Ærlighed hos sælgeren, Dennis Dose, Toyota i Køge, gjorde at handlen forløb helt fantastisk. Vi følte os helt trygge, følte på intet tidspunkt os presset til hurtige beslutninger - ting tager tid men... Leggi di più
Vi havde aldrig handlet hos Toyota Køge før, men det vil vi bestemt gøre igen fremover! Vores oplevelse var særdeles positiv fra start til slut. Vi blev mødt af en kompetent og venlig sælger, som... Leggi di più
Har forleden dag hentet vores nye bil,som stod med flag og fin velkomstbesked og ventede på os. Kim har hele vejen igennem vores køb af bil,været utrolig venlig, fagligt kompetent og instrueret og fo... Leggi di più
Dette er 2. gang jeg oplever det. Skal have min bil til det årlige(15.000 km) tjek. Aflevere billen, bliver fikset dagen før den oprindeligt tid. :-) Ydermere ringer mekanikerne denne gang ang. air... Leggi di più
Toyota Køge - autoriseret Toyota forhandler og værksted siden 1964! Vi er 35 topmotiverede medarbejdere, som fælles har det mål: At du bliver så tilfreds, at du vil anbefale os til andre! Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores bilhus!
Tangmosevej 106, 4600, Køge, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Vi fandt en bil vi rigtig gerne ville købe, men den blev desværre solgt til en anden hen over weekenden. Deres Salgschef Kim Christiansen gjorde et rigtig godt stykke arbejde for at hurtig finde os et passende alternativ på meget kort tid da vi står og skulle bruge en forholdvis hurtigt. Super service kan klart anbefales !!!!

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Super service, aldrig har jeg mødt mere behagelig sælger end Dennis, han har hele tiden holdt mig opdateret i processen, skal jeg have ny bil igen, bliver det helt sikkert Dennis der skal sælge mig den

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Kort efter jeg går ind og kigger på biler, møder jeg en ikke særlig imødekommende salgschef. Første gang, jeg nogensinde kommer i kontakt med ham, og han kigger allerede væmmeligt mod mig. Han var ikke i stand til at holde en god tone, og lød sur på mig af et eller anden grund. Jeg var interesseret og havde tænkt mig at købe, men ikke længe efter den slags oplevelse. Han havde alligevel for travlt med andre og lod som om, jeg ikke fandtes. Jeg ville ikke komme igen efter den oplevelse. Der var dog en anden meget flink og sød medarbejder i nærheden. Så det kan I få en stjerne for.

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Jeg har altid været yderst tilfreds med den gode service hos Toyota i Køge, og hvor der er nogle meget dygtige og kompetente medarbejdere. Har lige købt en brugt Toyota Yaris til en superfin pris, og hvor min gode gamle Yaris (som jeg har haft i 10 år) blev givet i bytte til en også okay pris.
Den brugte Yaris var klargjort og i så fin stand, at man næsten troede den var ny, og jeg fik en god instruktion og vejledning i alle funktionerne i den nyere Yaris og fine svar på alle mine spørgsmål.
Kan på det varmeste anbefale at købe bil hos Toyota Køge.
Lisette Bech Petersen

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Jeg har været kunde hos Toyota i Køge siden 2009 og netop købt min 4. fantastiske bil hos dem.
Toyota Køge er mere end blot en topmoderne og professionel bilforhandler. Det er i særdeleshed et ordentligt sted med gode værdier, som man kan stole på, og som man ligefrem glæder sig til at skulle besøge hvad enten det drejer sig om deres salgsafdeling, skadescenter eller serviceværksted, der alle har venlige, dygtige og imødekommende medarbejdere, som er der for en som kunde.
Vigtigst af alt er, at Toyota Køge også er der, hvis tingene brænder på: Jeg oplevede engang store problemer med partikelfilteret på en af mine tidligere diesel Yaris, som potentielt kunne ødelægge motoren. Dette problem var generelt for hele branchen, og hos FDM kunne man læse skrækhistorier om, hvordan andre bilmærker tørrede ansvaret og dermed også regningen af på kunderne, men sådan var det IKKE hos Toyota i Køge, der uden beregning udskiftede hele motoren og dermed løste problemet en gang for alle. Magen til enestående kundeservice skal man lede længe efter, og det er den slags oplevelser, som gør stort indtryk og giver trofaste og loyale kunder.
Jeg kan derfor kun på det varmeste anbefale Toyota i Køge til alle.

