er trots op de ideale keuze te zijn voor zowel professionals als autoliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbare partner waarop ze kunnen rekenen.

Bekijk onze top categorieën:

Auto onderdelen
Accessoires en uitrusting
Oliën en vloeistoffen
Gereedschap

Onze klanten begrijpen hoe elk onderdeel van hun voertuig werkt en weten wanneer vervanging of reparatie nodig is. Daarom zetten we ons bij Trodo in om auto-onderdelen van topkwaliteit te leveren die niet alleen de prestaties van je voertuig verbeteren, maar je ook gemoedsrust en langdurige zekerheid bieden.

Ook als je geen ervaren monteur bent maar wel op zoek bent naar kwaliteitsonderdelen om je veiligheid te garanderen, ben je bij Trodo aan het juiste adres. Bovendien profiteren onze klanten van de voordelen van online shoppen, zoals op hun gemak producten zoeken en vergelijken binnen ons uitgebreide assortiment.

Bij Trodo vind je een breed assortiment aan producten in categorieën zoals motoronderdelen, uitlaatsystemen, filters, remsystemen, elektrische componenten en een uitgebreide selectie accessoires voor je voertuig. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en afkomstig van betrouwbare fabrikanten van auto-onderdelen, zoals BOSCH, BREMBO, SACHS, TRW, FEBI BILSTEIN, ATE, HELLA, LUK, VALEO, en andere bekende merken.

Welk type auto of ander voertuig je ook hebt, we garanderen dat je bij Trodo altijd de juiste auto-onderdelen vindt. Je hoeft niet langer elke winkel in de stad af te gaan of genoegen te nemen met wat je lokale werkplaats te bieden heeft. Online bestellen is tegenwoordig de norm en bij ons kun je producten vergelijken en kiezen totdat je de meest geschikte en betaalbare optie hebt gevonden.

Ons brede assortiment in alle categorieën houdt onze klanten tevreden en versterkt hun vertrouwen in ons. Sinds dag één ligt onze focus op het bieden van een soepele en prettige winkelervaring die klanten stimuleert om terug te komen. De reputatie die we dankzij hun uitstekende reviews hebben opgebouwd, is het bewijs van onze toewijding aan het leveren van uitzonderlijke service.

Bij Trodo bieden we een eigen klantenservice die niet alleen vragen over de bestelstatus beantwoordt, maar ook technisch advies geeft. We staan klaar om je te helpen met eventuele problemen.

We bieden uitsluitend de veiligste betaalmethoden aan.

We verzenden naar Nederland en België.

Geniet van een uitstekende winkelervaring bij Trodo.nl!

Auto-onderdelen & accessoires online

Scritti dall'azienda

Uitgebreid assortiment en kwaliteit
Trodo.nl biedt een breed assortiment hoogwaardige auto-onderdelen en accessoires van betrouwbare fabrikanten, waardoor je eenvoudig de juiste producten voor je voertuig vindt.
Scherpe prijzen en klanttevredenheid
Wij bieden kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, met een sterke focus op klanttevredenheid en het opbouwen van een uitstekende reputatie dankzij positieve reviews.
Eigen klantenservice en technische ondersteuning
Trodo biedt een eigen klantenservice die niet alleen vragen over bestellingen beantwoordt, maar ook waardevol technisch advies geeft om je te helpen bij het oplossen van eventuele problemen.
Volle kracht vooruit!
Dit is onze merkbelofte bij Trodo. We streven ernaar een betrouwbare speler te zijn in de auto sector, waarbij we voertuig onderhoud en -verzorging begrijpelijk en moeiteloos maken voor iedereen. Onze missie weerspiegelt onze toewijding aan uitzonderlijke klantervaringen - door premium producten, deskundig advies en betrouwbare ondersteuning te bieden, zodat je elk voertuig gerelateerd probleem met vertrouwen, snelheid en consistentie kunt aanpakken, elke dag opnieuw. Door barrières in voertuig onderhoud weg te nemen, stellen we onze klanten in staat om hun autozorg eenvoudig en met vertrouwen in eigen hand te nemen, zodat ze zonder belemmeringen vooruit kunnen blijven gaan.

De bestelde producten passen gegarandeerd!

Controle van productcompatibiliteit

Onze interne experts controleren de compatibiliteit van de onderdelen.

4,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs

Met kentekencheck eenvoudig zoeken naar onderdelen in de database

4 maggio 2026

Hoi,

Hartelijk dank voor je positieve review.

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en de prijs. Ook goed om te weten dat de kentekencheck het zoeken naar onderdelen makkelijk voor je heeft gemaakt, dat is precies waar we naar streven.

Voor toekomstige bestellingen raden we aan gebruik te maken van onze gratis compatibiliteitscheck, omdat onderdelen niet altijd perfect passen op basis van alleen het kenteken.

We hopen je snel weer terug te zien!

Valutata 5 stelle su 5

Goede prijs snelle levering.

Goede prijs, goede levering.

1 maggio 2026

Hallo Leo,

Hartelijk dank voor je beoordeling.
We zijn blij te horen dat zowel de prijzen als de levering je bevallen zijn.

We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen.

Valutata 5 stelle su 5

Mijn onderdelen snel en netjes…

Mijn onderdelen snel en netjes afgeleverd zeer tevreden en bestel.zeker weer bij jullie als ik wat nodig ben

1 maggio 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor je beoordeling en feedback.
We zijn blij dat je tevreden bent met de levering en kijken uit naar je volgende bestelling.

