Trodo.nl Recensioni 143

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Valutata 4 stelle su 5

De prijzen zijn prima, makkelijk onderdelen vinden. Veel te verkrijgen Helaas duurt het wat langer voordat je de onderdelen geleverd krijgt. Maar dit staat wel duidelijk vermeld. Maar als het be... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Betrouwbaar en snel. Zelfs retouren zijn goed geregeld en kosteloos. Ik ga hier zeker vaker onderdelen halen. Ze checken op VIN nummer ook of het onderdeel past op je voertuig, goeie service!

Valutata 3 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Kon makkelijk bestellen en vlotte levering op het afhaalpunt. jammer dat er niet even vermeld was dat er een andere sticker op de olie fles zat, was even verwarrend maar was gelukkig wel dezelfde oli... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di autoricambi
  2. Carrozzeria
  3. Autofficina
  4. Mercato degli autoricambi
  5. Negozio di accessori per auto

Informazioni su Trodo.nl

Scritti dall'azienda

Trodo.nl is de ideale oplossing voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar hoogwaardige vervangende onderdelen en componenten voor hun voertuigen. We zijn er trots op de ideale keuze te zijn voor zowel professionals als autoliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbare partner waarop ze kunnen rekenen.

Bekijk onze top categorieën:

Auto onderdelen
Accessoires en uitrusting
Oliën en vloeistoffen
Gereedschap

Onze klanten begrijpen hoe elk onderdeel van hun voertuig werkt en weten wanneer vervanging of reparatie nodig is. Daarom zetten we ons bij Trodo in om auto-onderdelen van topkwaliteit te leveren die niet alleen de prestaties van je voertuig verbeteren, maar je ook gemoedsrust en langdurige zekerheid bieden.

Ook als je geen ervaren monteur bent maar wel op zoek bent naar kwaliteitsonderdelen om je veiligheid te garanderen, ben je bij Trodo aan het juiste adres. Bovendien profiteren onze klanten van de voordelen van online shoppen, zoals op hun gemak producten zoeken en vergelijken binnen ons uitgebreide assortiment.

Bij Trodo vind je een breed assortiment aan producten in categorieën zoals motoronderdelen, uitlaatsystemen, filters, remsystemen, elektrische componenten en een uitgebreide selectie accessoires voor je voertuig. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en afkomstig van betrouwbare fabrikanten van auto-onderdelen, zoals BOSCH, BREMBO, SACHS, TRW, FEBI BILSTEIN, ATE, HELLA, LUK, VALEO, en andere bekende merken.

Welk type auto of ander voertuig je ook hebt, we garanderen dat je bij Trodo altijd de juiste auto-onderdelen vindt. Je hoeft niet langer elke winkel in de stad af te gaan of genoegen te nemen met wat je lokale werkplaats te bieden heeft. Online bestellen is tegenwoordig de norm en bij ons kun je producten vergelijken en kiezen totdat je de meest geschikte en betaalbare optie hebt gevonden.

Ons brede assortiment in alle categorieën houdt onze klanten tevreden en versterkt hun vertrouwen in ons. Sinds dag één ligt onze focus op het bieden van een soepele en prettige winkelervaring die klanten stimuleert om terug te komen. De reputatie die we dankzij hun uitstekende reviews hebben opgebouwd, is het bewijs van onze toewijding aan het leveren van uitzonderlijke service.

Bij Trodo bieden we een eigen klantenservice die niet alleen vragen over de bestelstatus beantwoordt, maar ook technisch advies geeft. We staan klaar om je te helpen met eventuele problemen.

We bieden uitsluitend de veiligste betaalmethoden aan.

We verzenden naar Nederland en België.

Geniet van een uitstekende winkelervaring bij Trodo.nl!

