Bestilte mørklægnings rullegardin i special mål på hjemmesiden. Efter over 3 uger kom det så. Hold da op en billig kvalitet😶 beslag og kæde virker som om at det nærmest er fra Temu. Så sidste g... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Kjempe fornøyd med våre plissegardiner som gir et rent uttrykk både utenfra og innvendig i huset vårt. Bestilte til nesten alle vinduer i huset og nå kommer vi til å bestille til resterende :) (Usikke... Leggi di più
Vi har fået leveret gardiner fra topgardiner til flere husstande i vores familie og hver gang har vi været mere end tilfredse med både leveringstid, kvalitet af gardinerne samt servicen. Ved spørgsmål... Leggi di più
Fantastisk varm, imødekommende og hjælpsom firma. Super kvalitet, jeg får så meget ros for mine rullegardiner af mine venner, som ovenikøbet er 1/2 pris ifht andre leverandører, ved at man selv måler... Leggi di più
Top Gardiner, Gardiner, Gardiner og tilbehør, Lamelgardiner, Plissegardiner, Rullegardiner, Alu-Persienner, Velux, Bestil farveprøver
Granvænget 3, 7400, Herning, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg har købt to gardiner hos dette firma: første var et “mørklægning” men havde +20 huller (hvilket ikke var at se på hjemmesiden eller fremgik andetsteds) og dermed havde det ikke egenskaber som gardin. Andet gardin knækkede snorken efter 5x brug.
Disse ting har ejer nægtet og yder ingen service - tværtimod trusler og negative kommentarer retur. Ligeledes kommunikerer de kun over telefon, således de ikke har noget bindende imod dem.
Jeg har nemlig i over et år kørt en klagesag imod dette firma igennem Forbrugerklagenævnet. Denne sag er netop blevet afgjort og desværre ikke til min fordel. Dette trods at tilsynsmand og sagsbehandler giver mig medhold, men da ingen konkrete beviser forefindes, så “vinder” dette forfærdelige firma. De har løjet om aftaler og denne sag vinder jeg kun i et retssal - såfremt firmaet ikke fortsætter deres løgne.
Hold jer væk. I sparer få penge på et dårligt produkt og får oveni en masse dårlig service, hvor kunden aldrig har ret.

Risposta di TopGardiner
Bestilte farveprøver til nogle plissegardiner.
Efter en uge var der stadig intet kommet og jeg ringede til firmaet. Fik at vide han "nok" havde sendt dem, men ville tjekke op og vende tilbage samme dag. Det er nu 4-5 dage siden og der er stadig intet sket. Ingen farveprøver er dukket op og ingen tilbagemelding som lovet. Jeg tør i hvert fald IKKE bestille noget ved det firma. Virker total useriøst. Bestiller mine plissegardiner ved et andet firma.

Risposta di TopGardiner
Vi bestilte 4 gardiner, et af gardinerne (til 1300 kr.) blev leveret med en stor streg på tværs.
Og nogen af gardinerne var beskadiget i siderne.
Da jeg ringede ind og spurgte om jeg kunne få rettet fejlen, sagde deres kundeservice at det var bare sådan det var, det kunne de ikke gøre noget ved. De ville ikke engang undskylde for ikke at have oplyst at der var en stor streg igennem gardinet, før jeg betalte 1300 kr. til dem.
"Vi har lavet gardiner i 32 år, der er ikke nogen der skal fortælle os hvordan man gør", fik jeg at hvide af en af deres medarbejdere.
Det var først efter jeg havde ringet mange gange at de ville anderkende problemet, men de ville ikke gøre noget ved det.
Jeg skulle selv betale for at få det leveret tilbage og de truede med at hvis det ikke blev leveret tilbage i samme stand som jeg fik det, så ville jeg ikke få pengene tilbage. På forhånd lydder det allerede som om jeg ikke vil få pengene retur, selvom det er dem der har begået en fejl.
Så nu ved jeg ikke om jeg tør at sende dem tilbage i frygt for at smide 1300 kr ud af vinduet.
En typisk stor virksomhed som virker ligeglad med deres individuelle kunde.

Risposta di TopGardiner
Super kvalitet, hurtig levering, enkel og overskuelig hjemmeside
For ikke at tale om prisen, fik prisoverslag af en anden udbyder, der var 2/3 dyrere, men ikke 2/3 bedre kvalitet
Virkelig dårlig måde at drive forretning på.
Vi bestilte gardiner i et mål og fik dem så leveret for lange. De mente så vi skulle betalte for at få rettet deres fejl.
Virkelig dårlig service og de var ikke til at hugge og stikke i. De mente at det var almen viden, at hvis man bestilte et fast mål, måtte det gerne svinge en 4-5%. Selv om der står sort på Hvidt på deres hjemmeside, at hvis man bestiller fast mål, så for man 1m hvis man bestiller 1m og ikke 1,05m.
Så hvis i har tænkt jer at handle her, så pas på de ikke tá bagdelen på jer. Det gjor de ihvertfald på os.
PS. Og nej det var alle 5 gardiner der var for lange og fejlen er ene og alene topgardins fejl. Selv om de prøver endnu en gang at ligge ansvaret fra sig. SÅ PAS PÅ SIGER JEG BARE.......

