Vi havde aldrig handlet hos Toyota Køge før, men det vil vi bestemt gøre igen fremover! Vores oplevelse var særdeles positiv fra start til slut. Vi blev mødt af en kompetent og venlig sælger, som... Leggi di più
Toyota Køge - autoriseret Toyota forhandler og værksted siden 1964! Vi er 35 topmotiverede medarbejdere, som fælles har det mål: At du bliver så tilfreds, at du vil anbefale os til andre! Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores bilhus!
Tangmosevej 106, 4600, Køge, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Dårlig service. Havde min Totota Yaris Hybrid til service. Den havde kørt 66.000 km. Jeg købte den som demovogn for 1,5 år siden og den har kun været serviceret hos Toyota. Jeg bestilte først tid hos Toyota Roskilde, da jeg arbejde i Roskilde. De må så melde afbud til service pga. sygdom. Jeg bestiller så en tid i Køge, som havde 3 ugers ventetid. Under service i Køge bliver jeg ringet op at mine baghjuls lejer var dårlige. Jeg spurgte om den kunne gå gennem syn i oktober, hvis ikke det blev lavet. Det mente mekanikeren ikke den kunne. Det koster 8.000 kr. Jeg sagde ok til at de laver det. Da jeg senere skal hente bilen spørger jeg om det ikke er tidligt at de skal skiftes. Medarbejderen siger at det er kendt at bilen er produceret med “dårlige” hjullejre, men hvis jeg havde overholdt mine service intervaller ville Toyota Relax havde dækket udgiften. Jeg siger at jeg jo kun har fået udført service hos Toyota ? Min bil havde så kørt 1900 km. Over intervallet for service. Jeg nævner at jeg jo havde bestilt tid 1 måned før, som blev aflyst og Køge havde 3 ugers ventetid. Det var åbenbart mit eget problem. Meget skuffende service og mærkeligt at Toyota Køge ikke på noget tidspunkt nævner at udgiften ville kunne dækkes på relax aftalen før jeg selv spørger. Endnu mere dårlig service.. så kunne havde fået dækket udgiften hvis jeg havde ventet til næste service. Har altid hørt godt om Toyota. Det er jeg så ikke enig i.

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Verdensklasse service. Hurtig og tilgængelig.

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Har været kunde hos Toyota Køge siden 2006 / 17 år. Har altid oplevet en venlig dialog, profesionelt arbejde og god betjening hos de ansatte i forbindelse med service og reperationer.
Toyota Køge er ansvarlige og pålidelige og forstår desuden at udvise kulance i de rigtige situationer. Tak for det!
Vh Jakob

Hej Gustav og Morten!
1000 tak for en fantastisk oplevelse og service i forbindelse med afhentning af min nye Toyota Yaris jeg skulle hente i går.
Jeg blev samlet op, der hvor jeg skulle aflevere den leasede bil, og kørt retur for at hente den nye, som stod gave indpakket da vi ankom👏🏻
Jeg har kun positivt at sige om hele handelen som forløb upåklageligt fra jeg bestilte bilen og til den var afhentningsklar! Køreglæden bliver bare endnu større TAK :-) Kh Rikke

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Dette er 2. gang jeg oplever det. Skal have min bil til det årlige(15.000 km) tjek. Aflevere billen, bliver fikset dagen før den oprindeligt tid. :-) Ydermere ringer mekanikerne denne gang ang. aircondition anlægget før han laver det (anbefalet hver 2. år), da det ikke er et lovkrav. får oplyst det koster 1.200 kr. Det er top doller på god service. :-) :-)
Hilsen Morten Andresen
Køge

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Var blevet mega nysgerrig og skulle blot have en prøvetur i den nye BZ4X.
Blev mødt af Gustav som var smilende og meget imødekommende. Der var med det samme en god dialog og intet pres.
Efter en tur i en fantastisk bil var der god tid til alle mine “tåbelige & uvidende” spørgsmål. Vi gennemgik køremønster og behov når man skiftede fra benzin/hybrid til elbil og jeg blev oplyst i stedet for at blive presset ind i en handel. Fornøjelsen var helt på min side 😊
Jeg fik en rigtig god pris på min RAV4 og en god handel med mange fordele på en ny BZ4X Executive 4WD. Meget stor ros til Gustav for en god behandling og for på intet tidspunkt at presse en handel igennem. Jeg følte at jeg blev mødt i øjenhøjde og forlod Toyota Køge med en god energi & super positiv følelse.
Igen stor tak til Gustav & team for en god handel og en fantastisk lækker BZ4X 😊

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Tak til værkstedet hos Toyota Køge for at få min 16 år gamle og velkørende Yaris nemt igennem syn uden de store omkostninger. Et andet værksted mente, at det ikke kunne svare sig. Jeg valgte heldigvis at få en second opion hos Toyota Køge, hvor bilen var købt i tidernes morgen.
Toyota Køge er venlige og servicemindede. Jeg føler mig helt tryg ved, at de har overtaget ældreplejen og regner med, at have en god og sikker bil de næste 2 år.
Tak Toyota Køge.

