VARNING!!! för Thomas LIndberg Dalarna han är HEMSK elak i munnen från första stund, idiot förklarar en och säger elaka kränkande saker, otydliga förklaringar så man inte förstår, jag var livrädd, och... Leggi di più
Djupt besviken på Landskronas trafikverk Ger underkänt för minsta lilla Och minst 1 månads väntetid Försöker göra det så svårt så möjligt för att kunna ens bli godkänd + Flera rykten som går at... Leggi di più
Jag gjorde uppkörning idag, jag hade en trafiklärare vid namn Malin Lindkvist som är en underbar människa med jätte fint bemötande. Jag var väldigt nervös och det tror jag att hon märkte och hon gjor... Leggi di più
Idag hade jag provet klockan 14:50 i sal nummer 3 i centrala Stockholm och jag är känslig mot starkt ljus, vilket lampan lyste så starkt ovanför skärmen. Jag var tydlig med personalen innan provet st... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
The Swedish Transport Administration is a government agency in Sweden, controlled by the Riksdag and the Government of Sweden.
Röda vägen 1, 781 70, Borlänge, Svezia
- www.trafikverket.se
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ett kösystem som en 5 åring skapat!!
Ett kösystem som en 5 åring skapat!!! Det är ett skämt att hitta uppkörningstider hos Trafikverket. Om man kuggar 3 gånger eller mer hamnar man i ett kösystem där det är omöjligt att få upp en tid, är det inte de som kuggat 3 gånger eller mer man bör prioritera så de försvinner ur systemet istället för att ge de som ska göra för första gången en företrädeschans??? Öppna ögonen trafikverket snälla nån!!!
severe issues
overall the personal is friendly although some come off less friendly then idea, my main gripes with trafikverket come along with their website which is buggy, slow and full of issues along with their driving tests which are not only insanely costly but also have the most stupid wait times. I have to wait 5 months for a driving test and I've seen others who have to wait 10-14 months which is extra stupid when you consider that a theory test is only valid for 6 months before having to be redone so if you don't pass your driving test or you book the driving after passing the theory you're done for.
to improve this they should extend the valid period of theory tests to at least 12 months if not have it last indefinitely since you logically don't have to redo tests you pass and once you have a license you don't have to come back to take a driving test every 6 months. along with improving the horrible wait times and the ridiculous 6 month valid theory period they need to heavily redo the website and their information system because it's simply not adequate right now.
Traumatiserande händelse
Traumatiserande händelse, värsta jag varit med om. Otrevlig instruktör samt receptionist. INTE OKEJ! Hela trafikverket ha ett dåligt upplägg, går inte att få en tid förrän nästa år om man inte åker 13 timmar bort!
Inspektör gav mig underkänt för att jag…
Inspektör gav mig underkänt för att jag hade en rutig tröja
En otrevlig inspektör ni har
En otrevlig inspektör ni har
Speciellt om man inte har svensk förnamn och efternamn!!!
Karlstad Trafikverket för tunga fordon CE !!!
Många anmälningar mot de men ändå Inge åtgärder!!
Jag fick världens bästa inspektör på…
Jag fick världens bästa inspektör på uppkörningen som är så lugnande i Skövde 5 november 2021. Mehrudin Mujanovic!!! Han borde verkligen få massor med beröm han är så braaaaa!!!
Värsta i världen
Har aldrig sett så ärliga människor…
Har aldrig sett så ärliga människor och bättre service.
Ni er bästa i hela Sverige.
Oproffsiga och jobbiga
Oproffsiga och jobbiga. Fick bullerskydd uppsatt av Trafikverket genom firman Grundtuben.
Tyvärr så blev det ett långt reklamationsärende där de t.ex har förstört min husfasad och en sida på bullerskyddet blev svajjig. De gjorde en otroligt ful åtgärdning av det. Både Trafikverket (Helena Lavemark) och Grundtuben har oproffsigt bemött mig och min oro.
Nu vägrar de fixa min vägg som med tiden kommer få fuktskador i fasad och bakomliggande isolering.
Besiktningsmannen sa en sak till mig och en annan sak till dem. Helt sjukt.
Om ni någon gång får nåt med Trafikverket att göra liknande mitt ärende, lita inte på dem. De är de som jag råder till.
