Trodo.nl Recensioni 144

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Valutata 4 stelle su 5

De prijzen zijn prima, makkelijk onderdelen vinden. Veel te verkrijgen Helaas duurt het wat langer voordat je de onderdelen geleverd krijgt. Maar dit staat wel duidelijk vermeld. Maar als het be... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Betrouwbaar en snel. Zelfs retouren zijn goed geregeld en kosteloos. Ik ga hier zeker vaker onderdelen halen. Ze checken op VIN nummer ook of het onderdeel past op je voertuig, goeie service!

Valutata 3 stelle su 5

1e ervaring niet erg positief. Prijs van de bestelde artikelen was scherp. Echter verzendproces is traag, duurde een week voordat er werd verzonden vanuit Trodo, klantenservice leek het ook niet te we... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kon makkelijk bestellen en vlotte levering op het afhaalpunt. jammer dat er niet even vermeld was dat er een andere sticker op de olie fles zat, was even verwarrend maar was gelukkig wel dezelfde oli... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di autoricambi
  2. Carrozzeria
  3. Autofficina
  4. Mercato degli autoricambi
  5. Negozio di accessori per auto

Informazioni su Trodo.nl

Scritti dall'azienda

Trodo.nl is de ideale oplossing voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar hoogwaardige vervangende onderdelen en componenten voor hun voertuigen. We zijn er trots op de ideale keuze te zijn voor zowel professionals als autoliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbare partner waarop ze kunnen rekenen.

Bekijk onze top categorieën:

Auto onderdelen
Accessoires en uitrusting
Oliën en vloeistoffen
Gereedschap

Onze klanten begrijpen hoe elk onderdeel van hun voertuig werkt en weten wanneer vervanging of reparatie nodig is. Daarom zetten we ons bij Trodo in om auto-onderdelen van topkwaliteit te leveren die niet alleen de prestaties van je voertuig verbeteren, maar je ook gemoedsrust en langdurige zekerheid bieden.

Ook als je geen ervaren monteur bent maar wel op zoek bent naar kwaliteitsonderdelen om je veiligheid te garanderen, ben je bij Trodo aan het juiste adres. Bovendien profiteren onze klanten van de voordelen van online shoppen, zoals op hun gemak producten zoeken en vergelijken binnen ons uitgebreide assortiment.

Bij Trodo vind je een breed assortiment aan producten in categorieën zoals motoronderdelen, uitlaatsystemen, filters, remsystemen, elektrische componenten en een uitgebreide selectie accessoires voor je voertuig. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en afkomstig van betrouwbare fabrikanten van auto-onderdelen, zoals BOSCH, BREMBO, SACHS, TRW, FEBI BILSTEIN, ATE, HELLA, LUK, VALEO, en andere bekende merken.

Welk type auto of ander voertuig je ook hebt, we garanderen dat je bij Trodo altijd de juiste auto-onderdelen vindt. Je hoeft niet langer elke winkel in de stad af te gaan of genoegen te nemen met wat je lokale werkplaats te bieden heeft. Online bestellen is tegenwoordig de norm en bij ons kun je producten vergelijken en kiezen totdat je de meest geschikte en betaalbare optie hebt gevonden.

Ons brede assortiment in alle categorieën houdt onze klanten tevreden en versterkt hun vertrouwen in ons. Sinds dag één ligt onze focus op het bieden van een soepele en prettige winkelervaring die klanten stimuleert om terug te komen. De reputatie die we dankzij hun uitstekende reviews hebben opgebouwd, is het bewijs van onze toewijding aan het leveren van uitzonderlijke service.

Bij Trodo bieden we een eigen klantenservice die niet alleen vragen over de bestelstatus beantwoordt, maar ook technisch advies geeft. We staan klaar om je te helpen met eventuele problemen.

We bieden uitsluitend de veiligste betaalmethoden aan.

We verzenden naar Nederland en België.

Geniet van een uitstekende winkelervaring bij Trodo.nl!