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Ærlighed hos sælgeren, Dennis Dose, Toyota i Køge, gjorde at handlen forløb helt fantastisk. Vi følte os helt trygge, følte på intet tidspunkt os presset til hurtige beslutninger - ting tager tid men hold da op, vi kommer tilbage ved service af bilen. Tak for god behandling.

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Har forleden dag hentet vores nye bil,som stod med flag og fin velkomstbesked og ventede på os. Kim har hele vejen igennem vores køb af bil,været utrolig venlig, fagligt kompetent og instrueret og forklare os alt om bilen.
Vi kan kun give Kim og Toyota Køge de bedste anbefalinger.

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Fik serviceret begge mine biler hos Toyota Køge.
Alt fungerer fint på overfladen - sød og rar modtagelse.
Og bilerne afleveres rene og pæne.
Selve serviceringen/kerneydelsen lader dog en del tilbage at ønske.
Og de spørgsmål jeg havde stillet inden service blev aldrig besvaret.
Ikke mere Toyota Køge herfra.

Rigtig god oplevelse!
Vi har købt en ny Toyota C-HR.
Det var et salg med et byt af min gamle bil Toyota Yaris. Vi følte et helt igennem fair og ærligt salg.
Der var en rigtig god og tryg stemning samt kommunikation med sælger Gustav. Gustav var meget professionel og servicemindet.
Vi er meget tilfredse med købet og føler os rigtigt godt behandlet. Det er bestemt ikke sidst gang, at vi køber bil hos jer :-)

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Først troede jeg, at det var en enkelt medarbejder, der havde supergode kompetencer. Men nu har jeg været i kontakt med flere - og den gode kundeoplevelse går igen. Der er imødekommenhed og svar ud over hvad man håber på. Godt gået og tak til Toyota i Køge.

Super service 😊
Min søn har købt en brugt Aygo hos jer. Alt omkring købet, information, servicen og alle spørgsmål blev håndteret på bedst mulig måde. Stor tak til Kaare og Gustav for en rigtig god handel 👌🏻 Samt jeres måde at være på. Vi følte os i trygge hænder.

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Jeg ringer ind fordi jeg har en skade på min bil og bliver henvist fra min forsikring. Jeg har altid været glad for Toyota i Køge i andre sammenhænge og min familie bruger jer - så jeg tænkte at bruge jeres skadescenter. Da jeg ringer og vil høre om en tid og oplyser at jeg er henvist pga en skade - siger kvinden at de har lang ventetid og det kan jeg ikke forstå når min forsikring har oplyst noget andet. Hun griner og vælger så at sige til mig at det er jo deres egen skyld at de ikke kan se det så de har først tid om 2 uger eller mere. Jeg føler mig afvist og dårligt behandlet - øv! Den det verdensklasse kundeservice - den bør i måske lære alle jeres medarbejdere. Jeg finder en anden til at kigge på min bil.

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Framragende kontakt med sælger Dennis Dose.
Uanset hvad vi kom ind over var svaret kompetent, venligt og der var altid god tid.
Tilbage står nu kun om Toyota virkelig kan leve op til hvad vi er blevet lovet, vi tror på det.
Anbefaler meget gerne Toyota Køge til alle.
Yaris Cross 1,5 Hybrid
Kim Jensen.

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Holdet hos Toyota i Køge formåede at gøre en dyr og uheldig skade på min bil til en behagelig oplevelse med deres professionelle og imødekommende tilgang. Jeg følte mig ualmindelig godt behandlet og vil til hver en tid komme igen her.

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
5 stjerner til Toyota i Køge for den bedste oplevelse i forbindelse med køb af Toyota AygoX. Seriøs rådgivning, levering før tid og hurtig udbedring af reklamation. Det kan ikke gøres bedre, tak herfra

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Tusinde tak for levering af vores nye bil i torsdags.
Vi er "blæst bagover" af den super fantastiske service, I (Dennis & Andreas) har ydet i forbindelse med køb og salg af bil.
Vi mindes ikke, at vi tidligere har oplevet en så god og informativ instruktion i alt om bilens funktioner og handlen i øvrigt. I forstår at yde den helt optimale kundeservice.
I får vores allerbedste anbefaling.
TUSINDE TAK - det har været en fornøjelse at handle med jer og Toyota, Køge.

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Vi købte en ny Aygo X hos Toyota Køge og fik simpelthen den fedeste behandling jeg længe har oplevet!
Gustav hos Toyota Køge har simpelthen været fantastisk medmarbejder og sælger, vi har på intet tidspunkt følt os overset eller forbigået og alt har kørt på skinner og lige efter planen fra bestilling til levering!
Fantastisk behandling

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Fik lavet et dækskifte på en ikke Toyota-bil.
Super service og kommunikation hele vejen.
Man føler sig også altid velkommen der.