Auto-onderdelen & accessoires online

Scritti dall'azienda

Uitgebreid assortiment en kwaliteit
Trodo.nl biedt een breed assortiment hoogwaardige auto-onderdelen en accessoires van betrouwbare fabrikanten, waardoor je eenvoudig de juiste producten voor je voertuig vindt.
Scherpe prijzen en klanttevredenheid
Wij bieden kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, met een sterke focus op klanttevredenheid en het opbouwen van een uitstekende reputatie dankzij positieve reviews.
Eigen klantenservice en technische ondersteuning
Trodo biedt een eigen klantenservice die niet alleen vragen over bestellingen beantwoordt, maar ook waardevol technisch advies geeft om je te helpen bij het oplossen van eventuele problemen.
Volle kracht vooruit!
Dit is onze merkbelofte bij Trodo. We streven ernaar een betrouwbare speler te zijn in de auto sector, waarbij we voertuig onderhoud en -verzorging begrijpelijk en moeiteloos maken voor iedereen. Onze missie weerspiegelt onze toewijding aan uitzonderlijke klantervaringen - door premium producten, deskundig advies en betrouwbare ondersteuning te bieden, zodat je elk voertuig gerelateerd probleem met vertrouwen, snelheid en consistentie kunt aanpakken, elke dag opnieuw. Door barrières in voertuig onderhoud weg te nemen, stellen we onze klanten in staat om hun autozorg eenvoudig en met vertrouwen in eigen hand te nemen, zodat ze zonder belemmeringen vooruit kunnen blijven gaan.

De bestelde producten passen gegarandeerd!

Controle van productcompatibiliteit

Onze interne experts controleren de compatibiliteit van de onderdelen.

4,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

De prijzen zijn prima

De prijzen zijn prima, makkelijk onderdelen vinden.
Veel te verkrijgen
Helaas duurt het wat langer voordat je de onderdelen geleverd krijgt.
Maar dit staat wel duidelijk vermeld.
Maar als het benodigde onderdelen niet morgen nodig hebt ,is het snel genoeg, en prijs technisch heel aantrekkelijk.
Zeker weer de volgende keer

20 maggio 2026

Hallo,

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze prijzen en dat u de onderdelen makkelijk kon vinden op onze website.

We begrijpen ook uw opmerking over de levertijd en waarderen het dat u aangeeft dat de geschatte levering duidelijk vermeld stond bij de bestelling.

Bedankt voor uw vertrouwen en hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw helpen.

Nog een fijne dag.

Hoefde nergens achteraan

Hoefde nergens achteraan
Bestelde materiaal goed verzorgd en geleverd

Hallo Ewald,

Bedankt voor uw review.

Fijn om te horen dat alles goed verzorgd en geleverd is en dat uw bestelling zonder problemen is verlopen.

Wij waarderen uw feedback enorm en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Mocht u nog suggesties hebben over hoe wij de volgende keer ook die 5e ster kunnen verdienen, dan horen wij dat natuurlijk graag.

Betrouwbaar en snel

Hallo,

Bedankt voor uw geweldige review.

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service, de snelle levering en de VIN-controle. We doen altijd ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en het is geweldig om te zien dat dit gewaardeerd wordt.

Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Hallo Piet,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Fantastisch om te horen dat alles volgens plan is verlopen. Dat is precies de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Wij hopen u snel weer terug te zien bij een volgende bestelling.

Fijne dag verder!

Top!

Top! Goede bougies voor een betaalbareprijs echt aanrader!😊👍

Hallo,

Bedankt voor uw leuke review en aanbeveling.

Geweldig om te horen dat u tevreden bent met de bougies en de prijs-kwaliteitverhouding. Zulke feedback motiveert ons enorm om onze service op hetzelfde niveau te blijven houden.

Veel rijplezier gewenst en graag tot een volgende keer!

Zamówiłem czujnik ciśnienia

Zamówiłem czujnik ciśnienia klimatyzacji który nie działał, zamówiłem drugi i myślałem że będzie za 2 dni a jedzie on z polski już tydzień.

18 maggio 2026

Hallo,

Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld.

