Ærlighed hos sælgeren, Dennis Dose, Toyota i Køge, gjorde at handlen forløb helt fantastisk. Vi følte os helt trygge, følte på intet tidspunkt os presset til hurtige beslutninger - ting tager tid men... Leggi di più
Vi havde aldrig handlet hos Toyota Køge før, men det vil vi bestemt gøre igen fremover! Vores oplevelse var særdeles positiv fra start til slut. Vi blev mødt af en kompetent og venlig sælger, som... Leggi di più
Har forleden dag hentet vores nye bil,som stod med flag og fin velkomstbesked og ventede på os. Kim har hele vejen igennem vores køb af bil,været utrolig venlig, fagligt kompetent og instrueret og fo... Leggi di più
Dette er 2. gang jeg oplever det. Skal have min bil til det årlige(15.000 km) tjek. Aflevere billen, bliver fikset dagen før den oprindeligt tid. :-) Ydermere ringer mekanikerne denne gang ang. air... Leggi di più
Toyota Køge - autoriseret Toyota forhandler og værksted siden 1964! Vi er 35 topmotiverede medarbejdere, som fælles har det mål: At du bliver så tilfreds, at du vil anbefale os til andre! Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores bilhus!
Tangmosevej 106, 4600, Køge, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Jeg har ikke handlet hos Toyota Køge før. Jeg har købt brugt Toyota og manglede nogle måtter. Fra jeg skrev min forespørgsel til jeg kunne hente dem gik der 2 dage. Er yderst tilfreds og god service fra Kaare!

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Efter en dårlig oplevelse i dag hos en anden forhandler var mine forventninger droslet en god del ned. Men vi kører ind til Toyota og mødes med Sælger Andreas. 45min efter er papirer og alt klaret og vi har erhvervet os en bil. Andreas har et fantastisk naturligt flair for at omgås kunder.
Ærgerligt i ikke havde en stationcar der matchede kriterier, så havde i solgt 2 biler til mig i dag.
Summarum, det er ikke sidste gang jeg handler hos toyota Køge :-)

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Jeg har ikke benyttet værkstedet, men har handlet hos dem. Virkelig god og hurtig service og jeg vil til enhver tid anbefale dem og faktisk har det gjort, at jeg formentlig kører lidt længere for at få serviceret hos dem næste gang.

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Efter at have fået at vide, både ved booking og ved indskrivning, at "Det tager højst tre dage", så sidder jeg her efter fem dage (plus en weekend, hvor planerne blev ødelagt af den manglende bil) og har intet hørt om, hvornår min bil er færdig. Det er sidste gang jeg kører de ekstra kilometer, for at få min serviceret eller repararet hos den forhandler jeg købte den hos. Ekstremt skuffende :-(
EDIT: Jeres svar forklarer ikke, hvorfor jeg ved indskrivning - efter at have gennemgået skaderne med jeres medarbejder - får at vide at "det tager ikke tre dage".

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Skal du handle en Toyota, så kan jeg varmt anbefale Gustav hos Toyota Køge. En god og dygtig sælger. Som er reel igennem hele forløbet. Jeg solgte en brugt Yaris og købte en ny Toyota Cross. Man er vel sjældent tilfreds med bytte prisen🥴. Men vi kom fint i mål. Og på bytte dagen gav Gustav en grundig gennemgang af den ny bil. Så en varm anbefaling herfra. En tilfreds kunde. Kim.

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Fantastisk god og hurtig service.
Jeg fik idag Fredag min Bil retur efter nogle dage hvor der skulle monteres nyt spændende udstyr.
Jeg er super tilfreds med alt, flot arbejde, og overraskelsen var ekstra stor da man også havde valgt, at støvsuge bilen.
God gammeldags service hvor også Mottoet “ En Aftale er en aftale” gælder.
Tak🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Har lige købt en brugt bil, meget fin behandling fik jeg, min egen brugte tog de i bytte til en fair pris, alle jeg talte med var flinke folk, direktøren er en ualmindelig behagelig mand og det smitter af hele vejen ned i organisationen, efter den oplevelse kan jeg kun anbefale det firma, et af de første Toyotaforhandlere i Europa, det siger jo lidt om stabiliteten i sådan et familiefirma.

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Man skal lede langt og længe for at finde en bedre service end hos Toyota Køge.
Gustav får topkarakter i kundeservice. Meget tålmodig og yderst professionel sælger.
Tak for super behandling.
Glæder mig til at komme ud på landevejen i min nye bil :-)
Linda Vollmer

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Jeg var ude for at købe bil og blev betjent af en meget sympatisk ung mand der hed Gustav.
Gustav gav mig top fin betjening og havde tid til mig hele vejen igennem.
Jeg fik svar på alt, hvad jeg spurgte om.
Gustav ringede her og der for at få finansieringen til at gå op.
Gustav skal i være glade for at ansat.
Tusinde tak for hjælpen Gustav

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Jeg har lige hentet vores ny aygo den19/11. Vi har fået en rigtig god oplevelse og god service hos Morten. Jeg vil give 5 stjerne til Morten.
Mvh
Shan Du og Shuhai

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Så har jeg på min 30års fødselsdag købt en rigtig fed bil en Toyota Aygo X-Cite på Toyota i Køge. Min sælger Andreas Voxen gav mig en fantastisk opleves da jeg skulle hente bilen på min 30års fødselsdag. Bilen var pakket ind i rødt der var sat flag og røde guirlanda. 1000 Tak til Andreas Voxen for denne opleves. Vil her med varmt anbefale Andreas Voxen som sælger venlig hilsen Aniska Ulrik

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Den bedte service man kan få. Dejlig medarbejder og meget sød mennesker speciale Morten Petersen. Jeg handler og servicere min bil altid hos dem, og jeg vil altid anbefaler Toyota i Køge til alle som elsker og køre en Toyota.
Mvh Nabil

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Har fået skiftet forrude på vores 5 måneder gamle Corolla.
En god oplevelse fra start til slut
Og en stor tak for hjælpen med app'en, som også de fik til at virke.

