- Negozio di biciclette
- Officina di riparazione biciclette
- Grossista di biciclette
- Negozio di accessori per biciclette
Informazioni su Fatbikeskopen.nl
Fatbikeskopen.nl, de beste fatbikewinkel van Trustpilot!
Informatie geleverd door het bedrijf zelf
Tot 3 jaar garantie
Al onze fatbikes worden geleverd met tot wel 3 jaar garantie op het frame en 1 jaar garantie op de motor en accu. Gaat er iets stuk? Dan sturen we direct een vervangend onderdeel!
Gratis proefritten bij 8 showrooms
Ervaar het gemak en plezier van onze fatbikes zelf! Plan een gratis proefrit in een van onze 8 showrooms in Nederland.
Gratis en snelle levering
Bestel je voor 23:59 uur? Dan kan je jouw fatbike de volgende dag al rijklaar in huis hebben, zonder verzendkosten.
Betaal in termijnen via Klarna, in3 of SprayPay
Geen grote uitgave in één keer nodig. Met onze flexibele betaalopties kun je jouw droomfatbike in meerdere termijnen afbetalen.
200+ service- en reparatielocaties
Met meer dan 200 locaties door heel Nederland staan we altijd voor je klaar. Ook na je aankoop kun je rekenen op deskundige hulp en onderhoud.
Over Fatbikeskopen.nl
Bij Fatbikeskopen.nl draait alles om avontuur, vrijheid en plezier op twee dikke wielen! Met topmerken zoals ENGWE, OUXI en Ruff Cycles helpen we je om de perfecte fatbike te vinden. Of je nu kiest voor woon-werkverkeer of offroad avonturen: wij staan voor je klaar met eerlijk advies, snelle levering en uitstekende service.
Bezoek Fatbikeskopen.nl Plan een proefritInformazioni di contatto
Vissenstraat 32, 7324AL, Apeldoorn, Paesi Bassi
- +31 085 060 8971
- info@fatbikeskopen.nl
- fatbikeskopen.nl
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Una frene e venita torta e non mi sono…
Una frene e venita torta e non mi sono arhivate le pedale per la seconda persnoa perforare mandate mile gratie

Risposta di Fatbikeskopen.nl
Wonderful and very fast 💨