Het spijt ons te horen dat de eerste airconditioning-druksensor niet correct werkte en dat de situatie voor ongemak heeft gezorgd.

Wij hebben u inmiddels een e-mail gestuurd met verdere instructies en informatie over hoe wij u kunnen helpen om deze situatie op te lossen.

Wat betreft uw tweede bestelling kunnen wij zien dat deze onderweg is en binnen de aangegeven levertijd wordt geleverd.

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen wij helpen u graag verder.

Valutata 1 stelle su 5

The website indicated a delivery time…

The website indicated a delivery time of a few days with express shipping. It took a week for my package to arrive. I am not happy with it! I have tried to contact them several times. But nothing works, and to this day, still no response from the company!

18 maggio 2026

Hello Iris,

We sincerely apologize for the situation and understand your frustration regarding the delivery delay.

We truly appreciate you taking the time to leave feedback, as it gives us the opportunity to investigate situations like this further and work together with our delivery partners to better understand what has happened and how similar situations can be avoided in the future.

We can see that you have contacted us several times regarding this matter, and we are currently reviewing the situation more closely. You will receive a follow-up email with further information and a solution as soon as possible.

Thank you again for your patience and understanding.

Valutata 1 stelle su 5

Hallo ik heb een waterpomp besteld het…

Hallo ik heb een waterpomp besteld het zou morgen bezorgd worden maar ik heb 8 dagen moet wachten tot het eindelijk aan kwam moets heel maal uit Frankrijk en de doos was beschadigd ik was bang dat de waterpomp kapot was maar gelukkig wat die niet kapot of beschadigd

12 maggio 2026

Hallo Relly,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt.

Het spijt ons dat de levering langer duurde dan verwacht. We begrijpen dat dit erg vervelend is wanneer u op een bestelling wacht. We zullen dit verder opnemen met de vervoerder om soortgelijke situaties in de toekomst zoveel mogelijk te voorkomen.

Ook vinden wij het jammer om te horen dat de verpakking beschadigd aankwam. We geven deze informatie zeker door aan ons magazijn en de transportpartner zodat dit verder nagekeken kan worden.

We zijn wel blij om te horen dat de waterpomp zelf gelukkig niet beschadigd was.

Nogmaals bedankt voor uw feedback. We waarderen het dat u dit met ons heeft gedeeld.

Valutata 2 stelle su 5

Geen reactie op een niet complete…

Geen reactie op een niet complete bestelling

9 maggio 2026

Hallo Joris,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet compleet was aangekomen.

We kunnen zien dat er op 11/05 een e-mail naar u is gestuurd met verdere instructies, nadat u contact met ons had opgenomen over de situatie.

We helpen u met alle plezier verder om deze situatie zo snel mogelijk op te lossen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u ons hierover heeft geïnformeerd.

Schokbreker achter paste! 🙂

Dit was mijn eerste keer dat ik hier een onderdeel besteld heb. Schokbreker achter. In de beschrijvingen stond geen zuigerstangmaat aangegeven. Dit heb ik in een extra aanvulling kunnen aangeven. Kreeg netjes een bevestiging dat het gecontroleerd en oké was. Bij montage bleek het idd te passen. Het duurde wel ruim een week voordat ik de schokbreker thuis had. Ben trouwens een meneer.

16 maggio 2026

Hallo,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Fijn om te horen dat de schokbreker uiteindelijk goed paste en dat de extra controle vooraf nuttig was. Daar doen we ons best voor.

We zijn ook blij dat we de bestelling binnen de aangegeven levertijd hebben kunnen leveren.

Voor toekomstige bestellingen raden we ook graag aan om gebruik te maken van onze gratis compatibiliteitscontrole, zodat we onderdelen vooraf extra kunnen controleren voor uw voertuig.

En bedankt voor de extra opmerking — we zullen erop letten 😉

Product lek geleverd

Product lek geleverd. Mocht het product houden en kreeg mijn geld terug👍

9 maggio 2026

Hallo,

Bedankt voor uw review en voor uw begrip in deze situatie.