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Jeg har benyttet mig af Toyota Køge siden 2004, hvor jeg købte min RAV4. Nu er jeg på min tredje bil fra Morten og hans dygtige medarbejdere. De er der for mig, uanset hvad der er med min bil. Jeg føler mig tryg og i gode hænder. Jeg kan varmt anbefale Toyota Køge.

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
I December 2017 køber jeg som førstegangskøber en Toyota Aygo hos Toyota Køge. Jeg bliver enig med sælger om en pris på ca 113.000kr. Jeg lægger en udbetaling på 22.000kr og bliver så tilbudt at benytte Toyotas egen finansiering. Det lød som et godt lån med en lav rente på ca. 2,5%, desværre undlod sælger at oplyse om de urimeligt høje stiftelsesomkostninger (sammenlignet med andre billån f.eks DIBA) på næsten 15000kr for et lån på 90.000kr. Man skal selv læse hele finansieringsaftalen igennem på 9 sider for at finde frem til hvor stiftelsesomkostningerne fremgår, da sælgeren ikke er forpligtiget til at fortælle noget om dette. Han får et vederlag, når en kunde skriver under på finansieringsaftalen og har ingen interesse i at informere om dette. Selvom det ville være god service.

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Købte en Toyota Aygo derinde. Rigtig god service og hurtig svar på opkald og e-mails. Fik god hjælp til alle stadier af handlen og overdragelsen og jeg er desuden også meget glad for bilen.

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Toyota Køge er et fantastisk fima. De stod ikke tilbage for noget da min bil bogstaveligt brændte sammen. De var klar til at gøre alt hvad der stod i deres magt for at få mig ud og køre igen.. Alt hvad der skulle skiftes og justeres var udført indenfor godt 24 timer. Det er fantastisk godt gået. Tusind tak for jeres foremme service. Mvh Taxavognmand Kim Marstrand Roskilde.

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Jeg har lige fået ordnet en skade på deres værksted- Alt klappede til mindste detalje, Jeg fik besked undervejs i forløbet, og da jeg fik bilen tilbage, var den vasket og støvsuget- Det var næsten som at få ny bil. Jeg har også benyttet dem flere gange til service pga deres gode service, rimelige priser og flinke personale.

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Jeg kommer ind for at få lavet en nøgle til min toyota fordi en af mine nøgler er blevet væk og jeg har aldrig haft brug for at tage til en toyota forhandler før. Ud over det har jeg ikke den helt store viden om biler, så når vi kommer ind og snakker om det kommer der en masse begreber på bordet som jeg har ingen anelse om hvad betyder og når vi så endelig kommer frem til en pris for nøglen på omkring 380 kr siger jeg ja tak og de bestiller den hjem til mig og alle er glade, når så nøglen kommer hjem skal de først se om den passer og det gør den og så får jeg at vide at de også lige skal sætte en chip i den så kan starte bilen så det første der sker er at de tager min bil og kører den ind på værksted uden jeg overhovedet var ordenligt informeret om hvad der skulle ske og derefter tjekker de om de kan sætte en chip i den nye nøgle men det er åbenbart ikke muligt da det ikke er en hovednøgle og det ender med at jeg får en ubrugelig nøgle UDEN chip så den ikke virker til mig bil og ender med at skulle betale 557 kr i alt fordi jeg også skal betale for at få sat chippen i som ikke er kommet i.
Alt i alt kan det godt være toyota har en anden opfattelse af situationen men grunden til at jeg skriver det sådan her er fordi jeg som kunde IKKE har fået nok oplysninger hverken om pris, hvad der skal ske, eller om situationen general, jeg jeg synes det var en rigtig dårlig oplevelse.
Derfor vælger jeg at give dem 2 stjerne på grund af en dårlig kundeservice.