Auto-onderdelen & accessoires online

Scritti dall'azienda

Uitgebreid assortiment en kwaliteit
Trodo.nl biedt een breed assortiment hoogwaardige auto-onderdelen en accessoires van betrouwbare fabrikanten, waardoor je eenvoudig de juiste producten voor je voertuig vindt.
Scherpe prijzen en klanttevredenheid
Wij bieden kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, met een sterke focus op klanttevredenheid en het opbouwen van een uitstekende reputatie dankzij positieve reviews.
Eigen klantenservice en technische ondersteuning
Trodo biedt een eigen klantenservice die niet alleen vragen over bestellingen beantwoordt, maar ook waardevol technisch advies geeft om je te helpen bij het oplossen van eventuele problemen.
Volle kracht vooruit!
Dit is onze merkbelofte bij Trodo. We streven ernaar een betrouwbare speler te zijn in de auto sector, waarbij we voertuig onderhoud en -verzorging begrijpelijk en moeiteloos maken voor iedereen. Onze missie weerspiegelt onze toewijding aan uitzonderlijke klantervaringen - door premium producten, deskundig advies en betrouwbare ondersteuning te bieden, zodat je elk voertuig gerelateerd probleem met vertrouwen, snelheid en consistentie kunt aanpakken, elke dag opnieuw. Door barrières in voertuig onderhoud weg te nemen, stellen we onze klanten in staat om hun autozorg eenvoudig en met vertrouwen in eigen hand te nemen, zodat ze zonder belemmeringen vooruit kunnen blijven gaan.

De bestelde producten passen gegarandeerd!

Controle van productcompatibiliteit

Onze interne experts controleren de compatibiliteit van de onderdelen.

4,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Super snel geleverd ondanks dat…

Super snel geleverd ondanks dat produkten uit polen kwamen . Ook zijn de produkten heel aangekomen . De prijs scheelde enorm mey dat in Nederland.

Hallo Frank,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt.

Goed om te horen dat de producten snel en netjes zijn aangekomen, ook al kwamen ze uit Polen. Leuk dat u daarnaast tevreden bent met de prijs.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!

goede prijs

goede prijs, en was redelijk snel geleverd

Hallo William,

Hartelijk dank voor uw feedback.

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de prijs en de levering van uw bestelling. We waarderen het enorm dat u uw ervaring met ons deelt.

Nog een fijne dag gewenst en graag tot ziens bij Trodo!

👍👍👍👍

Everything is ok

Hello Mykola,

Thank you very much for your review.

We are happy to hear that everything went well with your order.

Wishing you a nice day!

Trodo, absolute aanrader!

Top prijs! Een stuk goedkoper dan de overige aanbieders. Snelle levering.

9 maggio 2026

Hallo Tom,

Bedankt voor uw positieve review.

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de prijs en de snelle levering. Het is altijd leuk om te weten dat onze klanten een goede ervaring bij ons hebben gehad.

Bedankt dat u voor ons heeft gekozen, en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen.

Fijne dag verder!

Top…

Keuige prijs…Snelle levering

Hoi,

Bedankt voor uw review!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de prijs en de snelle levering. Het is altijd fijn om te weten dat onze klanten een goede ervaring bij ons hebben gehad.

Bedankt dat u voor Trodo heeft gekozen, en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen!

Fijn weekend gewenst!

Valutata 5 stelle su 5

Jullie hebben het onderdeel goed en…

Jullie hebben het onderdeel goed en snel geleverd.

Hallo Frans,

Hartelijk dank voor uw mooie recensie!

Wat fijn dat uw bestelling snel en correct is geleverd. We ontvangen graag zulke positieve feedback.

We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Fijne dag!

Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede onderdelen en mooie…

Zeer goede onderdelen en mooie prijzen,goed verpakt

Hallo Theo,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Geweldig om te horen dat u tevreden bent met de onderdelen, de prijzen en de verpakking van uw bestelling. Zulke feedback waarderen wij enorm.

Wij hopen u snel weer terug te zien bij een volgende bestelling.

Prettige dag verder!

Niet bestelde olie geleverd

Niet bestelde olie geleverd.
Wel bestelde merk en goede samenstelling.
Verder goed verpakt en beschermd.
Bezorging op afgesproken plaats.
Prijs is ook goed.

Hallo Reinier,

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring.

Wij begrijpen dat het verwarrend kan zijn wanneer de verpakking of het uiterlijk van het product anders is dan verwacht. Gelukkig zien we dat het juiste merk en de juiste specificaties zijn geleverd.

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de verpakking, levering en prijs.

Voor toekomstige bestellingen raden wij ook graag onze gratis compatibiliteitscontrole aan, zodat wij extra kunnen helpen bij het controleren van de juiste onderdelen of producten.

Wij wensen u nog een fijne dag verder!

