Bestilte mørklægnings rullegardin i special mål på hjemmesiden. Efter over 3 uger kom det så. Hold da op en billig kvalitet😶 beslag og kæde virker som om at det nærmest er fra Temu. Så sidste g... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Kjempe fornøyd med våre plissegardiner som gir et rent uttrykk både utenfra og innvendig i huset vårt. Bestilte til nesten alle vinduer i huset og nå kommer vi til å bestille til resterende :) (Usikke... Leggi di più
Vi har fået leveret gardiner fra topgardiner til flere husstande i vores familie og hver gang har vi været mere end tilfredse med både leveringstid, kvalitet af gardinerne samt servicen. Ved spørgsmål... Leggi di più
Fantastisk varm, imødekommende og hjælpsom firma. Super kvalitet, jeg får så meget ros for mine rullegardiner af mine venner, som ovenikøbet er 1/2 pris ifht andre leverandører, ved at man selv måler... Leggi di più
Top Gardiner, Gardiner, Gardiner og tilbehør, Lamelgardiner, Plissegardiner, Rullegardiner, Alu-Persienner, Velux, Bestil farveprøver
Granvænget 3, 7400, Herning, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
TopGardiner lavede individuelt tilpassede, 'gammeldags' rullegardiner. Jeg bestilte dem onsdag og fik dem knap et døgn efter. Det er god service, der fortjener mange kunder. Glem kædeforretningerne!
Susanne Hansen
Vi oplevede et meget højt service niveau og en virksomhed der vil gå langt for at imødekomme kundens ønske.
Mine nye gardiner fra Topgardiner.dk er bare så flotte . Jeg er meget glad. Det har ændrer atmosfæren i min stue 🌟🌟🌟🌟🌟 jeg har fået gardiner i topklasse og super god service ved opsætning . Jeg Kan klart anbefale det.!
Selve varen, som var 2 stk Plisségardiner i 110x160 og som vi ikke kunne købe færdige i andre butikker her i byen, var fuldstændigt i orden. Ingen fejl eller mangler og præcist som bestilt.
Der er lidt langsom ordrebehandling og kan ikke helt finde ud af hvem der egentligt styrer topgardiner. Producenten ligger på samme adresse som dette firma, men det behøver ikke betyde noget særligt.
Kontaktede producenten direkte og der gik ikke lang tid før mine gardiner var sendt med gls direkte til hjemmet.
Og som sagt, absolut ingen reklamationer over gardinerne. De var fuldstændigt i tip top stand og opsætningen gik nemt og lynhurtigt.
Har netop oprettet en sag hos forbrugerklagenævnet vedr. Topgardiner Aps. 2 ud af 3 lamelgardiner var defekte ved modtagelse og siden er jeg blevet ignoreret af ejer af firma. Har stadig ikke modtaget kreditnota her to en halv måned efter køb. Svarer ikke på mails og nægter reklamation. Han skylder mig 8.300,00 kr. og da jeg ringede og advaret ham om at jeg ville oprette sag hos forbrugerklagenævnet, så var lamellerne pludselig i stykker da han modtog dem retur. Men så er det jo godt at jeg tog fotos af lamellerne inden de blev sendt retur. Snyd og bedrag. Nogle firmaer er ikke værdige til at drive virksomhed, burde være strafbart.

Risposta di TopGardiner
Jeg har lige fået leveret plisse gardiner til stuen. Hjemmesiden er brugervenlig, leveringen hurtig og kvaliteten er høj i forhold til prisen. Jeg kan anbefale Topgardiner.
For et stykke tid siden bestilte jeg et par mørklægningsrullegardiner til soveværelset. Hjemmesiden er rigtig god og gør det nemt at bestille lige det skræddersyede produkt man ønsker. Så forventningerne var store.
Da jeg modtog rullegardinerne konstaterede jeg så forskellige fejl, og kvaliteten var også lidt svingende. Så jeg skrev til TopGardiner, hvor jeg i detaljer beskrev hvad jeg havde konstateret, og supplerede med billeder af det.
Der gik 5 dage, før jeg fik svar, men så havde jeg også rykket 2 gange. Jeg fik ikke svar pr. mail, men blev ringet op af Hr. Coban, som er en særdeles flink mand, der virkelig prøver at løse problemerne. Og løsningen var, at man ville sende mig et par nye rullegardiner, inkl. forbedring i såvel beslag som bundskinne.
Så modtog jeg endelig det nye sæt gardiner, og de gamle blev nedtaget og returneret. Men ak - det ene gardin var fortsat en smule for smalt, så det næsten kunne glide ud af beslaget, og så var det også denne gang rullet skævt på rullen.
Endnu engang blev mail produceret vedlagt billeder, og sendt til TopGardiner. Efter en uges tid og en rykker, blev jeg atter ringet op af venlige Coban, og vi blev enige om, at nu skulle der strammes lidt op i kvalitetets- og monteringskontrollen, og at jeg endnu engang ville få foretaget en ombytning - dog kun af det ene rullegardin.
Efterfølgende har jeg også forespurgt til status på min returforsendelse, men har stadig intet hørt. Og nu er der gået flere uger. Stadig intet nyt rullegardin, stadig intet svar.
