Valutata 4 stelle su 5

De verzending was bij DPD kwijtgeraakt. Organisatie is niet altijd even snel met reageren, maar ze hebben het netjes opgelost dat ik de artikelen zelf aan hun huis kon afhalen in Putten (zelf voor g... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb op 1 juli wat besteld met: voor 13 uur besteld, zelfde dag verzonden. Dag erna gemaild met de vraag of de bestelling goed doorgekomen is en waarom nog niet verzonden. 4 juli nog geen antwoo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Onze bestelling liet even op zich wachten omdat 1 dier nog niet aanwezig was. Na bellen onzerzijds hebben ze de al aanwezige dieren toch opgestuurd en het laatste artikel gratis nagestuurd. Onze klein... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Speelgoed balletjes besteld. Nooit iets ontvangen en zijn niet te bereiken. Meerdere keren gebeld en geappt, geen gehoor, geen reactie terug. Factuurnr. #JU017865/2023 ———————— Update: Mailverkeer... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di giocattoli per l'infanzia

Scritti dall'azienda

Wij zijn een bedrijf gericht op het verkopen van babyartikelen en kinderspeelgoed voor binnen en buiten.

3,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

3,0

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Lange verzendtijd

Op 8 mei mijn bestelling geplaatst en inmiddels nog niks ontvangen. Er wordt een levertijd van 1-8 werkdagen gehanteerd, daar zijn we nu al ver overheen. Communicatie verloopt slecht. Duurt lang voordat je een reactie op je vraag krijgt.

30 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede en snelle service

Zeer goede en snelle service. Ik kreeg van te voren een voorbeeld te zien en mijn bestelling ging de volgende dag al op de post. Het was ook heel mooi en leuk ingepakt.

3 maggio 2024

Wat een geweldige service

Wat een geweldige service. Ik had last minute een product nodig wat custom made is. Dit is ontzettend snel verzonden en prachtig verpakt. Ik ben zeer tevreden met het resultaat, de service en de prijs van het product. Ik raad dit bedrijf echt aan.

3 maggio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Het gelaserde treintje van Little Dutch…

Het gelaserde treintje van Little Dutch besteld en de gelaserde naam vlaggetjes. De producten waren erg goed geslaagd en de ouders waren er blij mee! Ook werden de producten erg leuk ingepakt, zo kan je ze gelijk al geven als cadeau. Zeker aan te raden!

5 aprile 2024

Levertijden kloppen niet!

Levertijden zoals aangegeven op de website kloppen niet! Fietsje waarbij aangegeven stond: vóór 13u besteld, morgen in huis... Kwam 4 weken later! En ook andere 2 items +6 weken op moeten wachten. Ik zou hier niet meer bestellen, maar voor andere webshops kiezen.
Wel vriendelijk contact gehad via email... maar moest hier continu zelf als klant achteraan. Nooit een mail gehad uit eigen initiatief van de webshop, om mij als klant op de hoogte te stellen van de vertragingen... Slechte zaak

26 gennaio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Helaas zijn meerdere artikelen die het…

Helaas zijn meerdere artikelen die het bedrijf op de website staan niet leverbaar. Ipv dat ze dit pro-actief melden moet je er zelf achteraan. Erg jammer want nu moet ik het na 2,5 week nog steeds hebben en ergens anders bestellen. De artikelen zijn overigens nog steeds te bestellen op de website in mijn inziens belachelijk

4 marzo 2024

Prima service

Prima service
Het artikel dat ik wilde bestelling heb je in 7 verschillende kleuren. Ik vroeg welke ze hadden - ze hebben meteen contact gezocht met de leverancier en ik heb het artikel inderdaad in 7 verschillende kleuren ontvangen. SUPER

15 gennaio 2024

Aangekomen.

————————
Update: Mailverkeer gehad. Product wordt opnieuw verstuurd.
————————
Update: Product is 28-12-23 aangekomen. Er was een probleem bij het postbedrijf. Bedankt voor de goede zorgen en afhandeling! Netjes!

15 dicembre 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più