Risposta di TopGardiner
Jeg har fået renoveret et 2,5 år gammelt gardin. Gardinet er et up and down, honeycomb mørklægningsgardin, hvor snoren var blevet slidt i det yderste lag, så det ikke længere kunne rulles op og ned. Jeg havde forventet at det skulle holde noget længere og kontaktede Topgardiner. Jeg fik tilsendt en returlabel, gardinet blev renoveret og jeg havde det tilbage efter to dage. God service 👍🏼
Jeg har fået lavet up and down plissegardiner hos TopGardiner, og har modtaget en super service samt interesseret opfølgning efter levering. Jeg kan bestemt anbefale firmaet.
Meget dårligt produkt
Vi bestilte et plissé mørklægningsgardin ved Topgardiner, som reklameret med gode priser og en nem hjemmeside. MEN produktet som vi modtog kan ikke komme i nærheden af at blive kaldt et mørklægningsgardin. Udover dette er der lavet huller hele vejen ned af gardinet til træksnore, hvor lyset kan skinne igennem. Sidst men ikke de folder som er lavet i plisségardinet er ikke lavet ordenligt, og derfor når gardinet bliver rullet op krøller det istedet.
Fin leveringstid, med dårligt produkt
Som altid en god behandling, en fornuftig pris og en høj service!
Ikke særlige kundevenlige ved reklamationer, undskylder ikke deres egen fej, er meget længe om at efterlevere og lave en handling på gentagne mails og opkald.
Bestilte nogle gardiner og hørte så ikke mere. De var åbenbart sendt afsted på et andet tracking nr end det oplyste og gls gav ikke besked. Topgardiner er heldigvis hurtige til at svare og jeg fik hentet gardinerne.
Gardinerne er flotte, men skal bestemt ikke bruges til mørklægning, selvom de hedder mørklægningsgardiner. Der er fire striber med huller til snorene. Dem kan man ikke se på billedet. De nævner dem, men de bør nok ikke sælges som mørklægnings.
Brugsanvisningen passer ikke til gardinerne. Første forsøg tog ret lang tid. Når man finder ud hvordan de skal sættes op, er det ret nemt.
Vægbeslagene skal ikke sidde på væggen, men vinduesrammen.
Selvom jeg bestilte med et håndtag fik jeg med to. Det skal der åbenbart være når gardinerne har en hvis bredde. Det gør desværre at jeg slet ikke kan nå det ene håndtag.
Håndtagene sidder slet ikke fast.
Der er iøvrigt 5 beslag og magneter med, selvom det ikke er nævnt noget sted.
Deres support er hurtig og de ringer gerne for at hjælpe. Gardinerne er flotte, men de lever ikke op til det forventede.
3 stjerner for fint produkt, dog ikke til mørkelægning, men manglende vejledning og oplysninger på hjemmesiden.
Vi har handlet hos TopGardiner flere gange .
Der er rigtig god service , hurtig opmåling ,levering og montage.
Vi er fuld ud tilfredse. 👍🌞
God telefonisk rådgivning vedr. måltagning til ‘down and up plisségardiner’ inden ordreafgivelse . Super hurtig levering, let at sætte op og flotte gardiner.
Godt produkt og meget fin behandling fra ordreafgivelsen til modtagelse af gardiner. Vil helt sikker bruge Topgardiner igen.
købte 10 up and down gardiner d.6-12-2017,og det skulle jeg aldrig have gjort,skule kun have købt 1-2 stk. og set kvaliteten inden jeg købte alle 10,så havde jeg da kun tabt 1500 kr.
kvaliteten er ikke hvad vi havde forventet,grebene på de 3 er allerede løse/faldet af,de kan ikke holde sig oppe,i det hele taget er vi meget skuffede over disse gardiner.
Har kontaktet firmaet omkring mine reklamationer,omkring de løse/affaldne håndtag/greb,men intet hørt siden.
Vi kan absolut ikke anbefale disse up and down gardiner
Michael Andersen

Risposta di TopGardiner
Fantastisk kvalitet og super god kundeservice. Jeg kan varmt anbefale TopGardiner
De har leveret rigtig flotte gardiner (up/down). Indenfor acceptabel tid. Dog manglede der greb/håndtag. Hvilket vi har rykket for over en længere periode. Har endnu ikke hørt fra TOP GARDINER. Ærgerligt, at de ikke responderer og derved ændrer vores opfattelse fra en positiv oplevelse til en negativ.
Idag 28OKT stadig intet hørt. Har nu besluttet at opsøge Top Gardiner på deres adresse.
Mvh. H.C. Christensen
Vedr. ordre 100028603
Useriøs og uprofessionel service. Ingen svar på hverken mail eller telefon. Der kom først respons i det øjeblik, da jeg ønsker at annullere min ordre. Yderst uacceptabel behandling af ordre og kundehenvendelse.
Lever ikke op til deres egne leveringstider, som fremgår af ordrebekræftelse og hjemmeside.
Opdatering d. 20. september
Produktet er nu modtaget og lever op til forventningen om god kvalitet og nem montering. Derfor ændring af vurdering af selskabet.
Opdatering d. 8. oktober
Bestilling af nyt produkt til stuen. Ingen anmærkninger, derfor ændres anmeldelsen til fire stjerner. Leverance og produkt lever denne gang op til forventningerne.
Har bestilt 3 forskellige rullegardiner, der er så flotte og levede op til vores forventninger, blev bestilt torsdag og mandag modtog vi dem - fantastisk. Vi vil helt sikkert benytte dem igen til yderligere levering
Ingen levering. Ingen løbende information og ingen tilbagemelding.
Ordre 100028372
Lover hurtig levering - og lover svar på mails inden 24 timer.
Bestilte 2 gardiner den 19. juni. Da jeg intet havde hørt eller fået leveret varerne, sendte jeg en mail den 28. juni. Denne mail er aldrig blevet besvaret - ej heller i dag. 30. juni tog jeg telefonisk kontakt til firmaet, som meddelte travlhed, men at de nok skulle vende tilbage samme dag med status på min ordre.
I dag 6. juli har jeg pr. mail valgt at annullere min ordre - så er spændt på om jeg får en bekræftelse på det.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.