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Jeg har en ældre Toyota som havde nogle fejl og skulle synes. Valgte Toyota da jeg havde en mistanke om at fejlen krævede et Toyota værksted. Alle fejl blev løst, men pris og kvalitet hang ikke sammen. Den aftale tid for reparationen blev rykket flere gange og bilen måtte indleveres igen, da den ikke var testet efter endt reparation. Ting som man bør forvente af et værksted som bruger et slogan som vi ønsker at du er så tilfreds at du anbefaler os til andre og som ligger i den dyre ende og reklamere med at de har styr på tingene.
Ønsker man at læse detaljerne ved min utilfredshed, så kan man læse mit brev til Toyota her:
Hej Toyota Køge og Toyota Danmark
Denne mail omhandler en kundes første gang oplevelse hos jer i Toyota. Måske det har interesse også for Toyota Danmark.
Jeg har netop prøvet jeres værksted (i Køge) for første gang og på min faktura lagde jeg mærke til jeres motto:
"Vores mål er, at du bliver så tilfreds, at du vil anbefale os til andre"
Da jeg ikke synes I ikke lever op til dette i mit tilfælde, så får i denne mail.
Jeg indleverer min Toyota Avensis årgang 2000 til jer til service torsdag den 14/9. Årsagen til jeg valgte jer var, at jeg havde en fejl på bilen, som jeg ikke mente et uautoriseret værksted nødvendigvis ville kunne finde. Samtidig er jeg i en travl periode og skulle bruge bilen hurtigt, og jeg ikke har tid til at besøge et værksted flere gange for at bilen virker perfekt. Da bilen også skulle synes var jeg indforstået med at bilen i værste fald først ville være færdig fredag den 15/9
En af de ting jeg nævnte da jeg afleverede bilen var at jeg netop havde fået en synsindkaldelse. Personen som modtog mig ved skranken tilbød I kunne syne bilen. Jeg tøvede lidt med at takke ja med argumentet om at det nok ville blive for dyrt at lade jer give en så gammel bil et tilstrækkelig service for at den kunne blive godkendt. Medarbejderen forsikrede mig at I sagtens kunne være konkurrence dygtige her, da I blandt andet godt kunne bruge uoriginale reservedele på ældre biler som min Avensis. Jeg takkede ja med disse argumenter og fordi jeg som sagt er i en travl periode og tænkte når det er et autoriseret Toyota værksted som jo også tager andre priser end uautoriseret værksteder, så får jeg kvalitet i form af en kvalitets reparation og de aftalte tider bliver overholdt.
Lad mig så starte med de positive oplevelser hos jer:
Kontakten og aftalen omkring indskrivningen af bilen var helt ok.
Jeg blev løbende kontaktet med de ting som I mente burde skiftes
I sendte billeder af de dele som skulle skiftes
I forsøgte at bruge u originale reservedele I det omfang det var muligt
Da I ikke kunne overholde aftalen, fik jeg en låne bil gratis
I fandt fejlen med forkerte tændrør, en fejl et uautoriseret værksted ikke nødvendigvis ville finde.
Lad mig så nævne mine negative oplevelser
I måtte to gange bede om en ekstra dag
Det var min opfattelse at jeg selv måtte presse på for at få en låne bil, da deadline ikke kunne overholdes 2. gang
Jeres argumenter med at det var leverandøren af uoriginale reserve dele som var skyld i forsinkelsen er jeg jo ligeglad med som kunde. Hvem I vælger at bruge som leverandør er noget som i har valgt og hvis jeres leverandører 2-3 gange levere forkert, så må I jo sørge for at skifte leverandør. Så min opfattelse er at I ikke er vant til at bruge uoriginale reservedele og så burde I jo ikke fortælle mig at det er noget I også gør på gamle biler for at holde prisen nede.
I et tilfælde blev en del af reparationen dyre end oprindelig aftalt, da man ikke kunne skaffe reservedelen uoriginalt. Jeg blev orienteret om dette, men jeg synes at det er uprofessionelt at give kunden give kunden en merpris, når en anden pris oprindelig er blevet aftalt.
Samme dag som jeg henter bilen, ringer jeg og beder om de tændrør som var forkert monteret. Det er vel rimeligt at man som kunde kan få skiftede dele med retur, da jeg ønskede at reklamere over dem. Første melding fra jeres medarbejder var, at de var smidt ud og det kunne jeg ikke få. Jeg blev så sur og så kunne jeg godt få dem! Her var der tale om forkerte nye tændrør, så jeg mener at I bør kunne forvente at en kunde måske vil have en sådan dyr ting retur.
Min kone hentede bilen og har kørt i den siden da. Hun fortalte mig dog samme dag at den havde en mærkelig lyd. Ved min første køretur i denne weekend kunne jeg straks høre at bilen havde en mislyd. Jeg kan ikke forstå I ikke har et kvalitetcheck efter en større reparation. Man bør kunne forvente at I tester om en reparation er gennemført korrekt, det er tydeligvis ikke sket i dette tilfælde.
Nu betød det istedet at jeg endnu engang måtte forbi jeres værksted. I lukker jo allerede kl. 17 (ikke særligt kundevenligt og fleksibelt), så det kræver en del tilpasninger fra min side hver gang.
Min far har været kunde hos jer i mere end 16 år, og årsagen til I får denne mail er for hans skyld. Han er nemlig ked af at have anbefalet jer til mig, når jeg nu har en så dårlig oplevelse.
Jeg forventer ikke en længere redegørelse fra jeres side. Jeg står overfor at skulle købe ny bil og havde tænkt på det skulle være en Toyota. Det bliver det formenlig ikke. Ved køb af ny bil ønsker jeg at bruge et autoriseret mærke værksted i nær området. Som I nok kan fornemme er jeg en utilfreds første gangs kunde og har derfor ikke den store tiltro til kvaliteten fra jeres værksted. Jeg synes pris og kvalitet skal hænge sammen og det gør det ikke i dette tilfælde. Jeg hørte et par gange en medarbejder nævne, at I ønsker at give mig en 112% oplevelse, det er vi langt fra i dette tilfælde.
Håber denne mail kan være med til at I måske evaluerer jeres service i værkstedet.

