Bestilte mørklægnings rullegardin i special mål på hjemmesiden. Efter over 3 uger kom det så. Hold da op en billig kvalitet😶 beslag og kæde virker som om at det nærmest er fra Temu. Så sidste g... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Vi har fået leveret gardiner fra topgardiner til flere husstande i vores familie og hver gang har vi været mere end tilfredse med både leveringstid, kvalitet af gardinerne samt servicen. Ved spørgsmål... Leggi di più
Fantastisk varm, imødekommende og hjælpsom firma. Super kvalitet, jeg får så meget ros for mine rullegardiner af mine venner, som ovenikøbet er 1/2 pris ifht andre leverandører, ved at man selv måler... Leggi di più
Top Gardiner, Gardiner, Gardiner og tilbehør, Lamelgardiner, Plissegardiner, Rullegardiner, Alu-Persienner, Velux, Bestil farveprøver
Granvænget 3, 7400, Herning, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
virkelig fine gardiner af høj kvalitet - hurtig hjælp da der manglede et beslag
Prisen er langt under hvad tilsvarende gardiner koster hos andre forhandlere
Vi er rigtig godt tilfredse
Jeg er kjempe fornøyd å handle hos topgardiner ! De har beste tilbud pris , fine farger på gardiner , fantatisk kunde oppfølging , og god kvalitet ! Anbefale ! Mvh Nina Dahl fra Norge !
Han kom torsdag D. 21-8 og målte alle 10 vinduer op. Vi gav de sidste meldinger om farver og andre detaljer mandag D. 25-08 og vi fik et tilbud D. 28-08 og D. 02-09 ringede de for at høre om de måtte komme og hænge gardinerne op fredag 05-09 det kan man da kalde hurtig ekspition af en ordrer.
God kommunikasjon og oppfølging, på tross av en feil produsert plissegardin. Vi fikk en ny levert på ytterdør. Veldig fornøyd. Takk til Søren!
Der var travlhed hos Topgardiner, og derfor lidt længere leveringstid.
Men det var absolut værd at vente på.
Mit rullegardin med specialmål var tip top iorden,
og rigtig pænt lavet. Det er super man kan handle
gardiner m.m. på nettet, da der som regel er et lidt
trist udvalg i fysiske butikker med boligudstyr.
Vi har nu i flere uger forgæves forsøgt at få fremsendt udvalgte vareprøver på gardiner, men men men... "Der er sket en fejl, de sendes indenfor få dage..." Det fungere bare ikke!

Risposta di TopGardiner
Vi har købt både rulle- og plissegardiner hos topgardiner og er meget tilfredse med kvaliteten. Der har været lidt forvirring omkring vores ordre én gang, men Topgardiner har reageret meget professionelt og kundeorienteret og altid tilbudt ekstra services, såfremt deres levering ikke kom til tiden. For os har det været en rigtig god oplevelse at handle med topgardiner og ejerens personlighed og fokus på kunder gør, at vi bestemt ikke vil tøve med at anbefale topgardiner til alle.
Har lige bestilt lamelgardinger hos total gardiner, når jeg ville betale duede det ikke, så ringede jeg til totalgardiner, hvor jeg fik at vide at jeg skulle bestille hos topgardiner.
Men prisen var 2100 kr. dyrere. Men det var han da ligeglad med.
Dårlig reklame - hvorfor lukker de ikke den første side.

Risposta di TopGardiner
Vi valgte med lidt skepsis, efter at have læst anmeldelserne herinde, at bestille hos Top Gardiner da de var suverænt billigst. Efterfølgende har jeg dog intet negativt at bemærke om min ordre.
Vareprøverne ankom som lovet efter et par dage, og alle var mærket med varenummer, så det var nemt at kende forskel.
De bestilte gardiner kom før end de 5 dage som de lovede på hjemmesiden, og passer alle inden for få milimetre med de oplyste mål.
