Topbloemen.be Recensioni

TrustScore 3 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Zogezegd een verkeerd adres, terwijl de pakketjes en brieven steeds zonder probleem daar geleverd worden. ik heb ONMIDDELIJK gereageerd op de mail, en terugkeren was al niet meer mogelijk. Slechtste s... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

De service is inderdaad top de bloemen niet zo best. Het eerste boeket pioenrozen was na 2 dagen begon het te verwelken. Ik kreeg na klacht meteen een nieuw boeket pioenrozen heel goede service maar h... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goede opvolging , m.a.w. heel professioneel en goed call center ! Tijdig antwoord op je vraag als je een bijkomende vraag hebt. Persoonlijke en menselijke service, geen AI interactie Netjes en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne ervaring. Met deze bloemen kan je uitpakken. Kwaliteit. Mijn moeder heeft ze ontvangen voor haar 79e verjaardag. Ik heb een groot boeket genomen, dus heb geen idee hoe een minder gevuld boe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Mercato dei fiori
  2. Negozio di articoli da regalo

Informazioni su Topbloemen.be

Scritti dall'azienda

Bloemen bezorgen doet u via Topbloemen.be.

Nella media

TrustScore 3 su 5

681 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

26 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Bloemen moederdag

Bloemen besteld voor moederdag. Deze werden een dag later pas geleverd. De rozen waren verwelkt en de blaadjes vielen af. Ook hadden de bloemen amper water en hadden ze waarschijnlijk een hele nacht in de camionette gelegen. De klantendienst gecontacteerd en zij hebben mij meteen geholpen door een nieuw boeket te leveren. Deze is vandaag toegekomen en nu was alles tip top in orde.

13 maggio 2024

Oplossen probleem

Na een, door mij, verkeerd opgegeven huisnummer
Is door Topbloemen het boeket perfect op het juiste
Adres geleverd.
Top service van medewerkster Topbloemen.
Chapeau

16 maggio 2024
Valutata 3 stelle su 5

verse bloemen?

Bestelling werd laat maar vlot geleverd. In het boeket zat normaal een lelie maar die is waarschijnlijk tijdens transport afgebroken. We zijn nu woensdag, 3 dagen na levering en de rozen zijn aan het verwelken. Mijns inziens niet echt verse bloemen

15 maggio 2024

Beste Steven,

Bedankt voor het delen van je ervaring, en onze excuses voor het ongemak. We vinden het spijtig te horen dat de lelie is afgebroken tijdens het transport en dat de rozen aan het verwelken zijn. Dit voldoet niet aan onze standaard van versheid en kwaliteit. We willen graag een oplossing bieden en gaan contact met jou opnemen.
We streven ernaar om altijd de beste service te bieden en hopen je in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.

Valutata 5 stelle su 5

Heel gemakkelijk om te bestellen

Heel gemakkelijk om te bestellen. Genoeg keuze. Zaterdag besteld voor moederdag. Schrik dat ik te laat ging zijn maar het wad nog ok. Heel tevreden. Zeker voor herhaling vatbaar.

12 maggio 2024
Valutata 1 stelle su 5

niet aangebeld en de bloemen…

niet aangebeld en de bloemen achtergelaten op de stoep. gelukkig dat een brave buur het had gezien.
Laatste keer dat ik daar nog iets bestel.
bende amateurs.....

12 maggio 2024

Beste Gabriël,

Bedankt voor jouw beoordeling. Ik vind het vervelend om te vernemen dat je niet geheel tevreden bent over de levering van het door jou bestelde boeket, waarvoor mijn welgemeende excuses.
Ik wil dit graag met je oplossen, daarom neem ik contact met je op voor een oplossing.

Levering bouquet naar Duitsland

Op 6 mei heb ik een bouquet besteld via Topbloemen.nl. Deze zou moeten aangekomen zijn in Duitsland op 8 mei. Actueel zijn ze aangekomen op 10 mei. Ze bleken helemaal verwelkt te zijn en leken niet op het bouquet dat ik besteld had. Ik ben niet tevreden met de levering en verwacht een terugbetaling. Ik raad dit bedrijf af.

Bewerking
Mijn klacht werd snel in behandeling genomen en vroegen voor bewijs. Na het bewijzen hiervan heb ik volledig mijn geld voor het bouquet terug gekregen.

10 maggio 2024

Best Elena,

Bedankt voor jouw beoordeling. Ik betreur het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket.
Excuses voor het ontstane ongemak.

Besteldatum & service

Besteldatum voorzien op een zaterdag. Deze op donderdag nog gewijzigd naar levering op vrijdag. Perfect uitgevoerd op vrijdag. Dat is pas service!

3 maggio 2024
Valutata 2 stelle su 5

Helaas verliep de levering niet erg…

Helaas verliep de levering niet erg vlot.
Na enkele malen contact op te nemen zijn de bloemen aangekomen.. kleine 2 weken later dan gepland dus helaas was de verrassing er af! Telefonisch zeer vriendelijk en behulpzaam!

6 maggio 2024

Beste Yana,

Hartelijk dank voor jouw bericht en feedback. Ik stel het zeer op prijs dat je een beoordeling hebt achter gelaten.
Onze excuses dat het zo stroef is verlopen.
Ik ga jouw feedback zeker doorgeven aan de desbetreffende afdeling, zodat wij onze service alleen maar kunnen verbeteren.
Nogmaals hartelijk dank en ik hoop jou een volgende keer nogmaals van dienst te zijn.

top service

top service. Ik had een straat een lettertje te min ingegeven maar ze hebben mij gecontacteerd en hebben de dag erna een vers boeket geleverd.

4 maggio 2024
Valutata 4 stelle su 5

Klantenservice is top

Eerst boeket gekregen dat te klein was en niet mooi.
Topbloemen heeft een nieuw boeket gestuurd en deze is echt prachtig.
Bedankt topbloemen!

3 maggio 2024

Beste Griet,

Excuses voor het ontstane ongemak.

Team Topbloemen.be

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più