Nu väntar jobbig tid med jurist för å försöka stämma dem för detta övertramp.
TACK Ann Forsberg
Jag vill ge ett otroligt stort tack till Ann Forsberg på Trafikverket i Sollentuna. Trots min nervositet klarade jag uppkörningen idag tack vare hennes fina bemötande och pedagogik.
Mvh. Sara Pirkhidran
Girighet och dålig managering skapar kaos i Svearike
Hur i helvetet kan ledning hos Trafikverket vara så dåliga och släppa så mycket av dem tjänster och ansvar som de har.
Gång på gång åker dem fast för att har anlitat osäkra (billiga) leverantörer av olika slag. Kvitter om det är IT, väghantering eller ansvar över broar.
Sedan deras nochalanta hantering av uppkörning och teoriprov är bedrägeri.
Fruktansvärt
Fruktansvärt. hur man kan ha så dåligt med tider. Man borde väl kunna skaffa lite fler tider för teoriprovet? Nu måste jag vänta 2 månader tills nästa prov. Eller så måste jag sitta inne på er hemsida 24/7 och vänta på att någon ska avboka sitt prov. Tycker det är förjä*ligt. Hur kan pubar och barer få lättare restriktioner men Trafikverket fortfarande måste ha så stränga restriktioner. Ni kan väl åtminstone öka så att ni kan ha två stycken salar så att fler kan göra provet?
Så dåliga tider på teoriprovet man…
Så dåliga tider på teoriprovet man måste vänta skitlänge innan man kan skriva upp nästa gång och så måsta man åka land och rike för att få en
Hej jag vill verkligen tacka min…
Hej jag vill verkligen tacka min inspektör från trafikverket Daniel från sollentuna.
Hade uppkörningen i Sollentuna med en UNDERBAR (jag menar det, UNDERBAR) provförättare Daniel och han var så snäll, lugnande och skämtsam! Han var mycket tydlig och såg till att göra uppkörningen så bra som möjligt för en. Rent professionellt och trevligt.
Tack så hemskt mycket Daniel (bästa inspektör).
Suhad
Dåliga tider på teoriprovet
Dåliga tider på teoriprovet, man får vänta ungefär 2 månader till nästa prov.
Bästa handläggaren på Trafikverket, tack!
Jag vill rikta ett utomordentligt stort tack till Jessica Sätherberg som dels gav mig rätt information snabbt och sakligt, vilken var avgörande för att jag hann byta mitt engelska körkort till ett svenskt i tid innan årsskiftet, men också för att hon gjorde allt i sin makt och mer därtill för att jag skulle hinna få mitt körkort utbytt i tid. Jag hade riktig tur som fick henne som min handläggare och hoppas fler får samma tur!
Sysselsättingsbrist på trafikverket
Dags att göra en fullständig genomlysning och omorganisation av organisationen på trafikverket, den ena tokiga idén efter den andra. Att hävda att alla singelolyckor beror på hastighet när det i många fall kan handla om självmord. Höja bensinpriset pga att det blivit för lågt och att många kör för mycket bil, se istället till att hålla vägarna i skick så att bilarna inte går sönder. Trafikverket är till för medborgarna inte tvärtom.
Kan vara den absolut sämsta hemsidan…
Kan vara den absolut sämsta hemsidan jag någonsin varit inne på. Tyvärr så behövs denna hemsida när man ska boka körkortsprov och teorin, hade det funnits något annat sätt att boka på så hade jag valt det.
Asfaltering dagtid på E18 vid Barkarby
Hur tänker man, eller man tänker ju inte, så är det när man sätter igång och asfalterar E18 vid Barkarby under dagtid. Köer, köer och oändliga köer skapas.
Trafikverket tar definitivt inte sitt…
Trafikverket tar definitivt inte sitt ansvar i förutsättningarna att tågen ska komma i tid eller inte bli inställda i södra Sverige. Skånetrafiken är en del av problen, men Trafikverket ger inte förutsättningar för att tågtrafiken ska fungera utifrån planering. Jag är själv pendlare i arbetet och varit så under många. Anställda riskerar att bli uppsagda från sitt arbete pga av den misserabla tågtrafiken i Skåne. Ett par av mina vänner har blivit uppsagda från sitt arbete pga av detta fenomen.