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
I vinters købte jeg en brugt Aygo hos butikken. Og når jeg kigger forbi dem, råber de ikke ligefrem "Storkunde!", ruller den røde løber ud og lukker butikken til ære for mig. Men alligevel er kundeoplevelsen yderst eminent og behagelig, og det har den været hver gang.
Jeg havde et par småting på bilen, som jeg fik ordnet på brugtvognsgarantien og nu har bilen også været til service. Ingen kvaler. Det er den slags, der gør, at man vender tilbage! For her er kunden i centrum og de gør det dælme godt. :)
Kan absolut kun anbefales!

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Perfekt service...lige meget om det er i salg eller service samt skade afdeling!! Salgsafdeling er bare perfekt om du handler eller ej føler man sig velkommen!!
Vi kommer nok ikke andre steder mere😉

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Endnu engang fik jeg den bedste service, jeg som kvindelig kunde/bilkøber kan ønske mig. For seks år siden købte jeg min første Aygo hos Dennis, og stod nu for en udskiftning. Selvfølgelig valgte jeg Dennis igen, da jeg altid føler mig velkommen hos ham. Jeg føler jeg får ærlige svar på mine spørgsmål, og jeg bliver betjent af Dennis, der overfor mig altid er en imødekommende, glad og positiv sælger.
Fik en super god handel i hus, hvor begge parter var tilfredse. Også stor ros til Dennis' chef - Morten Petersen for din forhandling til min fordel.
Kæmpe knus fra en MEGET tilfreds kunde Jytte Hjort
Har altid kun haft gode oplevelser både i salgsafdelingen og på værkstedet.
Købte min Toyota hos Kim for 5,5 år siden, hvor jeg fik en rigtig god service.
Siden har jeg fået serviceret bilen på deres værksted og har altid forladt værkstedet med en fornemmelse af at have fået super service.
En enkelt gang har jeg været værkstedet utro, men endte med en regning på mere end kr.10.000,- for reparationer der ikke var nødvendige.
Hos Toyota Køge aftales alle reparationer på forhånd, så ingen overraskelser. Den eneste overraskelse man får, er at der findes så god service på en autoværksted:-)
får en skade på min Mercedes
kontakter Toyota køge og fortæller det er vigtigt at jeg har min bil retur senest om 1 uge da det er et must jeg skal bruge den.
1 uge senere er min bil klar som aftalt og ydermere er den rengjort
flot arbejde og fantastisk service
kan klart anbefales og de er dygtige til andet end Toyota biler.