Trevi Axus te Puurs met als dossierbeheerder Bjorn Van Praet. Algemeen heeft Trevi Axus een ruim aanbod en duidelijk weergegeven. Bjorn heeft me altijd zeer professioneel te woord gestaan. Goede... Leggi di più
Wij verhuren ons appartement met Trevi- Axus. Zij ontzorgen de klant volledig in verband met deze verhuring. Dit altijd met een correct en aangenaam contact , waarbij je ook regelmatig een update... Leggi di più
Trevi Axus geniet ons volle vertrouwen dankzij de inzet van alle medewerkers. Trevi Axus stelt een uitgebreide en verzorgde beschrijving van het pand samen voor zijn website. De medewerkers g... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Agenzia immobiliare
- Condominio
- Amministrazione immobiliare
- Perito valutatore immobiliare
- Consulente immobiliare
Scritti dall'azienda
TREVI AXUS: Verkoop en verhuur van vastgoed, appartement, huis, villa, grond, bedrijfsvastgoed, advies bij projectontwikkeling, verkoop van nieuw vastgoed, vastgoedbeheer, advies inzake vastgoedbeleggingen, beheer van projecten en installaties, beheer ...
Trevi Axus, het meest beoordeelde vastgoedkantoor uit de streek !
Scritti dall'azienda

- Vertrouwen begint bij openheid
- Bij Trevi Axus houden we ervan om samen te werken in een goede verstandhouding, op een eerlijke manier en vooral met de glimlach. Het vertrouwen staat bij ons centraal. Onze klanten zeggen dikwijls dat dit voor hen het verschil maakt.
Dorpshart 10, 2870, Puurs, Puurs, Belgio
- 032980202
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Van de bezichtiging tot het tekenen van…
Van de bezichtiging tot het tekenen van het huurcontract super duidelijk en vriendelijk. Heel aangename ervaring!
Heel vriendelijk ontvangen
Heel vriendelijk ontvangen. Alles werd heel duidelijk uitgelegd! Top ervaring!
easy to work with
easy to work with, great support, friendly people in Puurs who always try to help
Trevi- Axus verhuur
Dit altijd met een correct en aangenaam contact , waarbij je ook regelmatig een update krijgt van de stand van zaken.
Familie Van de Ven- Pardon
Goede service en vriendelijk personeel
Deskundigheid gekoppeld aan…
Deskundigheid gekoppeld aan klantvriendelijkheid is bij Treviaxus Puurs een geweldige vanzelfsprekendheid.
Trevi Axus te Puurs. Service en professionaliteit ten top.
Trevi Axus te Puurs met als dossierbeheerder Bjorn Van Praet.
Algemeen heeft Trevi Axus een ruim aanbod en duidelijk weergegeven. Bjorn heeft me altijd zeer professioneel te woord gestaan. Goede en duidelijke afspraken en zeer goede opvolging van mijn dossier. Waarvoor dank.
Bij het ondertekenen van het contract is er ruim de tijd gemaakt om het contract te overlopen en de nodige vragen te stellen.
Hartelijk dank voor de fijnesamenwerking.
Luc
Goede communicatie en vriendelijk.
Fantastische begeleiding
Fantastische begeleiding bij het hele proces. Het mogen bezoeken van de panden tot uiteindelijke aankoop, alles was mooi geregeld en duidelijk. Onze contactpersoon was steeds uitermate bereikbaar en toekomend aan onze vragen !
Probleem met huurder
Wij kregen alle hulp die nodig was wanneer een huurder niet betaalde. Dank daarvoor!
Zoals steeds werd ik vriendelijk…
Zoals steeds werd ik vriendelijk ontvangen en perfect geholpen.
Service Trevi Axus Puurs
De maximum aantal sterren dat we kunnen geven, zijn 5 sterren, anders hadden we er ongetwijfeld meer gegeven. De medewerkers bij Trevi Axus Puurs zijn zeer bekwaam (een krak in hun vak 😉) super vriendelijk, correct, stipt, leggen alles goed uit, in een notendop samengevat, ze begeleiden jou van het begin tot het einde en mocht je achteraf nog met vragen zitten, kan je hen altijd contacteren. Wij hebben via Trevi Axus Puurs de perfecte huurwoning gevonden waar wij ons snel thuis gaan voelen. Onze dank is groot en een special shout out naar Bjorn, Toni en de super charmante dame aan het onthaal.
Mourad & Nadia
Annuleren afspraak…
Tot mijn verbazing werd deze afspraak gisteren geannuleerd met de melding dat de woning reeds verhuurd zou zijn, terwijl de woning op uw berichtgeving/aanbod nog steeds als te huur staat.
Dubbel en dik 5 sterren
Dubbel en dik 5 sterren, want wij zouden 6 op 5 geven. Omdat wij zo goed begeleid zijn. Hierbij willen wij vooral Sabine bedanken voor de goede raad en hulp die zij ons gaf om ons appartement te kopen.
Alles oke
Alles oke! Goede service, feedback en selectie van mogelijke huurders was top.
Vriendelijke medewerkers
Vriendelijke medewerkers , veel bezocht maar altijd negatief antwoord
Trevi Axus: accuraat, geduldig en gemoedelijk!
Trevi Axus geniet ons volle vertrouwen dankzij de inzet van alle medewerkers.
Trevi Axus stelt een uitgebreide en verzorgde
beschrijving van het pand samen voor zijn website.
De medewerkers gaan geduldig op zoek naar de geschikte huurder. Ze screenen zeer zorgvuldig de mogelijke kandidaten.
De secretaresse houdt de verhuurder stipt en accuraat op de hoogte van de bezoeken aan het pand.
Na elk bezoek wordt de verhuurder uitgebreid geïnformeerd over wie het pand bezocht.
Als de geschikte kandidaat gevonden is, worden huurder en verhuurder uitgebreid geïnformeerd over het contract voor tot de ondertekening wordt overgegaan.
Alle contacten met Trevi Axus verlopen steeds in een gemoedelijke sfeer.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.