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
har købt ny bil for 2 mdr. siden . En knækket hjulbolt er ikke noget de vil dække på garantien.efter tlf.samtale med værkfører som beskyldte mig for at være fuld af løgn.gav jeg besked om at bilen ikke ville komme til køge i forbindelse med service og lign. fremover.
Dette syntes han ,var en latterlig indstilling..."Vores mål er, at du bliver så tilfreds, at du vil anbefale os til andre" Tror jeg ikke vil ske.

* * * * * Opdateret * * * * *
Efter den nedenstående anmeldelse fandt de ud af at toppakningen var i stykker og at min bil skulle have ny motor. Jess var super flink til at hjælpe mig og fandt en motor til en forholdsvis god pris som de satte i for mig, og jeg fik lov til at beholde en lånebil i mellemtiden uden beregning. Tak for det.
De har dog glemt at sætte stikket til hornet i igen, og hele oplevelsen var stadig ikke min favorit oplevelse, selvom de var flinke på telefonen og gav udtryk for at de gjorde hvad de kunne.
Jeg ændrer fra 1 til 2 stjerner
* * * * * * * * * * * * * * *
Jeg bor I Odense havde min bil på væksted her i Køge akut. Den stod der over påsken og de informerede mig i går om at de havde lavet den og at den var fin så jeg kunne hente den. Da jeg kommer til værkstedet kan jeg så ikke starte den, hvilket aldrig har været et problem tidligere. Jeg fandt ud af med Kaare der var super flink, at de beholder bilen for at lave den, og jeg finder ud af at overnatte på Sjælland for at jeg ikke skal køre frem og tilbage, men da jeg har en hvalp i Odense, bliver jeg nødt til ikke at være væk hjemmefra længe i dag. Kaare sagde godt nok at han ikke kunne sige hvor lang tid det ville tage, men at de ville skynde sig, og set tilbage kan jeg godt se at jeg skulle have lagt mere vægt på den sætning og det var selvfølgelig også dumt af mig.
Jeg ringede i morges for at høre status hvor jeg fik at vide at jeg ville høre mere I løbet af formiddagen, hvilket jeg ikke gjorde. Ringede så igen til frokost hvor jeg fik at vide at den tidligst er færdig sen eftermiddag og det ville være bedst hvis jeg henter den i morgen.
Jeg spørger om der i det mindste er muligt at de kan dække broen tilbage da jeg bliver nødt til at tage hjem til min hund, men får at vide at det ikke er noget de kan gøre noget ved. Selvom at jeg er blevet voldsomt fejlinformeret og kommer langt væk fra.
Jeg har forståelse for at der sker uforudsete ting, men jeg har sjældent oplevet så dårlig service og manglende empati. Jeg er studerende og det er ikke fordi jeg har vildt mange penge til benzin og bro frem og tilbage fordi de siger den kan køre når den ikke kan det... så nu håber jeg ikke at jeg skal betale for at den ikke virker efter at den har været på værksted eller at jeg får dårlig fysisk service nu hvor jeg er kommet med en anmeldelse inden jeg henter bilen.

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Jeg købte en 1 års gammel Toyota Yaris Hybrid bil hos Jer i 2020 .Det var Martin Jørgensen jeg handlede med for anden gang. Har før købt bil hos Jer i 2018 , hvor det også var Martin jeg handlede med. Aldrig før har jeg fået SÅ god en service . Han er VIRKELIG en fantastisk sælger. Men en rigtig dejlig forretning at komme i , man føler sig rigtig godt tilpas og velkommen .😀
Med venlig hilsen Birthe Sonnerup

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Jeg har i et stykke tid været på udkig efter en brugt Toyota. Der findes mange flinke bilsælgere derude. Dennis fra Toyota i Køge er ikke kun flink, men bund reel og kompetent. Tak for en god handel.

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Min første Toyota nogensinde.
Jeg har aldrig haft en Toyota før, men da jeg endelig får mulighed for at købe en forholdsvis ny bil, forelsker jeg mig i en Aygo.
Jeg kontaktede Toyota på en online booking da den lige driller lidt, men da jeg ikke helt havde fået udfyldt bookingen korrekt, ringede Toyota Køge til mig.
Jeg talte med en enormt flink og virkelig behagelig ung mand ved navn Jess.
Og det viser sig han er ligeså hjælpsom og flink når man så kommer derud.
Tusinde tak for din store hjælp.
Er så glad for den virkelig gode service og den enormt fine feedback Du kom med.
Jeg vil ikke tøve nogensinde med at komme hos jer igen.

Risposta di Toyota Køge - Niels & Morten Petersen A/S
Fantastisk oplevelse, fra indtjekning til afhentning. Yderst seriøse og utroligt rare mennesker🙂

Alt er til 5 stjerner ,mere er der ikke at sige. Mvh Mikael