Deres hjemmeside er dog ikke specielt god og informativ, og der medfølger ikke anden monteringsvejledning end den som kan hentes på hjemmesiden. Der vises dog løbende billedeeksempler under bestillingen, og hvis man er opmærksom og ser disse, så var vi i hvert fald ikke i tvivl om, hvad vi bestilte. Niveauet på monteringsvejledningerne har vi heller ikke fundet som noget reelt problem, da gardinerne var nemme og intuitive at sætte op. Vi bestilte i øvrigt både rullegardiner og udspændte trinløse plisségardiner.
Super god service og hurtig levering...!! fantastisk.
Kan kun anbefales herfra.'
Mvh Kitt
Bestilte 2 plisségardiner efter mål fredag, og de kom tirsdag. Verdensklasse.
Jeg har netop modtaget vores plisségardiner (ophæng model 3) til vores havestue. Fik varen efter 3 dage - der kom en GLS track på mail, så man kunne følge forsendelsen og være hjemme for at modtage den - god service. Der manglede nogle "håndtag", som den venlige dame på deres hotline lovede at eftersende og fik desuden nogle gode råd til ophængning. Kunne ikke vente med ophængningen og det første gardin tog under 15 min. af ophænge og justere, derefter gik det lidt hurtigere. Husk at havde en T10 til de medfølgende skruer. Det er bare "pærelet" :-)
Kjempe fornøyd med våre plissegardiner som gir et rent uttrykk både utenfra og innvendig i huset vårt. Bestilte til nesten alle vinduer i huset og nå kommer vi til å bestille til resterende :) (Usikker på om de har gardiner til våtrom, det skal absolutt sjekkes ut). Her finner du god service, rask levering, gardiner fåes på mål og prisen kan en heller ikke si noe på! Anbefales!! Beathe
Hold da op...!!! Trods stor skepsis, vælger jeg at bestille 2 mørklægnings plisségardiner. Jeg bestiller det mandag kl. 14:05, efter en samtale med en yderst hjælpsom kundeservice, som forsikrer mig, at jeg har varerne senest fredag. Tirsdag kl. 9:00 står de i carporten...!!! ALDRIG har jeg fået så flot en service, og så var det ovenikøbet de billigste jeg kunne finde på markedet... 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
OG DE PASSER PERFEKT 😊😊😊
Meget tilfreds med kvaliteten af 3xplissegardiner og god pris ifht. hvad jeg ellers har set. En smartere/mere brugervenlig hjemmeside og simpel monteringsvejledning (selvom det var nemt) vil dog ikke skade.
Topgardiner har leveret en super service - langt mere end forventeligt. Levering til tiden og gardinerne er bare så fine. Klart anbefalelsesværdigt ;)
De kom som bestilt og i den forventede kvalitet. Mine gardiner fungere upåklagelig, så kan kun være 100 % tilfreds. Takker virksomheden for den gode service og kan kun anbefale andre at opleve den samme tilfredshed ;-)
Vi bestilte plissegardiner - up and Down. Efter 2 dage blev de leveret og problemer med ophængning blev ordnet hurtigt via telefon. Efterfølgende problemer med ophængning blev klaret med en returnering af gardinet til Topgardiner - også her tilbagelevering efter 2 dage - UDEN meromkostninger for os. Yderligere fremsendelse af
ekstra monteringsbeslag også UDEN meromkostninger.
Vi har kun haft de allerbedste oplevelser med servicen fra Topgardiner.
Susanne M.A.
Bestilte plissegardiner up and Down ,i forskellige mål og farver.
To dages levering må siges at være meget hurtigt, de er bare perfekte. Kan kun sige meget god betjening.
Mvh Brith
Vi er meget tilfredse med vores nye plissegardiner. Vi fik fin service over telefonen og lynhurtig levering, til den bedste pris vi kunne finde på nettet.
Hjemmesiden kan med fordel moderniseres så den matcher gardinernes gode kvalitet.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.