Valutata 5 stelle su 5

Oerhöert bra och smidigt! Jag övningskörde med en kvinna vid namn Fereshteh och hon var så trevlig och grym ! Jag körde även med en herre vid namn Allan och om man letar efter en komplett, skön, trevl... Leggi di più

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tack bästa AGRON

Tack bästa AGRON! Vill ni ha en otroligt pedagogisk och lugn körlärare som alltid bemöter sina elever med respekt och tålamod så är Agron de bästa valet. Hans sätt att förklara gör att även svåra moment känns enkla och trygga att lära sig. Oavsett situation skapar han en lugn och positiv miljö där eleverna känner sig bekväma bakom ratten.

Det märks tydligt att han bryr sig om sina elevers utveckling och gör sitt bästa för att hjälpa dem att bli säkra och självsäkra förare. Hans professionalism, vänlighet och stora engagemang gör honom till en fantastisk körlärare som verkligen förtjänar uppskattning,Tack än en gång Agron

6 maggio 2026

Many thanks to Said E.

Passed my manual test in Hisingen on the first try! Said E. is a fantastic coach - professional, patient, and highly organized. He provides detailed learning points after every lesson and helpful videos for practice at home. My driving improved significantly under his guidance.

30 aprile 2026

Körkort på 6 veckor intensivkurs/ hemma

Körde lite hemma ett par veckor och sedan 2 veckor intensivkurs + några extra lektioner, körde sedan upp 3 gånger på 2 veckor (tog avbokade tider) klara det på 3dje försöket.

Körde i Lund med körlärare Ahmed H. Han var mycket pedagogisk och lugn och trevlig, bilen var också bra!

Kan rekommendera Trafiko i Lund och Ahmed H.

(Kan också tippsa att alla 3 uppkörningar (med olika "bedömmare") så körde vi lite rondeller runt novalund, Sen lite i bostadskvarter vid Kobjer, sen ut mot E6an Göteborg i riktning mot Bjärred (Fjelievägen), sen lite variationer med att svänga av från den vägen/ köra in i lite rondeller och sen motorväg/ landsväg/ lite olika varianter och sen tillbaks till novalund antingen från Lommahållet eller från bjerredshållet)

Tack igen Trafiko och Ahmed H.

30 aprile 2026

Josefin U

Körde med världens bästa Josefin. Så skönt att ha en trafiklärare som inte stressar eller tvekar på en som förare. Alltid lika roligt att köra med Josefin. Tyvärr blir det inte mer för tack vare henne så har jag körkort🥳🥳

27 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Trafiko är riktigt smidigt …

Trafiko är riktigt smidigt eftersom att lektionerna kan utgå från olika platser och att man inte blir låst till ett och samma ställe. Och de har en bra Teori app. Jag hade Josefin som trafiklärare och fick massor med bra knep och tänkande. Jag skulle starkt rekommendera hon för er som kör i Stockholm.

22 aprile 2026

Trafiko i Uppsala

Jag har tagit körlektioner hos Trafiko i Uppsala och är supernöjd med hela resan! Jag har kört med Farzana, som var väldigt pedagogisk och tydlig under hela utbildningen. Han förklarade allt på ett sätt som gjorde att det blev enkelt att förstå, även när det kändes svårt i början.

Han såg vad jag behövde öva på och hjälpte mig steg för steg att utvecklas och bli säkrare i körningen.

Idag har jag tagit körkortet 🤩 Stort tack för all hjälp!

28 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jag tog körlektioner med Argon och…

Jag tog körlektioner med Argon och kunde inte ha önskat mig en bättre trafiklärare. Han skapade alltid en trygg och lugn stämning, vilket gjorde att jag kände mig säker i alla situationer bakom ratten. Lektionerna var tydliga och anpassade efter vad jag behövde, och hjälpte hela vägen fram till körkortet. Utöver körningen fick jag även ovärderlig hjälp med teori och trafikregler, vilket gjorde att jag kände mig väl förberedd på alla delar av proven. Argon var alltid tålmodig, svarade på alla mina frågor och såg till att jag verkligen förstod. En fantastisk lärare.

20 febbraio 2026

Tack Agron!🌟

Körde med Agron i Malmö och är supernöjd – 5 av 5 stjärnor!
Jag är verkligen glad att jag valde honom som instruktör. Han är lugn, tydlig och väldigt pedagogisk, vilket gjorde att jag kände mig trygg bakom ratten från start. Samtidigt är han förstående och motiverande och anpassade lektionerna efter mina behov. Tack vare honom klarade jag körkortet. Rekommenderas starkt!

27 aprile 2026

Allan, vilken lärare!

Allan, vilken pärla!
Inte bara en fantastisk trafiklärare med ett lugnt bemötande och tydlig pedagogik, utan också väldigt skicklig på att bygga upp självförtroende och få en att känna sig trygg bakom ratten. Han har en perfekt balans mellan professionalism och personlighet. Kan varmt rekommendera Allan till alla blivande förare där ute!

24 aprile 2026

Tack för allt Said E & Wallid

Tack för allt Said E & Wallid! Jag klarade uppkörningen på första försöket, vilket inte hade gått utan er. Ni har gett mig instruktioner, varit tydliga men även trott på mig. Motiverat mig och varit en trygghet i processen, så tacksam 🙏

24 aprile 2026

Tack Cecilia !

Körde tre lektioner med trafiko och kände verkligen hur jag utvecklades efter varje! Extra tack till Cecilia som var jätte peppande, snäll och pedagogisk och verkligen gick igenom misstag så man förstod. Lektionerna blev mycket roligare när man kände sig trygg och hon fick mig att känna mig säker och tro på mig själv. Man märker att hon vet vad hon håller på med och verkligen genuint bryr sig om sina elever☺️. Jätte smidig app både teorin och bokning av lektion.

20 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Mutlu Trafiko - excellent teacher!

I had to take the Swedish driving license, I am an experienced driver (17+ years of driving experience in Europe). Mutlu did an excellent Job preparing me for the driving exam. He thought me exactly what I needed and I passed on the first try. He is patient, clam and just a very nice guy. I can strongly recommend him to anyone who wants to get the körkort!

Bästa trafikläraren!

Jag vill verkligen tacka min trafiklärare Allan för allt stöd och tålamod under min resa mot körkortet. Han är lugn, pedagogisk och har alltid fått mig att känna mig trygg bakom ratten. Jag hade min första körlektion med Allan för mindre än tre veckor sedan, efter att inte ha kört på två år. Under den här tiden har vi kört intensivt, och tack vare hans sätt att lära ut och peppa mig klarade jag uppkörningen på första försöket idag. Rekommenderar honom starkt till alla som vill ha en engagerad och kunnig trafiklärare! 🙏

Körprov

Jag klarade uppkörningen på 3:e gången jag körde mycket med Allan en jätte bra pedagogisk lärare mycket tålamod och med stort engagemang jag rekommenderar starkt att boka lektioner med Allan.

Valutata 5 stelle su 5

Jag är väldigt nöjd med min

Jag är väldigt nöjd med min trafiklärare Allan! Han förklarar på ett enkelt och tydligt sätt och tar det i min takt. Allan är lugn, snäll och har mycket tålamod, vilket gör att man känner sig trygg när man kör. Jag har lärt mig mycket och känner mig mycket säkrare i trafiken nu. Rekommenderas varmt!

Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più