Topbloemen.be Recensioni

TrustScore 3 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Zogezegd een verkeerd adres, terwijl de pakketjes en brieven steeds zonder probleem daar geleverd worden. ik heb ONMIDDELIJK gereageerd op de mail, en terugkeren was al niet meer mogelijk. Slechtste s... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

De service is inderdaad top de bloemen niet zo best. Het eerste boeket pioenrozen was na 2 dagen begon het te verwelken. Ik kreeg na klacht meteen een nieuw boeket pioenrozen heel goede service maar h... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goede opvolging , m.a.w. heel professioneel en goed call center ! Tijdig antwoord op je vraag als je een bijkomende vraag hebt. Persoonlijke en menselijke service, geen AI interactie Netjes en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne ervaring. Met deze bloemen kan je uitpakken. Kwaliteit. Mijn moeder heeft ze ontvangen voor haar 79e verjaardag. Ik heb een groot boeket genomen, dus heb geen idee hoe een minder gevuld boe... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Mercato dei fiori
  2. Negozio di articoli da regalo

Informazioni su Topbloemen.be

Scritti dall'azienda

Bloemen bezorgen doet u via Topbloemen.be.

Nella media

TrustScore 3 su 5

681 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 90% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

26 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Deze week boeket zonnebloemen besteld

Deze week boeket zonnebloemen besteld, prijs 30,00€ + 10,00€ levering!
Zojuist op de markt hetzelfde boeket ontdekt voor "13,00€" en erger nog leken ook veel verser! Er is niets mis met je kost verdienen maar dit is diefstal/oplichting!
Ik koop hier nooit meer en raad iedereen aan om twee maal na te denken om op deze site bestellen.
Zeer teleurgestelde klant!
*Ondertussen nog triestiger geworden na twee dagen hebben verschillende bloemen hun kop al laten hangen?

24 luglio 2024

Beste Patrick,

Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent met de prijs van het bestelde boeket zonnebloemen. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.
Wij horen het graag van jou hoe wij het kunnen oplossen.

Valutata 3 stelle su 5

Ik kreeg geen bericht van levering

Ik kreeg geen bericht van levering, waardoor ik zelf vroeg aan de ontvanger of er niets gekomen was. Die was zelf niet thuis toen, maar de dochter had het aangenomen en wou de verrassing bewaren. Weg verrassing dus, jammer dat ik geen bericht kreeg, ook niet de dagen nadien. Verder wel mooi boeket en dus correcte levering, maar ik wist nergens van

20 luglio 2024

Beste Greta,

Het spijt ons te horen dat je geen bericht van de levering hebt ontvangen, waardoor de verrassing verloren ging. Onze excuses voor dit ongemak.
Onze systeem heeft echter jou een email verstuurd op 20 juli om 12u49, toen de levering gelukt was. Heb jij deze niet ontvangen?
Verder wel fijn om te horen dat het boeket mooi was en de levering verder correct verliep. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn.

Valutata 2 stelle su 5

Levering beneden alle peil

Levering beneden alle peil: aangebeld en bloemen gewoon aan deur geplaatst ondanks het feit dat er binnen de 20 sec werd opengedaan. Je verwacht toch ook dat een verjaardagsboeket persoonlijk wordt overhandigd zeker omdat er 9.5 eur gevraagd wordt voor de levering.
Na 3 dagen al 3 verwelkte bloemen.

19 luglio 2024

Beste Eric van Poucke,

Wat spijtig te vernemen dat het boeket niet persoonlijk is overhandigd daar wij hier wel altijd naar streven! Je geeft tevens aan dat de geleverde bloemen na 3 dagen zijn verwelkt, dit is dan ook zeker niet de kwaliteit die wij nastreven. We nemen spoedig contact met je op om samen naar een passende oplossing te zoeken.

Teleurstelling

Bestelling niet geleverd

16 luglio 2024

Beste Esra,

Bedankt voor jouw review en beoordeling. Wat vervelend dat jouw bestelling niet is geleverd, dat spijt ons!
Ik zie dat er inmiddels contact over is geweest, mochten wij jou nog ergens mee kunnen helpen dan horen wij dit graag.

Team Topbloemen.nl

knappe tussenkomst …

Ik kreeg een mailtje dat de bestelling geleverd zou worden toen mijn eurotje viel, dat ik me van huisnummer vergist had. Via de chat heb ik dit doorgegeven.
Brenda nam snel contact op met de bezorger en een half uurtje later kreeg ik een telefoontje van de bestemmeling dat de bloemen bezorgd waren! Super toch ?

26 giugno 2024
Valutata 5 stelle su 5

We hadden een boeket besteld maar een…

We hadden een boeket besteld maar een verkeerd huisnummer opgegeven. De service was snel en vriendelijk en het probleem werd (gratis!) verholpen. Het boeket was heel mooi en de ontvanger in de wolken.
Hartelijk dank voor jullie flexibiliteit om een door ons gemaakte fout gratis recht te zetten. TOP!

1 giugno 2024

Vlotte bestelling en levering

Vlotte bestelling en levering. Eerste boeket was niet helemaal naar wens, maar daar werd meteen een passende oplossing voor aangereikt. Ook heel vriendelijk contact met de medewerkers. Een echte aanrader.

31 maggio 2024

Beste Margot Verhoeven,

Bedankt voor de review en beoordeling. Fijn te vernemen dat de bezorging naar wens verlopen is, je geeft aan dat het boeket zelf niet helemaal naar wens is geweest. Dat vinden we uiteraard erg jammer. Wij nemen contact met je op om samen naar een passende oplossing te zoeken.

Team Topbloemen.be

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più