Valutata 1 stelle su 5

Paczka nie została dostarczona

Paczka nie została dostarczona

29 aprile 2026

Cześć Katarzyna!

Dziękujemy za Twoją opinię!

Przykro nam z powodu zaistniałej sytuacji.

Zamówienie zostało zwrócone, a szczegółowe wyjaśnienie wysłaliśmy do Ciebie e-mailem. Jeśli pojawią się dodatkowe pytania, jesteśmy do dyspozycji.

Hallo Ash,

Hartelijk dank voor je uitstekende beoordeling.
Jouw feedback betekent veel voor ons.

Het is fijn om te horen dat zowel de levering als de prijzen aan je verwachtingen voldoen.

Wij wensen je een fijne dag!

Valutata 5 stelle su 5

De prijs was een aangename verrassing

De prijs was een aangename verrassing. De levering was extreem snel. Ik hoop dat we in de toekomst weer kunnen samenwerken 👍

Hallo,

Hartelijk dank dat je je ervaring met ons hebt gedeeld.
We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent over de prijzen en levering.

Neem gerust opnieuw contact met ons op wanneer we je kunnen helpen.

Fijne avond!

Top service

Hallo Polo,

Hartelijk dank voor je beoordeling en je vriendelijke woorden over onze service.
Het is geweldig om te horen dat de service aan je verwachtingen heeft voldaan.

We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Valutata 5 stelle su 5

Prima geregeld en snel geleverd.

Prima geregeld en snel geleverd.

Hallo Jo,

Hartelijk dank voor je beoordeling en reactie.
Het maakt ons blij om te horen dat we zijn geslaagd in de service en levering.

Makkelijk en goed behandeld

Makkelijk en goed behandeld
Toen ik een paketje met een probleem kreeg

23 aprile 2026

Hallo,

Hartelijk dank dat je je ervaring met ons hebt gedeeld. We zijn blij dat we je op een manier hebben kunnen helpen die aan je verwachtingen voldoet.

We kijken ernaar uit om opnieuw met je samen te werken.

Valutata 1 stelle su 5

Yesterday i got my thermostat

Yesterday i got my thermostat, it could be "Mahle", and i pay for it 47€.
1). Inside the box "Mahle" was another thermostat "motorad", price for this one is 27€ but not 47(((....
2). When i pay my money to Dutch company, o would like to buy it in Holland. But nothing like that - it's was sending from Poland & i have to wait for delivery more than one week ((((

So. Someone put inside the box, another thermostat and chip my money...

Thanks Trodo.nl

Hello!

Thank you for your review.

We would like to investigate this case, so we kindly ask you to register a return request in your profile and our team will get back to you with a solution.

Regarding the delivery time, the order was delivered within 3 working days as advertised. Please note that the selected part had a later dispatch date, which can affect the overall timeline.

Snel geleverd!

22 aprile 2026

Hallo Bart,

Hartelijk dank voor de positieve beoordeling.
Het is fijn om te horen dat de levering snel is verlopen.

Bestelde binnenbanden

Op basis van juiste informatie goede onderdelen snel geleverd

28 aprile 2026

Hallo Albert,

dank je wel voor je feedback!

Fijn om te horen dat de juiste onderdelen snel geleverd zijn.

We helpen je graag weer in de toekomst!

Met vriendelijke groet.

Super enthousiast

Super enthousiast

27 aprile 2026

Hallo,

bedankt voor je enthousiaste review!

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent.

We hopen je ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Eerste ervaring met Trodo

Eerste ervaring met Trodo, bestelling prima verlopen, het was ook erg goed verpakt!

25 aprile 2026

Hallo Eric,

Hartelijk dank voor je vriendelijke feedback – we zijn erg blij te horen dat je eerste ervaring met ons zo positief was!

We zijn blij dat alles goed is verlopen met je bestelling en dat deze goed verpakt is aangekomen.

We stellen je vriendelijke woorden zeer op prijs en kijken ernaar uit je in de toekomst van dienst te kunnen zijn.

Fijne dag verder!

Valutata 4 stelle su 5

Correct onderdeel geleverd.

Correct onderdeel geleverd.
Bezorgdienst DPD zeer slecht/

17 aprile 2026

Hallo Dominico,

Bedankt voor je feedback. We zijn blij dat je het juiste onderdeel hebt ontvangen en stellen het ook op prijs dat je je ervaringen met de levering met ons hebt gedeeld. Je opmerkingen zijn waardevol voor ons om ons te blijven verbeteren. We wensen je een fijne dag toe.

Zeer tevreden

Gezien, de goede reviews, heb ik voor de eerste keer bij Trodo besteld. Vond de prijs van de motorolie schappelijk (14% korting)
Ondanks, dat het uit Polen kwam, werd het best wel snel bezorgd.
Ongetwijfeld, zal ik de volgende keer weer bij Trodo bestellen!

24 aprile 2026

Hallo Ratna,

Hartelijk dank voor je leuke feedback! We zijn vooral blij om te horen dat je eerste bestelling zo’n positieve ervaring was, en het betekent veel voor ons dat je weer voor ons hebt gekozen. We wensen je een fijne dag toe.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più