Og det er det, som gør firmaet meget problematisk. For på den ene side har man åbenbart viljen til at servicere og afhjælpe problemerne, men på den anden side kan man som kunde slet ikke komme skriftligt i kontakt med dem i perioder. Jeg havde sat mig for at give dem en chance, og det har de fået - havde jeg modtaget det sidste rullegardin og sagen kunne blive lukket, så havde jeg givet 5 stjerner, men nu lander vi på kun 2, for det er simpelthen ikke i orden, at det skal være så svært hver gang man skal have firmaet til at reagere.
Opdatering 21/7-2016: Blev ringet op af Coban for 3 dage siden, som undskyldte at han ikke havde kunnet svare mig grundet ferie. Endnu engang blev sagen vendt, og jeg blev tilbudt nyt rullegardin, der kom i går. Dette var omsider i orden. Derfor oprykning til 4 stjerner.
5 stjerner kan ikke gives grundet for mange fejl, og grundet at det ikke er i orden at man i perioder slet ikke kan komme i kontakt med en webshop. 4 stjerner gives dog fordi at firmaet har bevist, at uanset hvor mange fejl man begår, så bliver kunden ikke ladt i stikken, men firmaet vedkender sig ansvaret og gør alt hvad man kan for at udbedre fejlene og gøre kunden tilfreds. Og sådan set er det jo det som det hele handler om - at gøre kunden tilfreds :-)
Både før og efter køb af top-down gardiner var der hurtig hjælp, og levering både af farveprøver og af gardiner var hurtig. Manualen til opsætning var svær at aflæse, men jeg fik hjælp indtil opsætningen lykkedes for mig. Jeg vil dog sige, at de håndtag, som kostede ekstra, ikke er meget bevendt, de er for små til at kunne bruges, men gardinerne køres fint op og ned ved at holde i selve skinnen.
Jeg har bestilt mørklægningsplisserer til tre soveværelser, men da jeg sætter dem op, er der ikke meget mørklægning i dem. Der er nærmest lige så lyst som der var før. Jeg tager billeder af de meget lyse værelser og sender til TopGardiner, som giver mig ret i, at de ikke mørklægger særlig meget. Der er desuden huller i alle plisseerne hele vejen ned, hvor træksnoren sidder, så lyset og solen kan skinne lige igennem. Disse huller er ikke vist på nogle billeder på deres hjemmeside og der står ikke noget om det i deres beskrivelse. Jeg er virkelig utilfreds og vil gerne have pengene retur, da jeg ikke mener at varen lever op til deres beskrivelse og billeder på nettet, men har fået besked på, at det ikke er muligt. Sagen er ikke afsluttet endnu (efter 2 år) og jeg afventer stadigvæk.
Dog vil jeg tilføje, at service og levering er rigtig fin og kvaliteten på øvrige gardiner er i orden.
Jeg har bestilt Up And Down Plissegardiner til hele min lejlighed. Kvaliteten er bare i orden, Super hurtig levering og målene passede bare. Jeg har snakket et par gange med Coban fra topgardiner, et meget positivt menneske som gav mig en god vejledning, så jeg fik lige det jeg ledte efter. Jeg kan varmt anbefalede denne virksomhed, hvid du ønsker et godt produkt til den halve pris.
Super tilfreds med produktet og god behandling. Kan klart anbefales herfra. Tak til Coban for hjælpen per telefon med div. Spørgsmål.
Processen med at bestille og modtage var fuldstændig i orden. Generelt er vi tilfredse med kvaliteten, men på det ene gardin er der en mindre produktions fejl. Det kan jo ske. Men nu har vi skrevet til dem flere gange over to uger, men har intet hørt. Det er ikke godt nok.
Vi ville egentig have bestilt flere gardiner, for kvalitet og pris hænger godt sammen, men når vi ikke hører noget på en lille reklamation, så går vi andre veje. Den sidste oplevelse gør at jeg ikke kan anbefale dem.
Topgardiner leverer god service og kvalitet på produkt.
Prisen er også overkommelig.
Kan kun varmt anbefale denne hjemmeside ! De svarer overraskende med det samme. Vi har handlet der flere gange og for mange år siden - nu opstod der et problem med bundklodser - trods nye ejere og gammelt køb - leverede de og hjalp os. Virkelig søde og hjælpsomme. Vil anbefale til alle !
Købte gardiner til 4 stuevinduer som alle har "skæve" mål og de ankom efter få dage leveret på min adresse. Montering gik faktisk også let og smertefrit for en som mig(selvom jeg har 10 tommeltotter) :)
Jeg vender selvfølgelig tilbage når resten af huset skal have skiftet gardiner inden længe.
De har de beste varer og har vanvittig god service.
Jeg anbefaler Topgardiner.DK på det varmeste.
Løp og kjøp.....
rigtig flotte gardiner til en overkommelig pris kan kun anbefales
Efter en misforståelse har jeg modtaget alle dele, er glad for mit køb.

Risposta di TopGardiner
Atter er der bestilt gardiner fra topgardiner. Denne gang til stueetagen.
Måltagning, valg af gardiner, bestilling, levering til døren og til sidst montage. Det hele af topgardiners personle. Kan det blive nemmere? Igen mega tilfreds med kvalitet, service og tid. Takker endnu engang for det hele.
Fine produkter, især til prisen. Rigtig hurtig levering og montering
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.