Goed behandeld

Goed behandeld

29 aprile 2026

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat je goede hulp hebt gekregen. We stellen je feedback erg op prijs en hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Als je suggesties hebt over hoe we je ervaring de volgende keer kunnen verbeteren en 5 sterren kunnen verdienen, horen we die natuurlijk graag.

Fijne rest van de dag!

Prima site!

De informatie op de site was zeer uitgebreid. De controle met vinnummer is ook prettig.

8 maggio 2026

Hoi Berend,

Bedankt voor uw positieve feedback.

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de uitgebreide informatie op onze website en dat de controle via het VIN-nummer nuttig voor u was. We proberen het zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken voor onze klanten om de juiste onderdelen te vinden.

We waarderen uw review enorm en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Nog een fijne dag gewenst!

Tevreden

Gewoon. Snel verzonden. Goed verpakt

1 maggio 2026

Hallo,

Bedankt voor je feedback — we stellen het erg op prijs!

We zijn blij te horen dat alles eenvoudig verliep, snel werd geleverd en goed verpakt was. Het is fijn om te weten dat je bestelling over het algemeen aan je verwachtingen voldeed.

Als er iets is dat we kunnen verbeteren om je ervaring de volgende keer tot een volledige 5-sterrenervaring te maken, horen we graag wat je ervan vindt.

We wensen je een fijne dag toe!

Snel geleverd

Snel geleverd. Goed verpakt.

Hallo,

Leuk om te horen — bedankt voor het delen! Ik wens je een fijne dag.

Valutata 5 stelle su 5

Voor de eerste keer bij Trodo besteld…

Voor de eerste keer bij Trodo besteld en ik ben blij verrast.

Scherpe prijzen.
Nette opvolging en status updates.
Alles snel geleverd.
Alles geleverd zoals besteld.
Alles in originele ongeopende verpakkingen.
Geen verzendkosten (bestelwaarde afhankelijk).

Enigste minpuntje vond ik de verpakking van een koppelingsset en eigenlijk gebeurd dat al in de fabriek.

Zeker voor herhaling vatbaar .

29 aprile 2026

Hallo Stijn,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om zo’n gedetailleerde feedback te geven — we stellen het enorm op prijs!

We zijn erg blij om te horen dat je eerste ervaring met ons positief was, van de prijsstelling en communicatie tot de snelle en correcte levering.

We wensen je een fijne dag toe!

Valutata 5 stelle su 5

Prima bedrijf en afhandeling van mijn…

Prima bedrijf en afhandeling van mijn order. Het was even niet op voorraad maar werd enkele dagen later meteen verzonden en ik had het zo in huis. Werd ook netjes op de hoogte gehouden over de status. Prijs was ook prima. Ik raad dit bedrijf aan!

Hallo Camille,

We zijn erg blij om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad met je bestelling. Het is fijn om te weten dat alles snel is geleverd en dat je je tijdens het hele proces goed geïnformeerd voelde.

Je aanbeveling betekent veel voor ons, en we hopen je snel weer te zien.

We wensen je een fijne dag!

Hi,

Bedankt voor uw feedback.

We begrijpen dat internationale verzending soms anders kan aanvoelen. Daarom proberen we altijd zo duidelijk mogelijk te informeren over de levering en de verwachte levertijd tijdens het plaatsen van een bestelling.

Fijn om te zien dat uw bestelling succesvol is geleverd.

We hopen dat u tevreden bent met uw aankoop en helpen u graag verder als u nog vragen heeft.

Nog een fijne dag gewenst!

Perfecte service

Perfecte service

Hi Chris,

Thank you for the lovely feedback! Really happy to hear everything was perfect. Have a fantastic day ahead!

Valutata 1 stelle su 5

Levering veeeel te lang onderweg

Levering veeeel te lang onderweg. Teleurgesteld. Plaats geen bestelling meer.

5 maggio 2026

Hallo Rob,

Bedankt voor het delen van je ervaring.

We willen je er graag op wijzen dat de geschatte verzenddatum altijd vóór de aankoop wordt weergegeven, en dat de levertijd na verzending doorgaans 1 tot 4 werkdagen bedraagt, afhankelijk van de gekozen verzendmethode. Je bestelling is binnen de bij het afrekenen aangegeven termijn geleverd.

We stellen je begrip zeer op prijs en hopen dat je ons in de toekomst nog een kans geeft om je beter van dienst te zijn.

We wensen je een productieve week toe!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più