Het spijt ons dat het product gedeeltelijk was gaan lekken tijdens de levering.

We zijn wel blij dat we samen snel tot een oplossing konden komen en dat de terugbetaling inmiddels is geregeld.

Valutata 5 stelle su 5

Aparte onderdelen alleen hier te vinden…

Aparte onderdelen alleen hier te vinden echt super netjes geregeld voor weinig snel geleverd

15 maggio 2026

Hoi Bob,

Bedankt voor uw leuke review.

Fijn om te horen dat u bij ons onderdelen heeft gevonden die lastig ergens anders te vinden zijn, en dat alles netjes en snel geleverd werd.

Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens bij Trodo!

Valutata 4 stelle su 5

Makelijk bestellen en snel geleverd

Makelijk bestellen en snel geleverd. SUPER.

13 maggio 2026

Hoi Janotte,

Hartelijk dank voor uw positieve recensie.

Het is geweldig om te horen dat het bestelproces soepel is verlopen en dat uw bestelling snel is geleverd. Dat is precies waar we naar streven!

We hopen dat u tevreden bent met uw aankoop en kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Fijne dag!

Valutata 3 stelle su 5

1e ervaring niet erg positief

1e ervaring niet erg positief. Prijs van de bestelde artikelen was scherp. Echter verzendproces is traag, duurde een week voordat er werd verzonden vanuit Trodo, klantenservice leek het ook niet te weten. En dan verzenden via een partij die zelf besloot bij een ander afhaalpunt, 6 km verder, te bezorgen. Dus al met al bijna 2 weken verder voordat ik de bestelling in huis had.

8 maggio 2026

Hoi,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt.

Fijn om te horen dat u tevreden was over de prijs van de bestelde artikelen. Tegelijkertijd vinden wij het erg jammer om te horen dat de levering en het verzendproces niet aan uw verwachtingen voldeden.

Wij begrijpen dat de totale levertijd in dit geval langer was dan gewenst, vooral doordat het pakket uiteindelijk naar een ander afhaalpunt werd gebracht door de vervoerder.

We werken samen met onze transportpartners om leveringen zo vlot mogelijk en binnen de aangegeven levertijd uit te voeren, en nemen uw feedback zeker mee verder.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen.

Wij wensen u een fijne maandag!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering. Het product is zoals beschreven.

15 maggio 2026

Hallo Sebastian,

Hartelijk dank voor uw feedback.

Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het product aan de verwachtingen voldeed zoals beschreven.

Fijne dag!

Valutata 5 stelle su 5

Heel goede prijs, prima bezorging.

Product voor een heel goede prijs en ik werd prima op de hoogte gehouden over de bezorging.

14 maggio 2026

Hoi Jos,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt.

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs en de levering. Ook leuk om te lezen dat u goed op de hoogte werd gehouden tijdens het bezorgproces.

Bedankt voor uw vertrouwen in Trodo!

Valutata 5 stelle su 5

Prima olie voor een goede prijs.

Kon makkelijk bestellen en vlotte levering op het afhaalpunt.
jammer dat er niet even vermeld was dat er een andere sticker op de olie fles zat, was even verwarrend maar was gelukkig wel dezelfde olie, de verticale nummer code links was dezelfde als op de oude fles.

13 maggio 2026

Hallo Tilly,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs en de levering. We begrijpen dat de sticker op de oliefles wat verwarrend kon zijn, maar gelukkig is alles uiteindelijk goed gekomen.

Bedankt voor uw begrip en voor het delen van uw ervaring.

Goed prijs en service

Goed prijs en service

7 maggio 2026

Hallo Mehmet,

Hartelijk dank voor uw positieve recensie.

Het is fantastisch om te horen dat u tevreden bent over zowel de prijs als onze service. Dat stellen we zeer op prijs.

We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più